5250
Xbox
  • Lammer
    /me porba fetreng és vagdossa az ereit...
    Köszönöm, köszönöm...
  • Petyus_
    Megbocsátok, fiam.
  • Lammer
    :P
    észrevehetted vóna, hogy imádom a horrort, a GTA klónokat is csípem, még PCn nyomtam végig a 3at, az tök jó élmény vót, na
    amúgy elnézést mester... :P
  • wrack
    Hoi!

Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek Xboxos betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu mailcimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
    nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.

A feladat single illetve multiplay jatekban:

- hibak megtalalasa
    - a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
    - jatekelmeny velemenyezese
    - finomhangolasra otletek adasa

Amit az illeto nyerhet vele:

- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
    - ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.

-----------------------------
    bye
    wrack
  • Petyus_
    Mondtam már, hogy borzalmas az ízlésed a játékok terén? ;)

Resident Evil Outbreak és Driv3r amikor lehetne Ninja Gaiden meg Riddick is.. brrrrrr. Még belegondolni is szörnyű. =)
  • Lammer
    Érdekes engem pont a 2 említett game nem hoz lázba, viszont egy kis kellemes Driv3rezés tök kikapcsol...
  • Petyus_
    Riddick az isten! =)
  • Crem
    :)

Tényleg jól elb@szták!:(

Viszont a PSI-Ops nagyon fullos... Riddick-se kutya!:P
  • fishBNS
    Mellesleg a legszarabb jatek amit lattam xboxra! ;]
  • Lammer
    nem kell mellreszívni bro'
    Én elvagyok a boxos verzióval is...
  • Petyus_
    Azért nehogy már egy olyan fejlesztőcsapat játéka legyen a mérvadó, aki azért nem csinált GC verziót a szuttyadt játékából mert "nem elég erős a hardver"....
  • Lammer
    Boxon :P
    jóvanna
  • Kaplan
    Akkor melyit a szebb? :D
  • Lammer
    Most próbáltam ki a Driv3r-at tüzetesebben, és kipróbáltam mind2 verziót(ps2 havernak kellett hát belelestem abba is) a graf sokkal szebb!!! Xboxon, ezt megmutatva egy Nem konzolos havernak ő is így vélekedett, ő nem elfogult, mert mind2 géppel tök jól elvan...
  • Petyus_
    Ha egy kicsit jobban el akarsz szakadni a PC-s világtól a japán cuccok felé, akkor igen.. bár XBox-ra is vannak nagyon jó japán játékok, de nem az a jellemző.

Szerintem mondjuk vegyél egy 576 Konzolt, és nézd meg az E3 felhozatalt (MGS3, GTA: San Angreas, GT4... vs. Halo2, Fable, DOA Uktimate...), hogy melyik gépre kijövő játékok a szimpibbek.

Vagy nézd meg www.ign.com-on a 8 pont feletti játékokat mindkét platformra, hogy melyire csorog jobban a nyálad.
  • PrOceSs
    én is meglepődtem a korrekt válaszokon!:) Akkor egy PC mellé inkább egy PS2-t ajánlanál?
  • Petyus_
    Kösz. =)

Azért azt hozzátenném, hogy GC ÉS NINTENDO AZ ISTEN!!!!
  • REAL_CIÁN
    "Egyik sem. Mindkettőre vannak zseniális játékok, nézd meg, neked melyik tetszik, és azt vedd meg."

Régen láttam Xboxostól ennyire tárgyilagos véleményt, ahol végre nem arról olvashatunk, hogy az X "fényévekkel" és "mérföldekkel" jobb annál a "szar Pisi2-nél". :)))
  • Petyus_
    "A gép tulajdonságai milyen pc-nek felelnek meg (grafika, proci)?"

Van több olyan játék, aminek szebb a grafikája, mint bármelyik PC-snek.

"Érdemes használtan ill. chipelve venni?"

Chippelve érdemes, mert lehet vele filmet nézni faszán, minden Xvid, DivX, mpg fájllal megbírkózik és nagyon szépen lejátssza. Meg ugye a warez.

Használt vételéről fogalmam nincs, én nem vennék. =)

"Vinyó van benne?"

Van.

"Memóriakártya mindenképp kell bele?"

Nem, vinyóra ment mindent. Memkártya esetleg akkor kellhet, ha mentést akarsz átvinni szintán X-szel rendelkező haverhoz, de a kérdéseidből ítélve nincs neked ilyen. =)

"PS2-höz képest jobb vagy rosszabb?"

Egyik sem. Mindkettőre vannak zseniális játékok, nézd meg, neked melyik tetszik, és azt vedd meg. Az X kevésbé hajlamos elromlani, meg a multiplatform játékok általában picit szebbek és kevesebbet töltenek.
  • PrOceSs
    Plz valaki adjon tanácsot! Láma vagyok és X-Box vétel előtt állok. A gép tulajdonságai milyen pc-nek felelnek meg (grafika, proci)? Érdemes használtan ill. chipelve venni? Vinyó van benne? Memóriakártya mindenképp kell bele? A PS2-höz képest jobb vagy rosszabb?
    Thx a válaszokat!
  • klastrom
    Tudja valaki hogy, hogyan kell használni a Slayer's evox auto installer 2.5 progit?
  • AnarchoiD
    up
  • Crem

Köszönöm! Ennyi kellett nekem nem több! :)

Off: 1.0-án nyomjuk most ! Igaz 10 adminnal, mert itt még nincs PB!:) Viszont itt nincs warp és lag.De ezidáig semmi gond nem volt a csalókkal! Ha gondolod gyere a www.hsf.hu-ra.

