5250
Xbox
  • aabyssx
    De ők le is teszik pár nap múlva (úgy, hogy komolyan játszottak volna vele), mer' jön egy másik, amit le kell tölteni és ki kell próbálni...
  • FREAK
    grrrrrrrrrr :)
  • aabyssx
    Akkor az égetősök már holnap véleményt is tudnak mondani.
  • FREAK
    Hmmm, USA-ban MA jelent meg elvileg.
  • aabyssx
    Nemtom'.
    Csak láttam egy szép, hosszú és szimpatikus video-t róla meg ezt:

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/561532.asp
  • FREAK
    már megjelent??
  • aabyssx
    Ide is:

A Ninja Gaiden komoly értékeléseket kapott (9 alatt nincs is sehol)! Tényleg ér ennyit? Játszik valaki vele?
  • Lammer
    Nekem akkor is bejön... egy kicsit lehúzták
    Megvan az S licence és nyomulok a FordGT40 modernkori szeriájával, bagyon baba, minden fullon, leültetve, kemény felfüggesztés ésatöbbi és repeszt, mint állat! naon
  • FREAK
    Sega GT Online review
  • Zetorg
    Valaki tudna nekm segíteni, hogy milyen progival és hogyan írjak ki X játékot?
  • Tibre
    Tudnátok mondani jó warez helyeket vagy hubokat,ahol sok X játék van?
  • Lammer
    Hál' iSTENNEK, én nem tartozom akkor ezekszerint a tömeghez, bár az igazat +valva kiváncsi leszek reá mert én is láttam azt a párszázmegás bemutatót és igencsak keresgéltem a földön az állkapcsomat!!!

Amit én várok leginkább: Silent Hill 4, Obscure, The Suffering, jah és a témához alig kapcsolodó Zombies-t
    Megmég a Rallisport Challenge 2, Toca2, Fable, StarCraft Ghost(ezt csak fanságból) meg ilyesmik...

Jah és Martin beszólására reagálva, amelyet még amikor olvastam az újságban: "mikor jön már a Stalker,Doom3,HL2"
  • IGAZIWILLIAMS
    Nekem csak az nem tetszett ,amikor imigyen szólott vala Martin:(nem tudom pontosan idézni,bocs)" nézd meg a pc-s tábort:mit várnak megváltó játéknak-egy fps-t" Hát erre mit vár nagyon az x-es tábor :HALO 2-őt JAJJ NEKÜNK
  • Lammer
    Látod 1-2 óra Xbox estére... Nem Ps2-vel nyomja, minek írjon a Ps576ba???... ;)
    Najó kedvelem az 576ot, cak Martinék nyomhatnának több Boxot is...
  • FREAK
    máshol írkálok, de egyre kevesebbet, az is főleg preview

hát igen sajnos több okból is felhagytam a PC-s játékokkal, és marad esténként 1-2 óra XBOX...
  • mohus
    "végre egy reklám, ami nem ugyanolyan, mint a többi (ebben mondjuk az XBOX mindig is top volt)"

mi van veled? kidobtad a nascart és lecserélted egy pizzára?

576Konzolba már nem írsz?

• FREAK
    csekkolom, thx (bár már szóban elcseréltem egy Otogi-ra, de ki tudja? :)
  • Lammer
    Freak!!!

Korábban ecsetelted (#283) a Gladiust(tök jó az is!) Neked ajánlom figyelmedbe a Wrath Unleashed gamét, 1ből beleszerettem, igaz itt a harcnál az ügyességed is számít, de QRVA jó a hangulata!!!
    Na megyek nyomni...
  • Marcell
    X-box csippelo szakit keresek. (Fontos, hogy ki-be kapcsolhato legyen a csippelt-mod!)
  • PLaci #523
    Felhasználótól függ, meg hogy épp kapok-e slot-ot, vannak T1/T3-asok + sok DSL/Cable....
    nDC-t használok...
  • Caponee
    És menyivel töltesz?
  • Caponee
    160ftérdemes megnézni.Nem szoktak frissek lenni de meg van minden elöbb utobb.Nem tudom menyi.De elég frissek mondjuk még korántsem olyan frissek mint a Dakota
  • Lammer
    Sajna nem tudom mert új Boxos vagyok, a régi verziót nem ismertem, az új teccik...
  • IGAZIWILLIAMS
    és a sega gt online különbözik valamiben a sega gt 2002-től? Mondjuk jobb graf ,új pályák ,autók ilyesmi?
  • IGAZIWILLIAMS
    hohó,nekem is ezt csinálta,azóta csak a mediaplayerből tudok belépni a dashboardba! +ha a PGR 2-ben meg akarom nézni a demokat,akkor kivág az evoxba...ez is általános?
  • PLaci #517
    Én dc-ről szedek játékokat, nem ftp-ről, van pár norvég xbox hub....

Ami eddig onnan lejött:

XBOX - Grand Theft Auto Double Pack
    XBOX - MTVs Celebrity Deathmatch
    XBOX - Wallace and Gromit PAL
    XBOX - XIII & fix PAL (tested)
  • Caponee
    Köszi az infot.Megyek beszerzem a boltba .Egyébként éppen most fogok nekiálni az első belenyulásba a boxba mert nem lát a Media player 2 gigánál többet a dvd-n.Érdekes egyébként mert a filmeket látja de csak a felét játsza le.Azt a tanácsot kaptam hogy ki kell cserélnem a Media player default xbe-t.Remélem nem cseszem el.
  • PLaci #515
    Szar....
  • Lammer
    nanáhogy van!!! nekem bejön bár grafra nem egy pgr2 de hangulata az van, tök Gran Turismo eröltetés, jogsi, autóTune! meg ilyesmik... de nyomom!!!
  • Lammer
    Ne félj a készre vágástól, nekem multkor a pgr2 vágta készre a boxomat(véletlen rámentem a Live!-ra), najó nem készre, csakha az evoxbol vissza akartam lépni az MSDashbe akkor villogot, mint amikor "elflesseled" a gépet error meg minden, kontakt support LOL! :) letörölte az MSDasht, de az Evo ment, én újraraktam a Slayer Evo Készletével... ennyi, no para...
  • Caponee
    Mindig attól félek, hogy a live készre vágja az én kis fleshelt drágaszágomat. Többek közt azért tartózkodom a Sega online-tol.
  • Caponee
    Van single is benne vagy csak box live?
  • aabyssx
    Breakdown-t próbálta már valaki warez-men? (Asszem' japánban már kijött.)
  • Lammer
    OK skacok megvan a megoldás, amit nem gondoltam 1ből mert Ugye PALOS game a Release!!! nakérem switch to NTSC és lááám megy!!!!
    ez durva !!! akkor mi a faszéret PAL a Release?????
  • Lammer
    1ébként PC-n kb 5 percet volt fenn... ;)
  • Lammer
    Köszi tökre ismerem, csak hát a gyüjteménybe illik proper-ben elrakni!

:)

---
    MÁS!!!

Végre mexereztem a "Sega_GT_Online_MULTI5_PAL_XBOX-W.o.D" release-t!!! DE nem megy!!! :((((( visszadob az Evoxba, pedig ki van kapcsolva a Game Reset is :(((
    Valaki tudta eztet futtatni???
  • FREAK
    biztos van, akinek bejön (minden bejön valakinek)
  • UNREG
    Csak megkimélem egy kiadós csalódástól..
  • FREAK
    téged ez hol érint? NEKI kell, és kész.
  • UNREG
    "Kéne nagyon..."

Minek? Az a játék úgy szar ahogy van. :))