5250
Xbox
-
#623 /me porba fetreng és vagdossa az ereit...
Köszönöm, köszönöm... -
#622 Megbocsátok, fiam. -
#621 :P
észrevehetted vóna, hogy imádom a horrort, a GTA klónokat is csípem, még PCn nyomtam végig a 3at, az tök jó élmény vót, na
amúgy elnézést mester... :P
-
wrack #620 Hoi!
Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek Xboxos betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu mailcimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.
A feladat single illetve multiplay jatekban:
- hibak megtalalasa
- a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
- jatekelmeny velemenyezese
- finomhangolasra otletek adasa
Amit az illeto nyerhet vele:
- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
- ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.
-----------------------------
bye
wrack -
#619 Mondtam már, hogy borzalmas az ízlésed a játékok terén? ;)
Resident Evil Outbreak és Driv3r amikor lehetne Ninja Gaiden meg Riddick is.. brrrrrr. Még belegondolni is szörnyű. =) -
#618 Érdekes engem pont a 2 említett game nem hoz lázba, viszont egy kis kellemes Driv3rezés tök kikapcsol... -
#617 Riddick az isten! =) -
#616 :)
Tényleg jól elb@szták!:(
Viszont a PSI-Ops nagyon fullos... Riddick-se kutya!:P -
#615 Mellesleg a legszarabb jatek amit lattam xboxra! ;] -
#614 nem kell mellreszívni bro'
Én elvagyok a boxos verzióval is... -
#613 Azért nehogy már egy olyan fejlesztőcsapat játéka legyen a mérvadó, aki azért nem csinált GC verziót a szuttyadt játékából mert "nem elég erős a hardver".... -
#612 Boxon :P
jóvanna -
#611 Akkor melyit a szebb? :D -
#610 Most próbáltam ki a Driv3r-at tüzetesebben, és kipróbáltam mind2 verziót(ps2 havernak kellett hát belelestem abba is) a graf sokkal szebb!!! Xboxon, ezt megmutatva egy Nem konzolos havernak ő is így vélekedett, ő nem elfogult, mert mind2 géppel tök jól elvan...
-
#609 Ha egy kicsit jobban el akarsz szakadni a PC-s világtól a japán cuccok felé, akkor igen.. bár XBox-ra is vannak nagyon jó japán játékok, de nem az a jellemző.
Szerintem mondjuk vegyél egy 576 Konzolt, és nézd meg az E3 felhozatalt (MGS3, GTA: San Angreas, GT4... vs. Halo2, Fable, DOA Uktimate...), hogy melyik gépre kijövő játékok a szimpibbek.
Vagy nézd meg www.ign.com-on a 8 pont feletti játékokat mindkét platformra, hogy melyire csorog jobban a nyálad. -
PrOceSs #608 én is meglepődtem a korrekt válaszokon!:) Akkor egy PC mellé inkább egy PS2-t ajánlanál? -
#607 Kösz. =)
Azért azt hozzátenném, hogy GC ÉS NINTENDO AZ ISTEN!!!! -
REAL_CIÁN #606 "Egyik sem. Mindkettőre vannak zseniális játékok, nézd meg, neked melyik tetszik, és azt vedd meg."
Régen láttam Xboxostól ennyire tárgyilagos véleményt, ahol végre nem arról olvashatunk, hogy az X "fényévekkel" és "mérföldekkel" jobb annál a "szar Pisi2-nél". :))) -
#605 "A gép tulajdonságai milyen pc-nek felelnek meg (grafika, proci)?"
Van több olyan játék, aminek szebb a grafikája, mint bármelyik PC-snek.
"Érdemes használtan ill. chipelve venni?"
Chippelve érdemes, mert lehet vele filmet nézni faszán, minden Xvid, DivX, mpg fájllal megbírkózik és nagyon szépen lejátssza. Meg ugye a warez.
Használt vételéről fogalmam nincs, én nem vennék. =)
"Vinyó van benne?"
Van.
"Memóriakártya mindenképp kell bele?"
Nem, vinyóra ment mindent. Memkártya esetleg akkor kellhet, ha mentést akarsz átvinni szintán X-szel rendelkező haverhoz, de a kérdéseidből ítélve nincs neked ilyen. =)
"PS2-höz képest jobb vagy rosszabb?"
Egyik sem. Mindkettőre vannak zseniális játékok, nézd meg, neked melyik tetszik, és azt vedd meg. Az X kevésbé hajlamos elromlani, meg a multiplatform játékok általában picit szebbek és kevesebbet töltenek. -
PrOceSs #604 Plz valaki adjon tanácsot! Láma vagyok és X-Box vétel előtt állok. A gép tulajdonságai milyen pc-nek felelnek meg (grafika, proci)? Érdemes használtan ill. chipelve venni? Vinyó van benne? Memóriakártya mindenképp kell bele? A PS2-höz képest jobb vagy rosszabb?
Thx a válaszokat! -
klastrom #603 Tudja valaki hogy, hogyan kell használni a Slayer's evox auto installer 2.5 progit? -
#602 up -
Köszönöm! Ennyi kellett nekem nem több! :)
Off: 1.0-án nyomjuk most ! Igaz 10 adminnal, mert itt még nincs PB!:) Viszont itt nincs warp és lag.De ezidáig semmi gond nem volt a csalókkal! Ha gondolod gyere a www.hsf.hu-ra.
