5250
Xbox
-
johny85 #5210 de van a gameportba kell bedugni. -
#5209 Mivel sima XBOXról van szó, ha jól értem, nincs annak valami vevőegysége is? -
johny85 #5208 Hy,Vettem 1 sima xbox vezeték nélküli joy-t bármit nyomok nem akarja felismerni a gépet(elem van benne villog is)mi lehet a probléma?előre thx a választ. -
#5207 Mit szeretnél tuningolni? Amúgy ez xbox classic topic, nem 360. Ha hűtésmod kell, akkor amúgy consolecorner.hu, ott tuti minőségi cuccot csinálnak, egyéb sufni szervizbe nem szabad beadni a gépet, csak szétbarmolják. Amúgy nem azért, de hogy a fenébe került chip egy X360ba? Szerintem te flashre gondolsz, ami csak a DVD olvasó szoftveres módosítása. -
KMKM #5206 amúgy nemtudjátok hogy hol tudnám tuningolni az xboxom nemcska külsőleg hanme belülis -
KMKM #5205 Nah lassan meglesz csinálva a 3ledes hibám:P mert először kikell venni a chipet aztánkijön futár és kb 1héten belül már hozza is vissza új adatlapal meg 3ledes hiba javításal:P már várom :PP -
#5204 Már fent van. Adnám én drágábban is, de nem nagyon akarták eddig elvinni (mondjuk eddig nem volt benne a vinyó) -
#5203 Nagyon jó áron adod.Kár h nekem már van classic boxom.különben megvenném csak azért h legyen.Tedd fel hírdetésbe is vhova.Biztos lesz akit érdekel. -
#5202 Ha esetleg valakit érdekelne:
Eladó XBOX classic, dobozában, softmodos, benne 80GB vinyó (eredetit is adom mellé, mindkettőn slayer's evox, aminek a lemezét szintén mellékelem néhány xboxos linuxal együtt). Adok hozzá 19 írt játékot és 2db joystickot (1 eredeti s és egy logitech), az egyik kábele átalakítva (csak a legvége, szóval cserélhető, hogy melyiken legyen) USBsre (a joy mehet PCre vagy ha linux van az Xboxon, akkor lehet használni USB portként, mehet rá elosztó is).
Ár: 18e Ft -
#5201 Srácok hozzám került egy Xbox amihez csak tápkábel van (videókábelt és Controller S-t úgy kértem kölcsön) így ez mennyit érhet ha el akarnám adni? Van pár sima Xbox játékom mivel X360-asom van azok mind mennek vele a régi másolt lemezek természetesen nem (mivel ez egy szűz gép Németországból - kirakták az utcára mert már ne kellett a tulajnak :D) -
#5200 nincs mit :D örülök hogy segíthetem :) -
#5199 Belinkeltem az Xbox360-as topikba is, ha nem gond.
Nagyon köszönjük, főleg én, mert nekem is a-val kezdődik a hotmail-es címem! -
#5198 Yo
gondoltam ide is belinkelem ;)
Fontos hír nektek -
#5197 Szia!
Szerintem ITT kérdezd meg. -
neku #5196 Hali mindenikek. Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy hibás Xbox Classic-ot amit a megadott infók alapján javíthatónak véltem de úgy néz ki nem az a hibája amit a neten az adott hibajelenséghez legtöbb helyen írnak.
A hiba 3 boot után vörös-narancs felváltva. A neten azt olvastam hogy általában reset signal hiányzik amit a LPC 5 pontján lehet javítani.
Nos megnéztem a LPC 5 és a környékén minden rendben viszont az előző tulaj nyiván megpróbálta ezt a TSOP flashelsét mert az R7D3-ak össze voltak kötve (v1.0 a konzol talán v1.1).
Arra gondoltam hogy esetleg megsütötte a BIOS-t, ramot vagy esetleg a az Nvidia chipet mivel balfácán módjára megcsinálta a SHARP chipes bekötést a ST chipes gépen.
Még arra gondoltam hogy ha egy modchipet teszek a gépbe még talán megmenthető mert valahol olvastam hogy van akinek sikerült igy elbaltázott TSOP forrasztásos gépeket újraéleszteni amiken szinten vörös-narancs volt az error light.
