5250
Xbox
-
PootieTang #4849 hello
tudnátok segíteni, milyen programmal és hogyan tudnék kiírni több kisméretű xboxjátékot 1DVDre?
találkoztam már ilyen játékkal, csak nemtudom mivel csinálták.
előre is kösz. -
PootieTang #4848 hi
tudnátok segíteni, milyen programmal és hogyan tudnék kiírni több kisméretű xboxjátékot 1DVDre?
előre is kösz. -
S8DJ #4847 :DDD FCE ULTRA-val jáccom a marioval -
Zozo76 #4846 -
#4845 már működnek, csak először nem csomagoltam ki őket -
#4844 két emut is próbáltam.. a snes9-et és a zsnexbox-ot, de egyikkel se indulnak a játékok, rámegyek és csak fekete képernyő van. nem fagy le a box, ki is tudok lépni belőlük, de játszani nem. softmod-os box, de gondolom ettől még mennie kellene. -
#4843 ja -
#4842 és milyen emulator kellene ahhoz? nintendo? -
S8DJ #4841 emuval tudod jáccani -
#4840 van xbox-ra Super Mario? -
S8DJ #4839 Super Mario -
#4838 Milyen kissebb játékot ajánlanátok xbox-ra? Amivel csak úgy el lehet ütni az időt, nem komolygyilkososlopakodós meg életrehalálraautóversenyszimulációs, hanem valami ugrabugra gyüjtögetős kalandozós vidám "izé" kellene. :) -
PootieTang #4837 sziasztok
előre is kösz. -
S8DJ #4836 36k-38k -
#4835 Tudtommal Aladdin (vagy, hogy írják) Live+.
Egyébként megvan a régi drive-ja is (azt hiszem Thomson).
Ez a drive tényleg mindent visz és halkabban, gyorsabban mint a gyári. Nagyon szeretem...:-) -
S8DJ #4834 és milyen chip van benne mi a neve? -
S8DJ #4833 33-36k én ennyit adnék érte -
Puntigamer #4832 ja, és Duox 2 chip van benne -
Puntigamer #4831 hamár akkor én is megkérdezem:
Xbox+1 gyári joy+160gbos winyó+különböző extra kábelek -
#4830 Chip-elt viszont a drive PC-s drive. Elméletileg a legmegbízhatóbb drive. -
S8DJ #4829 jaj bocs most olvasom hogy moddolt az olvasó hát igy nem tudok árat mondani mert nem találkoztam olyannal aki igy adta volna el az xbox-át -
S8DJ #4828 35k ha chippelt, ha meg softmod akkor 30k -
mrpeck #4827 Eredeti Halo2 eladó.
érd: pm -
#4826 Szerintetek mennyit lehetne kérni egy XBOX Classic-ért amihez van egy gyári joy, 40GB csendes Samsung vinyo, moddolt PC DVD drive (mindent olvas, a régi drive is megvan) + XBOX tartó táska. -
#4825 Hát ezzel kicsit eltévedtél. De azt kell mondjam, rábasztál. 2 LED: túlmelegedés, nagyon jó barátja a 3 LEDnek, hamarosan áthívja játszani. 3 lednél GPU-t újra kell forrasztani, 90% asszem, hogy utána jó lesz, de csak 70%-hogy stabil marad. Van egy úgynevezett OVERCOOL mod, ami hűti a gépet kikapcsolás után, mert az a nagy baja, hogy amikor kikapcsolod, ott marad az a sők hő, amit levegő nélkül képtelen elvezetni a gép, így kiapcsolva süti meg magát. Ha érdekel a dolog, tudom ajánlani a 360 topicot vagy az x-media.xel.hu-t. -
S8DJ #4824 ha XBOX 360 akkor rossz topikba irtál -
S8DJ #4823 milyen xboxod van ? Classic vagy 360 ? -
#4822 Sziasztok. Ha felvillan és világít (nem villog) 2 led az mit jelent? Én azt hittem hogy kell neki egy kis pihi aztán elmúlik, de vártampár órát, volt egy kis dolgom is, és még világít. Köszönöm a választ! És 3 ledes hibára milyen tanácsotok van? --- Zsolt -
Zozo76 #4821 itt leirtam hogy kell a PCs magyaritast raeroltetni az XBOXra. Eddig latszolag hibatlan. A PCs magyaritas elerheto az oldalrol.
http://www.magyaritasok.hu/?func=news_info&id=1260 -
#4820 FPS Horror?? Imádom az ilyen horroros játékokat. Mondjik az FPS-eseket már nem annyira, de mint mondjátok nem naonm kell lövöldözni. Mindjárt le is töltöm :) -
Zozo76 #4819 FPS Horror amugy, de nem a lovoldozesen van a hangsuly. Eddig pl meg egy rohadt fegyverem sincs. :) -
mrpeck #4818 Rooney!
Nagyon jó játék!!! -
#4817 Nem ismerem ezt ajátékot. Mindjárt megnézem gugliba :D Amúgy szted jó játék? -
Zozo76 #4816 A varosban, ezt akartam irni. Ami a poen hogy meg a menuben sincs hiba. Az XBOX specifikus reszek is hibatlanok (pl hogy melyik gombot nyomd meg a kontrolleren. -
Zozo76 #4815 Elkeszult a PCs magyaritas a Call of Cthulhu-hoz. Mondom kiprobalom az XBOXon is hatha magyar lesz az is. Ramasoltam azokat a file-okat a PCs magyaritasbol amik egyeztek az XBOXon. Mukodik. Magyar XBOXon is. Bar meg csak az elejen jarok (a vasoban) de eddig egyetlen hiba sincs. :) -
tsabigo #4814 Bocs , most néztem meg jobban hogy mit kérdeztél.Episode One-t nem , csak a sima halflife 2-őt. -
tsabigo #4813 Igen.Kiadták xbox-ra. -
gyongyosi5 #4812 Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy a Half-Life 2 episode one ki e jött xbox-ra? -
S8DJ #4811 bejelölöd hogy write és engedni fogja az irást -
Ricsi176 #4810 AZ IMG burnel hogy lehet másolni??? én nem találtam meg:(