On:

Mégegyszer köszönöm, a segítséget!
  • Petyus_
    Jól érted. Sőt, még chip sem kell hozzá feltétlenül, a gyári BIOS-chipbe is bele lehet rakni egy ilyen "okosított" BIOS-t.

A menüt is teljesen jól érted (ezt csúfolják dashboardnak). Azt szeritem megcsinálják neked ott helyben hogy jó legyen, legyen benne minden (videómód váltó, másoló, FTP-ző, DVD, DivX lejátszó cuccok) ami kellhet.

Azt is jól érted, hogy berakja a lemezt és már játszik is: ez egy konzol lényegi funkciója. =) Az iso-kat ugyanúgy kiírod mint egy PC-s játékot és kész.

OFF. Raven Shield megy még? Régen néztem felétek.
  • Crem
    Nekem a lényeg, hogy az "irodában" letöltöm a gamét, kiírom , hazaviszem és megy...
    Filmet illetve svcd az otthoni lejátszón is meg tudom nézni, az annyira nem fontos.

Összegezve: Ha "jól értem" beraknak egy chip-et , aminek "gondolom" van egy menüje és ott tudok pal/ntsc-t váltani, stb. beállítást.

Ami alényeg, és számomra fontos, hogy az asszony,gyerek berakja a lmezt (DvD-t) és különösebb technikai megoldások nélkül tudnak játszani?
  • Crem
    Köszi ezt az oldalt már megtaláltam!:)

Maga a tartalom illetve a leírások tökéletesek, de a forumon nem találtam megoldást a tudatlanságomra...
  • M. Tibor
    xbox media playert, hogy kell megcsinalni, hogy legyen ekezetes feliratot, es ne csak kockakat rakjon ki. :)
  • Petyus_
    Ja, xbox365.hu nagyon faja oldal, hírek, letöltések, fórum is minden igényt kielégít.

Egyébként nem olyan nagy ördöngősség a backupolás, ugyanúgy megy mint PC-n. Kiírod a játékot (Nero is megteszi, de sokan esküsznek RecordNow! Max-ra Boxos körökben) bármilyen DVD-re (na jó, DVD-RAM-ra nem lehet), berakod az XBox-odba és megy.

Ha bugos, akadnak a filmek, akkor ezzel az Enigmah cuccal (biztos rárakja a gépedre aki flasheli/chipeli) átrakod NTSC módra.

A másik megoldás ha beraksz az Xbox-ba egy nagyobb vinyót, és arra másolgatod a játékokat a PC-dről FTP-zve, vagy DVD-ről is simán felmásolhatod rá, erre is van egy külön, nagyon könnyen kezelhető XBox-os program.
  • Caponee
    Szerintem itt kezd az olvasást el.Sokkal több hozzáértő járkál oda de elég ha bele olvasol abba a topicba ami erdekel.
  • Crem
    Üdv!

Tegnapi naptol boldog X-box tulajdonos vagyok!:)

Mivel elég noob vagyok a témához, ugyan visszaolvastam, de ha megtennétek, hogy leírjátok, mire van szükségem a továbbiakban. Ugyanis borzasztó drága a Tesco gazdaságos játék is.
    Kedden viszem a gurukhoz akik megoldják, hogy írott game is menjen, de itt olvasva olyan érzésem van, mintha ez a csere kevés lenne...

Előre is köszönöm a segítségeket!
  • fishBNS
    pff
  • balu87
    Kijött a Metal Slug 3!!!
    Tapasztalatok?
    Megvan már valakinek?
    Én hétfőn megyek érte! :)
    Alig várom...
  • balu87
    Áprilisi eladások Amerikában:

51% Xbox
    32% PlayStation2
    17: GameCube

Muhahahahaha
  • Petyus_
    Hát ez eléggé sajnálatos. =( Mindegy, végülis csak az FMV-knél van jelentősége ha jól tévedek.
    ---

GC király továbbra is, de az E3-as felhozatal X-re nagyon megfogott (Jade Emp, FABLE, Conker, Halo2), meg a DivX/DVD lejátszó funkció miatt is be volt tervezve a vásárlás.

És persze végre nyomulhatok kedvenc drágaszágosz Panzer Dragoon Ortámmal!! =)
  • Lammer
    Sajnos az Enigmah ilyen...
    Ha van Evoxod feltelepítve, akkor ott a system settingsebe jobban jársz, mert nem sz*rja szét a képet annyira...
    ---
    Namivan meguntad a GC-t???
  • Petyus_
    Srácok van más mód az XBox NTSC/PAL mód közötti váltásra? Én asszem Enigmah vagy ilyesmi nevű programmal csinálom, de NTSC módban olyan fakó lesz a Box képe. Találkozott ilyennel esetleg valaki?
  • Caponee
    http://www.cheapboy.hu/ itt az oldala a faszinak
  • Caponee
    06303777707 Megbizhato fazon már nem egyet megcsinalt nekem.Ha gondolod vehetsz is tölle mindjárt flaselve is.
  • Lammer
    Aproneten nézd meg, van 1-2 arc aki flessel...
    Good Luck
  • deep
    Aha, kicsit nem értek hozzá:)És ezt hogy/hol?