4926
-
#2880 Nem én romboltam le! -
#2879 -Én romboltam le :)))))))))))) -
#2878 tessék? -
Luigy #2877 http://sp.hoff.hu/main/
http://sp.hoff.hu/main/
Ha nem az sp.hoff.hu beírásával kerültél ide, kattints a fentebbi linkre.
Ha ugyanide jutsz vissza, akkor a lapot nem látogathatod.
ez jön ki, ha a linkre rákattintok ugyanez. -
#2876 South Park Hungarian HQ -
Luigy #2875 Milyen oldalról lehet letölteni a 9.évados részeket ? Valaki segitsen!
Előre is köszi,amugy SoDI--- nekem nem jön be semmi azon a linken ,amit ide irtl.:D -
#2874 Le fogjuk adni a 10. évadot is, pontos időpont még nincs beszerkesztve. Valószínűleg szeptemberi indulás várható! Addig is figyelje a műsor-előzeteseket, abból majd kiderül a pontos kezdés!
Üdvözlettel,
Metner Krisztina
Cool info
-
Seten #2873
Itt viszont képzavar van. Szt. Péter embernek volt ábrázolva! :)
-
Seten #2872
S11-ből 7 rész van eddig. (tori szpáj!) :)
-
#2871 ja ezt én is észrevettem, biztos nem találja a jó hangot. -
#2870 Sztem szar volt szinkronnal a tegnapi!
Butters-nek zseniális az eredeti hangja! pláne mikor a vizsgálatok zajlanak! ezt a szinkronba nem tudták visszaadni... :(
Aki csak szinkornnal látta, sürgősen nézze meg ezt a részt angolul...5ször ütősebb sztem! -
#2869 A tegnapi rész rohadt jó volt, de nem vágom, Stan hangja egyik jelenetbe jó, másikba magas :S -
#2868 Nincs para 2 hét múlva hétfőn indul most írt vissza mailt a COOL! jeee :D -
#2867 Lesz csak az még Amerikába se ment le!
Most a 10. évad miatt aggódunk! -
#2866 11. évad tuti lesz, csak gondolom később. 11. nem lesz, max jövö nyárra. -
#2865 hát nem tom,remélem lesz 10.évad is -
#2864 A Cool is mindig egyet szokott nyomatni, ugyanis a cool tv az rtl klub tulajdona! tehát egy rtl klub 2! -
levi121212 #2863 Hali, ötökörnek van több része is, csak RTL 1-et adott le...
De amúgy télleg beígérték a 10.-et is... -
#2862 Mondjuk az ötökörnek egynél több része nincs mert nagyon sikeres volt!
Szerintem pénteken már nem akarnak belekezdeni a 10. évadba hanem hétfőn kezdik! -
#2861 Igazad van írok is a cool tv-nek hogy mivan -
#2860 Mi a fasz??? Minnyá utánajárok! -
CsepeLee fiú #2859 Egyik nap írtam, hogy a 10. évad után Ötökör lesz. Evvel nem lenne nagy baj, ám elírtam a dolgot. Látszólag a 10. évad helyett lesz Ötökör, ugyanis jövő hét csütörtökön lesz vége a 9. évadnak, pénteken pedig Ötökör lesz a 10. évad 1. része helyett. Nem tudom, hogy a 10. évad mikor kezdődik. Be lett ígérve. -
#2858 Nem te értessz hozzá! -
#2857 hát igen Józs Imre nagyon ott volt!
-
#2856 Ha nem értesz hozzá akkor ne idegeskedj!
A 4 fő szinkronhang megmaradt...de totál más a fordító, a szinkronrendező, és mindenki amivel totál szétbaxták az egészet! Totális félrefordítások hada volt a 4. évad utáni összes rész! a szinkronhangok össze vissza változtak...
Egy normális szinkronrendező már rég helyre rakta volna Bozsó Petit hogy ne kislány hangon szinkronizálja Stan-t! De ha mást nem, akkor legalább Bozsó Péter figyelhetné az eredeti hangot miközben mondja a sajátját! (mert ugye ilyenkor mindig hallgatják az angolt közben) Észrevehetné, hogy nincs szétrúgva Stan töke!
Ráadásul a 4. évad után eltűntek az olyan nevek a sorozat szinkronjából mint pl Józsa Imre, aki rendesen odarakta Mr Garrison figuráját annó!
tehát HBO kontra Cool....egyértelmű...HBO minőségi, Cool meg barkács szintű.... -
#2855 mert eredetileg is O'mkay vagymi....Nem rossz a coolos szinkron egyáltalán...Sztem nem Bozsó Peti találta ki h igy beszéljen hanem mondták neki a szinkronrendezők vagy vmi.... -
#2854 jaja, az értem nekem is jobban tetszett. Meg akúlos fordításban a Kulabácsit Mr. Hankey-nek fordítja :\ -
#2853 nekem az érteMM sokkal jobban bejött, mint az okéés :S
mr gerison hangja is jobb volt régen. de hát ugye az régen volt. -
#2852 PSP -s ász rész volt :)
Kenny megvédte a mennyországot a 10milliárd fős pokolhordától :P
Gábriel szerint 10x jobb volt a végső ütközet, mint a Gyűrűk Urában :) -
#2851 mér megnéztem nem egyszer van külömbség, de azér az 8 éve volt -
#2850 nézz meg egy részt a második évadból, meg egyet a hetedikből...
Hát van különbség -
#2849 Mi az hogy HBO meg COOL minőség????
A főszereplők hangja ugyanaz az csak néhány mellékszereplőé változott meg!
Nm tudom mit kell itt problémázni! -
Reyes #2848 Legjobb rész!:D -
Seten #2847
Még csak most láttam szinkronnal a S09E01-et. Hát, szétdobáltam az agyam:
Stan: Hú, Kyle faterja egy delfin?
Cartman: Egy zsidó delfin?
Zsiffin!
-
#2846 Mit is vártunk?
Ez a CoolTV...nem HBO-s minőség. Ott bezzeg adtak a minőségre :( -
#2845 Jimmynek ugyanaz! -
Csaba007 #2844 Stan hangja megint gáz volt! Jimmy hangja tök más volt és a szemüveges Kyle-é is! -
#2843 Na má megin szar volt Stan hangja! -
CsepeLee fiú #2842 Ja, a tegnapi rész tényleg nagyott ütött. :D De most mi van Kenny-vel? ^^"
Ha jól láttam tévéújságban, akkor a 10. évad után Ötökör lesz. Blehh! ^^" -
knightbali #2841 Hát a tegnapi rész nagy poén volt xD
Kenny, mint a menny Keanu Reeves-e xD