5250
Xbox
-
#583 Elég bios-flash is...
-
#582 Hali!
Xbox-ot hol érdemes csippeltetni?Laikusnak:) -
#581 Szia
Kiirtam a Van Helsing-et jolmegy de a
Manhunt lefagy a 4 pályánál mentést nem hoza be
Pc tudnám mit kell tenem de XBOX-on -
Caponee #580 Nero vagy clone dvd -
#579 Halli
Letöltötem Xbox játékot miylen programal irjam kí.
-
#578 Tudom, de mint mondtam, én már szívtam patcheléseknél, szeretem látni, hogy mit csinálok... kicsit körülményes de 100%
pl: új pirates warezileg ISOhibás és ráadásul a fixét sem csinálta meg normálisan,maradt a manuális móccer -
M@niac #577 Ja bocs, tegnap nem hagytam email címet: [email protected] -
#576 Khm... Én ezt az xISO-val pedig így csinálom:
1. beállítom, hogy melyik iso-t akarom piszkálgatni
2. jobb klikk a lecserélendő fájlra, kiválasztom a fájl cseréje opciót, megkeresem a patchelt fájlt és kiválsztom
3. Kilépek a programból, mivel az xISO egyből berakja a fájl, így nincs iso kibontás és újrakreálás. -
#575 misem eccerübb, én erre azért használom a QWIX-et, mert evvel mindent tucc csinálni egy ISO-val amit csak akarsz! Én maradok a fapad-nál, amely a következő és tuti működik!
1. Betöltöm a progiba az iso-t
2. Kicsumizom egy temp könyvtárba
3. Ahova kicsumiztam oda bemásolom a patchet, persze felülír
4. A progiba beépített ISO-creatorral ujrakreálom az isot!
TUTI MENNI FOG!!! és nyogodtan ki is írhatod Neroval az ISO-t!
Kicsit körülményes de 100%, hogy WORKS! szívtam már
pááárszor a pdx-pazcherrel is ;)
-
M@niac #574 Hellótok!
Volna egy eladó XBox! tizennégy játék (ezek közül kettő eredeti), két joy!
A gép fél éves és tökéletes állapotban van!
Akit érdekel az ajánlat, írjon és az árban megegyezünk!! -
#573 Kösz srácok! -
#572 Azt hagyd a francba, igaza van Caponeenak.
Egyébként meg szerezd be az xISO nevü programot, azzal lehet ilyeneket csinálni. -
Caponee #571 Egyebkent meg forumozni akarsz és tul sok kerdesed van akkor inkább itt csinald mert joval többen járnak ide hozzá értő emberek. -
Caponee #570 Szvsz ezt nem kell patchelni.Talan ha fel akarod másolni a box vinyojara akkor kellenek ezek a fileok.De ahoz nem ertek mert én minden kiirok egy ujrairhato dvd-re és ha nagyon tetszik akkor szoktam kiirni sima dvd-r lemezre. -
#569 Ez Pal Multi5 verzió. Default.xbe és driving.xbe az a 2 fájl, amiről beszélek. Ezeket tegyem külön-külön a PPF-O-Maticba? -
#568 De az iso-t azért még látja a géped, nem? :)
A ppf-o-matic-ban beállítod az iso-t, majd a ppf fájlt és rányomsz a patch gombra.
Egyébként gondolom az amcsi verziót szerezted be a James Bondból, ami eleve rossz döntés volt. a 4. pályán fagyni fog.
Szerezd be az europai verziót, az jó. -
#567 Hogy pecseljem meg, amikor a pc nem látja az xbox formátumot? Vagy ez a PPf.... xbox-ra való progi? -
Caponee #566 Ha ott nincs akkor nezd meg ezt. -
Caponee #565 Az isot kell meg pecselned egy progival.PPF-O-MATIC hivjak és itt találod meg. -
#564 Segítséget kérek! Letöltöttem az új James Bondot XBOX-ra és van hozzá valami pár megás dolog. Patch, azaz hibajavító? Hogy működik? Mint a számítógépeknél? Először át kell másolni lemezről a játékot a vinyóra és aztán átmásolni a patch-et? -
Jibe #563
Április 1. :) -
#562 Lehet, de valami miatt én el tudom képzelni! -
#561 Ez vmi áprilisi tréfa lehet.. -
#560 Vazz'! Azt hittem, hogy a X-Pizza után már nem lehet...
...eh, olvassátok el!
"A Microsoft utolsó rohamra indul a japán piac meghódításáért: a május elsején debütáló speciális Xbox csomag (Xbox Panties Edition) egy rózsaszínre festett Dobozt, és egy sorszámozott iskoláslány-alsóneműt fog tartalmazni. "A bugyikra nagyon buknak a japók" - indokolta a döntést a Microsoft Xbox diviziójának szóvivője."
576 Onlájnról -
#559 Németeknél 199euroért Halo-val+Midtown Madness3-el reklámozzák. Tescoba ugyanez 59900,- (Zárójelbe teszem hozzá a GC 99 euro-ért) -
pinehead #558 Az jó ,mert Ausztriában tudtommal 40-körül van.
Igaz ez? -
#557 55-60 -
pinehead #556 Bocs, de mennyibe kerül mostanság egy bolti X-Box???
Köszi! -
M@niac #555 Eladó egy 3/4-éves chippelt XBOX! 14 játékkal, közülük 2 eredeti, 2 joystickkal, jó, megkímélt állapotban.
Ha érdekel írj egy e-mailt, és a részletekről, meg az árról megegyezünk!
[email protected] -
#554 Megtanultam EvoX-ot installni...
Hubok:
plexhub.dynip.com ([OP]SolidSnake magyar!)
vip1.ath.cx
vip2.ath.cx
philetraders.no-ip.org:4112 (165gb min megosztás!!!!)
xboxzone.no-ip.org
hawks-world.no-ip.org
És végül:
100gb-pub.sytes.net
Itt én vagyok OP, nállam van vagy 10 box játék osztva, és más felhasználóknál is láttam már. -
balu87 #553 ok,ment a válasz -
#552 küldtem -
balu87 #551 enegm igen,de csak akkor,ha angol!
Küldj mailt!
[email protected] -
#549 cseréltem egy Otogi-t, de nem igazán az én stílusom, nekem kicsit sok benne a "gyepa" :)
érdekel vkit? (eredeti) -
#548 mint most is... kicsit net, ablak kinyit, 3 nagy levegő és vissza -
#547 Simán!
Amúgy hiába jönnek a cuccok én akkor is a SegaGT-t és a Resident 0-t váltogatom, hogy ne legyen monoton... :)
Azér' váltom a rezit, mert tök béna vagyok és meghalok, ilyenkor kettétőrném a kontrollert... -
#546 BTW most már kb. annyi számomra is érdekes játék van X-re, mint a kockára. Áááh, már megint ez a dilemma!
(És még PS2-re sem vettem meg mindent, amivel játszani akarok!) -
#545 8.-án kapom elvileg -
#544 Addig van is idő, mivel 5.21-re várják az európai boltok (pl. alcom). :DDD
Meg addig játszál, az Otogi-val! -
#543 ja suxxxosak :D
én addig összeszedem a 18 ezret, amibe kerülni fog :DDDDDDD