4926
-
Darkboy #113 hát igen, de dc-t amúccse szeretem, inkább oldalakról töltenék -
Gandibá #112 Jó az csak tudni kell hol kell keresni :P -
Darkboy #111 dc kalap szar -
Gandibá #110 DC-rű vazzé.. -
Darkboy #109 kec, honna lehet letőteni ríszeket vazzé? -
Gandibá #108 Az első 4 szezon. -
#107 Hanyadik reszig van magyarra szinkronizalva a SP? -
#106 Hogyan lehet letölteni róla a részeket? Az ftp cimre ráklikkelve nem jön be semmi. Bocs, ha láma a kérdés, de hát ez van. -
pasquale #105 k
-
Augustus Gigo #104 8cadik szériában vqan szó fegyverekről, szteroidról, a passióról/kyle szépen megkapja a magáét:D/ -
Augustus Gigo #103 na ma már megy -
Gandibá #102 Valahogy még mindig nem akar menni :) -
Augustus Gigo #101 vagyis most nem, de fog menni -
Augustus Gigo #100 Ez megy -
Augustus Gigo #99 SP Itt kell emailben kódot kérned a letöltéshez, amúgy ingyenes -
Gandibá #98 A többi szezon szinkronizásála semmi remény nincs? Amúgy nem tud valaki egy oldalt ahonnan lekapható a 5,6,7ik szezon? -
Augustus Gigo #97 A valóság szüli a legjobb vicceket, pláne amerikában:D -
Gandibá #96 Hm, ez is nagy igazság :) -
#95 szerintem csak bekapcsolják a tv-t és jönnek az ötletek :) -
Gandibá #94 Azokat nem láttam, csak az első 4et, plusz a Gyűrűk Urás részt. -
Augustus Gigo #93 Hát igen, a hatos, hetes évad elég jó volt:D -
Gandibá #92 Még mennyi hülyeséget tudnak kitalálni? :D -
Gandibá #91 Semmi baj :) -
Augustus Gigo #90 na megy amerikában a 8dik széria -
HUmanEmber41st #89 Ja igazad van, bocs a sajt hibákért . -
Gandibá #88 fun az boldogságot jelent, fan meg rajongót :)
Igen ebben egyetértek hogy az amcsik idióták, persze tisztelet a kivételnek. -
HUmanEmber41st #87 Én is S.P. fun vagyok, és bizton állíthatom, hogy a csúnya beszéd mögött igen is van egy nagyon súlyos fogyasztói-társadalom kritika. Még az első részek valamelyikében van, amikor a szülők tiltakozásból a filmstúdió falára lövik magukat egy csúzlival. Ez egyértelműen bemutatja, hogy milyen hülyék az AmikDe mindenki megkapja. Én elsősorban ezért szeretem nézni. Mind a 4 zsezon megvan szinkronosan, amit meg nem mertek Hun.-ban leadni, az megvan feliratosan. Sajnos a többi szezonbólsemmit nem láttam még. -
Gandibá #86 Alap :)) -
#85 Nameg: Ki lakik ott keleten?
Szekszuálkis zaklatás prft pandaaa!
:D -
#84 Nekem a film, meg a #39-ban leírt rész. :-D -
#83 Kedvencem mikor Cartman elmondjas miért utálja a szivárványokat:) -
#82 Jaja!
Abban a részben van az A-Team (szinkronban szupercsapat) is
"-Mi most megmentjük önt!
-De engem nem kell megmenteni!" -
Gandibá #81 Azaz :)) -
Augustus Gigo #80 a drog rossz, ééértem? -
Gandibá #79 Még az Ike körülmetélése is jó volt, amikor Mecki bá drogos lesz :D -
mochee #78 Nekem a Ki Cartman faterja duett tetszett a legjobban. Azon majdnek ledőltem a székről, amikor levágta a tipikus nigger-dumát meg beöltözött, meg amikor elhangzott a ki cseszegeti a villanyt? kérdés. Baromi nagy volt.
De a malac keresztezése elefánttal, és a karácsonyos Cartmanéknél is nagyon nagy volt. -
Gandibá #77 Jaja abban voltak séf szülei. És a lochnesi szörny aki mindig hámhuszat kért :)) -
#76 Szerintem a zombis. Bár, tényleg a szivolában voltak séf szülei is, ugye? Azon majdnem besz*rtam.
"És úgy kábé ekkor vettem észre, hogy a kislány megvan vagy nyóc emelet magas."
Bwwaaaaaaahh! Eszméletlen! -
Gandibá #75 Én pár hete szereztem meg az első 4 szezon ami szinkronos, és nagyon tetszik. Most tartok a 3ik szezon végén. Nekem amúgy tetszenek a szinkronok, Kyle-é például sokkal jobb mint az eredeti. De Mecki báé se gyenge :) Ééértem? :) -
#74 En megkaptam meg anno az oszes reszt (mar ami addig megjelent) persze angolul es valami eszmeletlenvolt oket sorba nezni :) Most tartok a 7-edik szezonnal es oltari jok :) Van egy ketto ami nem sikerul tul jora se nagy resze oltari jo.
Viszont megvannak magyarul is de azokat ruhelem mert nekem egyaltalan nem teccik a amagyar szinkron.