4926
-
Gandibá #73 szivola rész az egyik legjobb :) -
#72 nekem a Gyűrűk Urás meg a vulkános rész tetszik nagyon-nagyon:-))) nameg az etióp kisfiús:-))) -
#71 mekkora már a sátános rész (2)..
egy apáca a helyi templomból telefonál a vatikánba..
- a fogyatékosok a pokolra jutnak?
pápa:- br öhkgöögkk kggk
:)))))))))))))) -
Augustus Gigo #70 Jó de azóta újraszinkronizálta, szal ki nem törödik a nézőkkel? -
#69 Jó, csak kicsit melepődtem anno... -
#68 azóta új szinkronnal vagyis az eredeti magyar szinkronnal adja... -
#67 mélyen -
#66 Viasat? Na az az a asó, amely méjen bekaphatja... A Voyager egyes részeit (főleg a későbbieket) "Tesco gazdaságos" szinkronstúdióra cserélte... Kicsit nem volt feltűnő, a váltás egy dupla részes epizód egymás után leadott 2 fele között csak 100% eltérés volt...
Csak néztem... Olyanokat nyögtek be, mint pl. badzsorán (bédzsori)... -
Gandibá #65 Ez így van. Nagyon jó lett a szinkron, némelyiknek még jobb is mint az eredeti, pl. Kyle-nak. -
mochee #64 Még máig nem értem, hogy tudtak komolyan ilyen fantasztikusan jó szinkronhangokat csinálni. Cartmanen még akkor is röhögök, ha nem mond semmi jó dumát, csak egyszerűen a hangsúlyozása.
"Kabbe gyíkok, én leléptem" -
Augustus Gigo #63 az kénemég hogy újak legyenek, akkor inkább feliratosan, me úgy is nagyon jóó -
Gandibá #62 Írjunk nekik leveleket! :) De szerintem akkor a régi szinkronhangokkal kéne, azok nagyon jók voltak! -
Augustus Gigo #61 max ha megveszi egy tv csatorna, vagy a tv2 elkezdi adni. sztem viasatnak kéne megvennie, az mindig a nézők véleményére adott/star trek, simpsons, jack ass stb../ -
Gandibá #60 Nem fogják leszinkronizálni az 5, 6, 7 szezont? -
Augustus Gigo #59 Ladder to heaven részt szedjétek le, nagyon jó, amerika megtámadja a mennyet, mert azt feltéltelezik felhőkről készült képek alapkján, hogy tömegpusztitó fegyvereket rejtegetnek:D -
Augustus Gigo #58 Nálam tökéletesen fut az összes, rad fel a legújabb K-Lite Codec csomagaot, most jött ki pár napja! -
#57 na hi, nemtom jártam-e már itt:-)
erről a címről, amit viccesimike megadott, letöltöttem a The Lord of the Rings-eset, de a lejátszás megáll egy-két másodperc múlva. Miért? valamit rosszul csináltam? -
#56 Woa! Köszönöm szépen! Micsoda kincsesbánya!!! -
#55 http://sp-center.atw.hu
Letölthető az összes rész magyarul. -
#54 O.K. Azért kösz. -
Gandibá #53 -
Gandibá #52 Hát így átfutva nem találtam, de hiányzik kb. 7 rész a harmadik szezonból. Lehet azok között van amit keresel. -
#51 Thx! -
Gandibá #50 Ok, hétvégén akkor átnézem a 3ik szezont. -
#49 Kalap úr, maga részeg! -
#48 Asszem, harmadik. -
Gandibá #47 Hát éppenséggel lehet hogy megvan, ha megmondod melyik évadban volt, akkor megnézem. -
#46 Nincs meg valakinek véletlenül az a rész, amikor Garrison tanár úr saját autót épit? Kellene... -
Gandibá #45 Megnéztem az etiopos részt, Kákabelű elég durva meg a mutáns pulykák! -
Gandibá #44 Na találtam egy oldalt ahol fent van 4 szezon, de kicsit hiányosan. Mind1, több mint a semmi :) -
Gandibá #43 Nálam ilyen ügyben utolsó a DC :) -
#42 ja nem, bocs, mégsem tudok... csak azt hittem, hogy onnan le is lehet tölteni, de tévedtem... szerintem töltsd le DC-ről -
#41 én tudok!!!!! csak nem jut eszembe:-) de mindjárt megnézem... -
Gandibá #40 Valaki nem tud egy oldalt ahonnan szinkronosan letöltehető részek vannak? -
#39 Múlt hét előtti hét hétvégén volt a német RTL-en az Afganisztános rész.... NAGGYON KOMOLY!
Annak aki nem látta pár gyöngyszem:
1.)
CNN: Növekszik a terroristák által terjesztett AIDS esetek száma...
2.)
Mennek a gyerekek egy afgán utcán (nem mesélem el hogy kerültek oda ), és elmegy mellettük egy kissebb tüntető tömeg, amerika-ellenes táblákkal, arabul halandzsázva. Hirtelen a tüntetők megállnak, és a fiúk felé fordulnak, mire az egyik fiú megszólal (nem emlékszem melyik):
Fiú: Helló! Üdvözlet Kanadábó! Fiúk, ideje visszatérni a faházainkba!
Cartman: Mi? Kit nevezel te kanadainak? Én nem vagyok kanadai, és ti sem!
Tüntető: Agggfdzusaudfhsagdhsdjsahajkdhsa (arab halandzsa) /hatásszünet/
Osama Bin Laden!
(Tippeljetek kihez vezetik őket! ) -
#38 Nekem megvan 1-től 4-ig az összes. Javaslom DC-n kutass. -
#36 hát ja.a 4 sorozat kéne már... -
#34 Senki? -
#33 Szasztok! Felhozom már ezt a topikot,már nincsenek itt rajongók vagy mi? Honnan lehet megszerezni a legujjab szinkronos részeket?Csak van már azóta vmi warez... -
#32 Jó kis görbe tükör a társadalomnak.
Legfőképpen az amerikai társadalomnak!
Íme néhány SP. logo, most találtam: