4926
-
#3600 Kurva sok. :/ -
#3599 77 days
7 hours
2 minutes
még :/ -
CsepeLee fiú #3598 Az MTV-n a szombati rész már ismétlés, a premier pénteken 23.30-kor van. Többi napon és a Cool-on régebbi részek vannak. -
Verseghy #3597 A Cool-on most melyik részek mennek?
MTV-n csak a szombati rész van a 11. évadból? Mert minden nap van rajta SP. -
#3596 hosszab volt a beszélgetés de nem volt idö bemutatni mindent -
#3595 hát igen, konkrétan egy tipikus olyan igazi "cartman-es" mondat sem hangzott el. jó, most lehet h az a nyelvezet nem állja meg a helyét egy 12+ műsorban, de 1-2 szót kifütyültek volna és annyi. -
#3594 ott volt cartman.v ugy érted h keveset beszéltek? -
zerosdfd #3593 Hm, igazad van. Tényleg nem írtuk le neki, hogy honnan lehet letölteni SP-t. -
#3592 nagyon szerepeltetni akarja magát meg ilyenek de mindegy..
ez elég szar jelenet volt a fábryban -
#3591 Fábry qrvajó fej és kuss. SP-t nem ismerte, ennyi.
Cartman-t megnéztem volna, az ő hangjára lettem volna a legkiváncsibb élőben :) -
#3590 Ja, nemakartam irni, de ez egy fas*k@lap! -
#3589 mekkora egy gyökér balfax a fábry istenem -
#3588 Gondolom vótmá!:D -
#3587 Thx mindenki -
#3586 ez olyan mint ,amikor kifogy a tolladból a tinta ,és azt mondod a másiknak,van egy tollad,erre ő :van., és ír tovább:) ....vagy mégsem olyan:) -
#3585 válaszoltunk a kérdésre? :) igen :) -
#3584 De azt nem írnátok le neki h hol lehet.(http://sp.hoff.hu/),itt lehet de ez sajnos átmenetileg nem elérhető. -
zerosdfd #3583 Hogyne, persze. -
#3582 természetesen -
#3581 Lehet valahonnan letölteni epizódokat magyar szinkronnal/felirattal? -
#3580 nem mindig csúszik, csak egy két helyen. így nehéz lenne igazítani. -
#3579 én is észrevettem a csúszást. de sztem igazithatsz rajta -
#3578 én nemtom, SOuth Park Studios-on nézem és ott minden rendben azt a pár reklámot kivéve, amit betesznek, de az is elviselhető, szóval az is rendben van. -
#3577 Hello
MTV-ről veszem fel és csinálom az sp 11.évad rlseket, és lenne egy kérdésem.
A mai részben (S11E11), nektek is feltűnt hogy elején mikor butters "felkel", olyan mintha csúszna a hang? mert akkor nem nálam van a hiba, szinkront csinálták meg szarul. Ma tv-ben is megnéztem hogy csak én vettem fel szarul vagy valóban ilyen, és úgy láttam valóban elég furcsa. -
jucusjuci #3576 MEGTALÁLTÁTOK
ÖRÖK HÁLA KÖSZÖNÖM -
#3575 jaja kár, hogy a 3. rész nem lett olyan jó, mint az első 2 -
#3574 Az Imaginationland trilógiáé?
Pont tegnap este néztem meg angolul :) -
#3573 no már reggel van.. ö délelőtt, akkor ma lesz a trilógia első része :) -
#3572 ja semmi este van Dávid, sorry :D -
#3571 és én mit írtam? -
#3570 szombat az ismétlés, pénteken adják -.- -
#3569 oks akkor nem szóltam -
#3568 péntek, és szombat ismétlés... -
#3567 nem csütörtökönként adják? -
#3566 mi? nyári szünet miatt ne keverd már a napokat -
#3565 ma van/lesz/volt a trilógia első része szinkronosa ugye? -
#3564 mivan az http://sp.hoff.hu. Nem engedi hogy letöltsek és a fórumba se tudok belépni -
bernie007 #3563 semmi gond, legalább nekem is leesett mi volt az az "ötösikrek". :)
na közben meglett a szám: http://www.youtube.com/watch?v=loNU4fVpO8E hát így egészében elég érdekes.. -
#3562 jajj a szám kell >< azt hittem az a rész ahol kennyt fejbelövik >< elnézést, akkor megnézem ezügyben mit találok -
bernie007 #3561 olvastam, csak nem értettem. ötösikrek együttes? :) kicsit bővebben légyszíves.