A DDR-II memória kevés lesz a PlayStation 3-ba?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GaAs biztos nem lesz túl drága.
De pl. a germánium a sziliciummal kombinálva szép eredményeket értek el és nem is drága. Az lesz a jövő.
De pl. a germánium a sziliciummal kombinálva szép eredményeket értek el és nem is drága. Az lesz a jövő.
Akkore jön a germánium-arzenid.
Minimum harmincszor annyiba van, de hiába, a fejlődésnek ára van.
:-)
Minimum harmincszor annyiba van, de hiába, a fejlődésnek ára van.
:-)
Igen, csak ez az utobbi idoben versenyszamba megy.Ugyanis ha vissanezed a cikkeket az utolso 10ben mind HZ lett a savszelessegbol😞
Ez már megszokhattuk :-)
Valószínű az eredeti hír több 10 GB/s memória-sávszélességről szólhat.
Valószínű az eredeti hír több 10 GB/s memória-sávszélességről szólhat.
Jajj, nehogy a GC-t mondd csucsnak mer kirohoglek. Mario...
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"több 10 GHz-es memória sávszélességet biztosít"
A GHz nem memória-sávszélesség.
No comment.
A GHz nem memória-sávszélesség.
No comment.
Tobb 10GHZ?Ha jol tudom a sziliciumnal valahol 30GHZ kornyeken van a hatar (vagy talan lejjebb). Persze lehet egy sziliciumlapot 30 GHZ -n rezegtetni de semmit sem ernek el vele.Bar denever-riasztonak elmegy....
- Rive, any comment? -
Gamecube: Tavol aljon tolem, hogy megvedjem a microsoftot, de legjobb tudomasom szerint az Xbox hardvere valoban erosebb a PS2enel es a GC enel.
- Rive, any comment? -
Gamecube: Tavol aljon tolem, hogy megvedjem a microsoftot, de legjobb tudomasom szerint az Xbox hardvere valoban erosebb a PS2enel es a GC enel.
Ha négy-öt év múlva a konzolok jelentősen többet tudnak majd (természetesen a játékok sebességét, látványvilágát értve) mint az univerzálisan használt PC-k, átállnátok a konzolokra? Én valahogy megszoktam a PC-t. Olyan kompakt.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Adhatjak ki az X2 ot hatalmas bukas lenne.
Konzolpiacon nem divik a hetente uj generacios cucc jelszo.
Ez nem PCs piac.
Az ember meg csak be se tudja kotni az uj konzoljat bazzeg mar is kinn van az uj.
Konzolpiacon nem divik a hetente uj generacios cucc jelszo.
Ez nem PCs piac.
Az ember meg csak be se tudja kotni az uj konzoljat bazzeg mar is kinn van az uj.
Tegyenek bele 256MB cache-t 😛
Csak ahogy nézem még az X1 sem érdekel senkit,attól függetlenül,hogy a legcsúcsabb hardver....Egyébként a hírből is látni,hogy a Sony marketingesei ismét elkezdtek dolgozgatni....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"Több 10GHz" nekem kicsit soknak tűnik. Sokkal előbb lesz ilyen sebességű processzor, mint memória.
kb 2004 ben kezd róla kiderülnis okminden.. 2005 ben kiderül hogy néz ki és hgy mikor jelenik meg...
Teljesen felesleges szócséplés a Sony részéről...igen...ez így van hogy a mostani memóriák lassúak egy köv. generációs konzolhoz.De a nintendo köv. generációs konzoljának is kevés a mostani felhozatal..és mégsem beszélnek róla...