23
-
Power #23 GaAs biztos nem lesz túl drága.
De pl. a germánium a sziliciummal kombinálva szép eredményeket értek el és nem is drága. Az lesz a jövő. -
Vízipók #22 Akkore jön a germánium-arzenid.
Minimum harmincszor annyiba van, de hiába, a fejlődésnek ára van.
:-) -
Supergamer_real #21 Igen, csak ez az utobbi idoben versenyszamba megy.Ugyanis ha vissanezed a cikkeket az utolso 10ben mind HZ lett a savszelessegbol:(
-
Power #20 Ez már megszokhattuk :-)
Valószínű az eredeti hír több 10 GB/s memória-sávszélességről szólhat. -
#19 Jajj, nehogy a GC-t mondd csucsnak mer kirohoglek. Mario...
PyRex -
Rive #18 "több 10 GHz-es memória sávszélességet biztosít"
A GHz nem memória-sávszélesség.
No comment. -
Supergamer_real #17 Tobb 10GHZ?Ha jol tudom a sziliciumnal valahol 30GHZ kornyeken van a hatar (vagy talan lejjebb). Persze lehet egy sziliciumlapot 30 GHZ -n rezegtetni de semmit sem ernek el vele.Bar denever-riasztonak elmegy....
- Rive, any comment? -
Gamecube: Tavol aljon tolem, hogy megvedjem a microsoftot, de legjobb tudomasom szerint az Xbox hardvere valoban erosebb a PS2enel es a GC enel.
-
#16 Ha négy-öt év múlva a konzolok jelentősen többet tudnak majd (természetesen a játékok sebességét, látványvilágát értve) mint az univerzálisan használt PC-k, átállnátok a konzolokra? Én valahogy megszoktam a PC-t. Olyan kompakt. -
#14 NE mondjunk butasagokat az X nem a legcsucsabb HW.
-
#13 Adhatjak ki az X2 ot hatalmas bukas lenne.
Konzolpiacon nem divik a hetente uj generacios cucc jelszo.
Ez nem PCs piac.
Az ember meg csak be se tudja kotni az uj konzoljat bazzeg mar is kinn van az uj.
-
#12 Ez igy van:P
-
#11 valszeg ugyis ez lesz :))
-
Yfel #10 Tegyenek bele 256MB cache-t :P -
#9 Csak ahogy nézem még az X1 sem érdekel senkit,attól függetlenül,hogy a legcsúcsabb hardver....Egyébként a hírből is látni,hogy a Sony marketingesei ismét elkezdtek dolgozgatni.... -
Gabest #8 "Több 10GHz" nekem kicsit soknak tűnik. Sokkal előbb lesz ilyen sebességű processzor, mint memória. -
#6 Jó. Akkor nem izgulok :) -
#5 kb 2004 ben kezd róla kiderülnis okminden.. 2005 ben kiderül hogy néz ki és hgy mikor jelenik meg... -
#4 Mikor lesz ebből tényleg gép? Mert mondhat nekem bármit a Sony, lesz az még pár év... -
Pumuklee #3 Teljesen felesleges szócséplés a Sony részéről...igen...ez így van hogy a mostani memóriák lassúak egy köv. generációs konzolhoz.De a nintendo köv. generációs konzoljának is kevés a mostani felhozatal..és mégsem beszélnek róla... -
#2 Alig vették meg a PS2-őt máris lehet 3-at venni :))