4926
-
#3560 #3553 ?? -
bernie007 #3559 húú ez engem is nagyon érdekelne.
please help! -
#3558 Köszönöm szépen :D Spiler nélkül is ment volna! Jó csak azt nemtudtam, hogy akkor rakják e ki amikor lement az összes vagy rakosgatják majd már lassan. Mindenesetre még1szer thx! -
#3557 ha lement az összes rész, szerintem ki tudod számolni mennyi van még hátra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6 rész = 6 hét -
#3556 Helló én azt szeretném kérdezni, hogy a 11. évadot mikor teszik fel dvdrip minőségben a sp.hoff.hu-ra? Magyarul. Ha esetleg tudja valaki azt megköszönném! -
#3555 oksa megvan végre -
#3554 a 11/8 lement már(mert nem látom sehol fent) vagy ott is szünet van most -
#3553 talán az ötösikrek -
#3552 hát ha a reklámot megszereznéd úgy könnybe lenne :S -
jucusjuci #3551 Helló sziasztok!
Remélem vannak itt annyira nagytudású,fanatikus South Park rajongók akik tudnak nekem segíteni!
Szóval van az MTV-n az a reklám ahol a drága Kenny énekel egy dalt,a 11 évadot reklámozza ugyebár.A végén a családdal ül és az ablakon keresztül valami fejbelövi.Én azt a számot szeretném letölteni,de már ezer éve keresem és nem találom:( légyszis segítsetek
Nagyon köszönöm -
#3550 jah tényleg fent is van sp-n csak nem volt hírnek kiírva -
#3549 volt is -
#3548 a 11/6-nak nem kellett volna már lennie szinkornosan? -
#3547 ugyanúgy mint eddig -
stupido #3546 Szevasztok!
Most hogy lehet letölteni az sp.hof.hu oldalról? -
#3545 azért mert csak -.- és különben is! ( amugy meg tudtam h sok idő telik el de hogy ennyi azt nem) -
zerosdfd #3544 és neked?
:-) -
#3543 és neked beleszólni mindenbe? -
#3542 ezen miért kell meglepődni? -
#3541 :O -
#3540 -
#3539 1208 - következő részig még:
119 days
4 hours
29 minutes
na ez a durva :/ -
#3538 -
#3537 jó lett szerintem a 11/4 szinkronosan -
#3536 én most néztem meg tegnapit, a vége bahhh:D a tetvesD: -
Verseghy #3535 Megnéztem újra a 1101es részt
Hát az hihetetlen:D:D
"Kéne szedni ilyenből 8at, beültöztetni hódjelmezbe és nézni ahogy gátat építenek"xDxDxDDDD -
#3534 össze volt vágva az összes szinkronszinész mikor bent volt leröviditették csak az SP-t legnevetségesebben -
#3533 jaja tuti, de a szinkronizálás fábri miatt lehangoló volt -
#3532 az biztos. kauczkit is imádom mert nagoyn jó hangja van, és csak annyit szólalt meg amit aza elején:( meg velük nem is volt szinkronizálás mint a töbiekkel....bár lehet volt, gondolom szétvágta az rtl. -
#3531 jó lett volna ha fábry nem bassza el, emiatt jöttem hamarabb haza ma, többet is hagyhatta volna beszélni őket az a bazári majom -
#3530 Szokás szerint... -
#3529 Fábry elbaszta az egészet. -
#3528 most voltak a magyar hangok fábriba, monjduk azért mondhattak volna több mindent, csőre gábor alig szólalt meg ( bár ő pont az az ember, akit felismerke ha látom vhol), de többiek, főleg mivel mél yhangon beszéltek, alig tudtma ki kicsoda:D -
#3527 igen arra gondoltam köszi
a 11/2 az mikor Butters Buzi táborba kerül:D -
#3526 jajj tényleg lehet még a 11/2-es is -
#3525 arra gondolsz mikor "hitlerezik" Buttersel?az a 6 sézria 3.része-South Park-i sítúra- -
#3524 hello valaki megtudná mondani mi a címe annak a résznek mikor Cartmen bekeni Butters száját szarral?
vagy hogy meik évadban van,?
vagy nincs is ilyen rész. -
#3523 -
zerosdfd #3522 Na, vajon segít -e neked ez a link? -
kiki123 #3521 hali
vki megtudja mondani hogy melyik epizódban énekli Butters a híres:"Kicsi nyuszi hopp hopp az erdőben ugrál egereket fogdos és fejbevágja mind.
Leszállt egy angyal és igyszólt: Kicsi nyuszi Hopp hopp nem akarom azt hogy egereket fogdoss és fejbe vágjad mind."
Asszem igy a teljes de nem biztos. Mert kell nekem az a rész... Előre is köszönöm