Nos valakinek tapasztalat, vélemény, hozzáfűzni való. -
toza #5195 egyebkent wii n pl sokkal jobb meg gyorsabb is a net pl. de ott is van egy csomo problema.. flash,meg yotubos dolgok stb.. de bill,eger mindketohoz elonyosebb... szal netre jobb a pc
mire akarsz valtani?alap box?vagy 360? -
toza #5194 xbox jatekra van.. nem netezni.. lehet rajta (alapon,nem 360 on) de te azt nem akarod kiprobalni.. kb semmi ertelme,csak az h lehet.. -
manutd #5193 bocsi a smile miatt: -
manutd #5192 sziasztok!!pls help!!Szeretnék váltani Box-ra és az lenne a kérdésem hogy a PC netem ugyanúgy tudom használni X-Box on is vagy a PC netemet **hatom??[#szomoru1 -
toza #5191 vagy akar ezzel a meglodassal csatlakoztatott usbs drive ok..???hasznalhatoak? itt sajnos nem igen latom.. :( -
toza #5190 es usb t rakni maceras?es ha mar van arra nem lehet usb s dvd t ratolni e?
veletlenul?
ha a csunyabb megoldast valasztom akkor az uj dvd olvaso vinni fogja a multisession irt dvd ket is? mert nallam a masodik "reteg" mar nem laccik..filmeknel..pl ..es ez bosszanto.. valaszt kosz -
toza #5189 DL duallayer dvd ra kell irni 8... de menny at a 360 topikba.. ott tobbet tudsz meg...en alapra is meg 360 ra is imgburn t ajanlom .. ha nem 1.6 meg kb 20 mp es trukkozest is be kell iktatnod,de nem nagy ugy..
es tenyleg google jobarat stb ennek is van topikjasg n is.. -
#5188 XBOX nem olvas bluray-t. A bluray pedig nem DVD tudtommal. X360 játékot DL DVD-re kell írni (dupla rétegű).
Most pedig legyél olyan kedves és ne írj többet ide ilyen témában, menj valami olyan helyre, ahol nem tilos ez. Amúgy meg mint már írtuk, kb 10 másodperc keresni egy nyílt torrentoldalt vagy SMSwarez oldalt, de ez csak akkor 10 mp, ha a google-t ki kell írnod teljesen a címsávban és utána lassan gépeled be a szöveget. -
#5187 Először is te melyik boxról beszélsz?a 360ról vagy az originalról.
A sima xbox sima dvd-re írhatóak a kisebb játékok akár cd-re.
XBOX 360 as játékok dual layer azaz duplarétegű lemezre mennek fel. -
bobakrome16 #5186 de roszul írtam azt akartam kérdezni hogy csak blu ray dvdre lehet xbox gamet kiirni vagy más dvdre is? -
#5185 Mert a 360-as topikból egyből kibasszák ezért a kérdésért.Az egyetlen topik talán ahol nagyon komolyan veszik a warez dolgot. -
#5184 Tökre igaza van, minden ki lehet írni Blu Ray-re. Az más kérdés, hogy ezt miért az Xbox topic-ban kérdezik. :) -
#5183 Most mé' baszogatot szegényt? :) -
#5182 Igen. -
bobakrome16 #5181 az a kérdésem hogy igaz e hogy blu ray lehet kiírni a gamekat -
#5180 Igazad van.Ha az ember nekiáll egy adott dolgot keresni,lehet az bármi,tuti h belefut pár warez oldalba vagy warezlistába ahol van vagy 30oldal linkje.Gondolom azért írkál ide mert xbox360-as fórumból azonnal kibasznák.Kivétel ha okosan kérdez.
-
#5179 Tényleg abba kéne ezt hagyni. Nem vagyok én tökéletes, közel sem veszek meg minden X játékot (egy van 360ra, amit vettem, amúgy kb 30), de azért mégsem itt kéregetek linket a játékokhoz, ahol TILOS a warez.
Amúgy nem értem, hogy mitől nehéz megkeresni egy torrentkeresőt vagy SMS warez oldalt. -
Zozo76 #5178 Basszus, nem ismered a nyilvanos torrenteket? -
#5177 jaja -.-" -
#5176 tuti csak ezért regisztrált be. -
#5175 hülye újreg -.-" -
#5174 én tudok de nem mondom meg.nekem nincs xbox360-am de oldalt azt tudokXD
-
#5173 persze hogy adok:www.google.hu aki nem tudja használni azt a hülye keresőt az ne netezen. -
bobakrome16 #5172 de valaki adjon már egy linket nem érdekel modi -
#5171 most legszívesebben linkelném modi topikba de nem vagyok spicli :D