5250
Xbox
  • Lammer
    Szia!

Ezt olvasd el!

Xbox guide, régebbi, de rákeresheccc a frissítésekre!!!

Az a gond a te esetben, hogy nem megy, mert a box védett lemezeket olvas be, és azokkal a progikkal ISOMAKER,GDFIMAGE tökéletes isokat tuccc csinálni... utána mehet rá egy alkesz, vagy Nero(ott ne visszakozz,ha foreign image-t dobd fel, írd meg nyugodtan)!
    A lényeg hogy legyen az ISO-ban default.xbe ez a box "startup-sequence"-e vagy "autoexec"-e ...

Sajna azt nem tudom, hogy a box képes "+"-os lemezek olvasására, bár egy RW-t megér!!!
    pááá

És boldog karit mindenkinek!
  • Neme.
    De munkahelyen nem lehet.
  • FREAK
    ott a GT3, 100%-ra fel! :PPP
  • FREAK
    na igen, ez felétek biztos vért kíván :)
  • Alien!
    mer a haveri körben van box....iagz,hogy csak 1...de van...:)
  • Neme.
    "Melóznak" (nincs jobb dolguk).
  • FREAK
    de ha igazuk van, és senki nem szól hozzájuk, akkor mit keresnek az XBOX topikban?
  • Neme.
    Játszanak ők, nem kell őket félteni. :) Én pl. nyomom ezerrel a Disgaea: Hour of Darkness-t. A PS2-es tábornak pedig igaza van.
  • FREAK
    mint már leírtam, semmi tévedés, 2 éve is megmondtam, hogy nekem az Xbox szimpi (mivel sok játéka közel áll a PC-s stílushoz, de mégiscsak konzol), csak most jött el az az idő, hogy már nincs időm és energiám tuningolni, peccselni és setupolni (ezáltal pl. online szimulátorokkal játszani - SAJNOS)

az egyetlen, amit utálok a konzolos világban, az a PS2 tábor kereszteshadjárata

ha tényleg annyira jó az a gép, akkor nem értem, miért nem játszanak, baszakodás helyett (és ez szintén ugyanaz, amit 2 éve is mondtam)
  • Alien!
    előbb-utóbb mindenki becsicskul....jó látni 2 év távlatából,hogy a régi vitapartnerek éltek tévedésben, má akkor is....:)
  • FREAK
  • Neme.
    "az egyel 1 gy nem 2, csak mondom, mielott masokat helyesirasra oktatsz"

"Ember"... inkább nem mondok semmit.. :))))
  • FREAK
    igazad van, majdnem olyan unalmas szar mint a sakk, vagy egyéb logikai/stratégiai játékok

ész kell hozzá, különben unalmas
  • Lammer
    hohohóóóó!
    megnéztem a shotokat és a whereisit-emet...
    Gladius.XBOX-WAM
    jesssz, mikor lesz máááár boxom ááááááá
    :)
  • FREAK
    bár ez erősen harcra megy, de a Gladius egy nagyon jó turn based stratégia

RPG-nek mondják, de nem az, csak a világa kellemes fantasy

klaviatúrát meg szerintem azok a gémek támogatják, ahol szükség lehet rá :)
  • Lammer
    JAJ Disciples, oooh bocsássssmeg, megyek is vezekelni

Télleg körökre osztott Strat-ot nem is nagyon láttam értelmeset Konzolokra, mint Heroes(najó asszem volt a 3 ugye?), vagy az Isten-Disciples, ezért káááár
  • Lammer
    Azért egy dolgot nem tudok megunni Pc-n: Taktikai shooterek aka CS,UT-infiltration... de ami a legkedvencebb, Brood-war custom mapok, 1v1 nameg a WarlordsB2 ... Persze szigoruan FUN-ra!!! :)
    A többit nem sajnálnám, ha mongyuk beszarna mindkét PC-m hetekre-hónapokra...
    ;)

• Lammer
    Igen ezt meg akartam kérdezni még, hogyha szerzek boxra bill+egeret azt melyik játékok támogatják, vagy csak fogják???
  • FREAK
    én leszokóban vagyok az FPS-ről, de ami számít az úgyis kijön boxra

bill+egér van hozzá, szóval ezen is lehet spórolni 30-40 ezret :)
  • Lammer
    Nélam marad FPS,RTS,Net,DVDírásra,egyebekre...
    Konzol:JÁTÉK NAGYBETÜKKEL !!!!
    DIVX,XVID
  • Lammer
    sorry, de félkézzelnehéz...
    OFF:
    Fáj a fogam, jegelem... :(
    ON:
  • Lammer
    Igen-igen(nagy sóhajtás)...

Már marhára unom, hogy ez nem jó azzal, meg stb.stb.
    Tököm tele van a PC-vel komcsira.
    Nekem is van 2 PC-m ésráadásul nem kell szégyenkeznem miatta, de akkoris+!%/= :)

Az uccsó cseppet egy RAID karesz cseppentette a pohárba kb 2 napig szívtam vele, mire átteszteltem az agyamat is, és kiderült, hogy az alkesz író progi vurtualcdje balhézik vele....
    baaaah uncsi az egész...
    kb 10éve buherálom, tuningolom, basztatom a PC-t, szles haveri körben is én csináéom a gépeket összerak,tunung,tanác stbstb, de amit leszívtam ezekkel mostanában telt be a pohár... Eddig még élveztem is, de ZzZzZ ennyi...
    bocs ha hosszú voltam...
  • FREAK
    detto, a PC-t megtartom netezni meg photoshopozni

amúgy már két éve is mondtam, hogy eljön a nap, amikor átállok Xboxra :)
  • aabyssx
    Hát igen, változnak az emberek... :D

Én már túlestem a nyugdíjba küldésen 3 éve.
    ...vagyis van PC-m kettő is (inkább másfél, mer' az egyik jóval régebbi), de csak dolgozok rajta. ;)
  • FREAK
    levezetésképpen :)

PC megy nyugdíjba :)
  • aabyssx
    ...mik vannak? 8^O

PC-s "szimulátorok" után, hogy jön a Sega GT? ;)
  • Petyus_
    Ez tényleg LOL. =)
  • FREAK
  • Alien!
    ...:) de ha megkérdezem az x-es haverjaimat,hogy melyik jó autós gamma,biztos,hogy nem a sega gt-t említik majd...
  • FREAK
    akarok=akar

bocs, de a röhögéstől elírtam :DDDDDDDDDDD

gondok lesznek az érettségin, fiatalember :D
  • FREAK
    "hat ha 100 konzolost megkersz, hogy mondjon egy autos jatekot, 100-bol 100 gt3-at fog mondani nem sega gt-t"

Már ha az a 100 konzolos bamba PS2 tulaj. De megmondtam, leszarom, ki mivel játszik, nem mindegy az neked?
  • FREAK
    LOL hülye fasz, akkor nesze egy kis nyelvtan:

a szótő az EGY, hozzájön a -VEL, és a teljes hasonulás miatt lesz EGGYEL

bunkó paraszt, és ki akarok oktatni :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • FREAK
    senki nem kénszerített, hogy boxot vegyek, ha annyira hiányozna a GT3, PS2-t vettem volna

a GT3 nálam egy hét után fújt ki, a Sega GT-vel még nem tartok ott, de mindenképpen értesítelek, ha megváltozik a magánvéleményem

a "külömbséget" meg N-nel írják...

írjál még valamit, legyen a tied az utolsó szó, és téma lezárva
  • Alien!
    hááát inkább maradjon ez is magánvélemény...mer ha nálad pótolni tudja a gt3-at,másnál még nem biztos...nálad is csak a kényszer miatt...a külömbséget meg zongorázni lehet...
  • FREAK
    igen, az az, nyomom is néha, lazításnak tökéletes :)

Alien: "bár ez szigoruan magánvélemény" - na látod, maradjunk ennyiben. Nem tudsz olyan előnyt mondani a GT3-ban, amire ne tudnék eggyel reagálni a Sega GT-ből. De ez maradjon elvi síkon, mert én tuti nem megyek bele a témába. Csak ajánlottam a srácnak, mert jó játék, és ha nálam pótolni tudja a GT3-at, akkor másnál is.
  • Alien!
    amikor a haverom vett egy X-et a SEGA GT-t ajánlottam neki...megnéztük,majd mindenkinek annyira "tetszett",hogy akkor volt benn utoljára....sztem vétek mondjuk a GT3-hoz hasonlítani,mer annyira az akar lenni,hogy rossz nézni,és ugye technikailag meg fényévekkel el van maradva....bár ez szigoruan magánvélemény.
  • WiZZaRD
    A SEGA GT2002 valoban egy nagyon jo program, senkinek egy rossz szava nem lehet ra, es valoban nem sokban marad el a GT3-tol, sot! Igazabol csak mas elgondolasok alapjan keszult. A tuningolas rengeteget szamit benne es az autok setupolasa is drasztikus hatasokkal van, szoval a fizika tenyleg nem rossz.

Freak: valoszinuleg az a masik game a Jet Set Radio Future, azt se hagyd ki, igazi csemege, cell shaded grafesszal:)
  • FREAK
    ha mernél az igazi nickeden írni, összehasonlíthatnánk pontonként, de így a levegővel vitatkoznék

mellesleg leszarom, kinek mi a véleménye, leírtam az enyémet, te is a tiedet, csak épp te eltévesztetted a topikot
  • Lammer
    Köszi megnézem...
    Bár én megeléxem a backup-pal is...
  • FREAK
    "GT3- Na igen ezért fáj a szívem"

Hát ne fájjon, pár napja vettem meg a Sega GT 2002-t, és simán van olyan élmény, mint a GT3. Max kevesebb pálya, kevesebb autó (de messze nem kevés), de a fizika van olyan jó (ütközésnél ez is vicces, mint a GT3), és figyelni kell a sérülésre, mert ha ötöt koccansz, akkor az esetleges nyereményből perkálsz rendesen.

Tuning is van, replay, depth of field, vakító fénycsillanások, szóval grafikában is jó. Nem tök ugyanaz a két játék, de lényegében ugyanazt az élményt kapod.

Boltban 12 rugóért láttam, de piacon vettem egy másik játékkal egy lemezen 6 ezerért, annyit simán megér. Ajánlom figyelmedbe.