On:
Mégegyszer köszönöm, a segítséget! -
#600 Jól érted. Sőt, még chip sem kell hozzá feltétlenül, a gyári BIOS-chipbe is bele lehet rakni egy ilyen "okosított" BIOS-t.
A menüt is teljesen jól érted (ezt csúfolják dashboardnak). Azt szeritem megcsinálják neked ott helyben hogy jó legyen, legyen benne minden (videómód váltó, másoló, FTP-ző, DVD, DivX lejátszó cuccok) ami kellhet.
Azt is jól érted, hogy berakja a lemezt és már játszik is: ez egy konzol lényegi funkciója. =) Az iso-kat ugyanúgy kiírod mint egy PC-s játékot és kész.
OFF. Raven Shield megy még? Régen néztem felétek. -
#599 Nekem a lényeg, hogy az "irodában" letöltöm a gamét, kiírom , hazaviszem és megy...
Filmet illetve svcd az otthoni lejátszón is meg tudom nézni, az annyira nem fontos.
Összegezve: Ha "jól értem" beraknak egy chip-et , aminek "gondolom" van egy menüje és ott tudok pal/ntsc-t váltani, stb. beállítást.
Ami alényeg, és számomra fontos, hogy az asszony,gyerek berakja a lmezt (DvD-t) és különösebb technikai megoldások nélkül tudnak játszani?
-
#598 Köszi ezt az oldalt már megtaláltam!:)
Maga a tartalom illetve a leírások tökéletesek, de a forumon nem találtam megoldást a tudatlanságomra... -
#597 xbox media playert, hogy kell megcsinalni, hogy legyen ekezetes feliratot, es ne csak kockakat rakjon ki. :)
-
#596 Ja, xbox365.hu nagyon faja oldal, hírek, letöltések, fórum is minden igényt kielégít.
Egyébként nem olyan nagy ördöngősség a backupolás, ugyanúgy megy mint PC-n. Kiírod a játékot (Nero is megteszi, de sokan esküsznek RecordNow! Max-ra Boxos körökben) bármilyen DVD-re (na jó, DVD-RAM-ra nem lehet), berakod az XBox-odba és megy.
Ha bugos, akadnak a filmek, akkor ezzel az Enigmah cuccal (biztos rárakja a gépedre aki flasheli/chipeli) átrakod NTSC módra.
A másik megoldás ha beraksz az Xbox-ba egy nagyobb vinyót, és arra másolgatod a játékokat a PC-dről FTP-zve, vagy DVD-ről is simán felmásolhatod rá, erre is van egy külön, nagyon könnyen kezelhető XBox-os program. -
Caponee #595 Szerintem itt kezd az olvasást el.Sokkal több hozzáértő járkál oda de elég ha bele olvasol abba a topicba ami erdekel. -
#594 Üdv!
Tegnapi naptol boldog X-box tulajdonos vagyok!:)
Mivel elég noob vagyok a témához, ugyan visszaolvastam, de ha megtennétek, hogy leírjátok, mire van szükségem a továbbiakban. Ugyanis borzasztó drága a Tesco gazdaságos játék is.
Kedden viszem a gurukhoz akik megoldják, hogy írott game is menjen, de itt olvasva olyan érzésem van, mintha ez a csere kevés lenne...
Előre is köszönöm a segítségeket! -
#593 pff -
balu87 #592 Kijött a Metal Slug 3!!!
Tapasztalatok?
Megvan már valakinek?
Én hétfőn megyek érte! :)
Alig várom... -
balu87 #591 Áprilisi eladások Amerikában:
51% Xbox
32% PlayStation2
17: GameCube
Muhahahahaha -
#590 Hát ez eléggé sajnálatos. =( Mindegy, végülis csak az FMV-knél van jelentősége ha jól tévedek.
---
GC király továbbra is, de az E3-as felhozatal X-re nagyon megfogott (Jade Emp, FABLE, Conker, Halo2), meg a DivX/DVD lejátszó funkció miatt is be volt tervezve a vásárlás.
És persze végre nyomulhatok kedvenc drágaszágosz Panzer Dragoon Ortámmal!! =) -
#589 Sajnos az Enigmah ilyen...
Ha van Evoxod feltelepítve, akkor ott a system settingsebe jobban jársz, mert nem sz*rja szét a képet annyira...
---
Namivan meguntad a GC-t??? -
#588 Srácok van más mód az XBox NTSC/PAL mód közötti váltásra? Én asszem Enigmah vagy ilyesmi nevű programmal csinálom, de NTSC módban olyan fakó lesz a Box képe. Találkozott ilyennel esetleg valaki? -
Caponee #587 http://www.cheapboy.hu/ itt az oldala a faszinak -
Caponee #586 06303777707 Megbizhato fazon már nem egyet megcsinalt nekem.Ha gondolod vehetsz is tölle mindjárt flaselve is. -
#585 Aproneten nézd meg, van 1-2 arc aki flessel...
Good Luck
-
#584 Aha, kicsit nem értek hozzá:)És ezt hogy/hol?