5250
Xbox
  • aabyssx
    PC mellé inkább mást értdemes, mivel az Xbox-on és PC-n egyarán megjelenő játékok metszete a legnagyobb.
  • greco
    Én is próbáltam váltani pc-ről xboxra, de aztán rájöttem, hogy nem lehet.Viszont ha pc mellé veszed, úgy tökéletes. :-))
  • Mihail
    Sziasztok én pc-vel nyomom. De gondolkozok, h váltsak-e. Szerintetetek megéri-e, és ha igen miért? Mitől előnyösebb egy konzol? Milyen árban lehet, most kapni 1 xboxot, és mennyi kb a chipelése?
  • Mbence
    Hali! Keresek boxra használt, de normális állapotú karaoke set-et. köszi, [email protected]
  • magus
    kiraly, tesomnak olyan xboxa van amit elore megcsippelt, belerakott egy 200 gigas vinyot tele jatekkal, eshazakuldi karacsonykor:)
  • Lammer at Work
    ööööööööööööööööööööööööööö
    /mélyen elgondolkodik
    öööööööööööööööööööööööööööö
    most nem ugrik be...
    inkább akciósabb van...
  • magus
    es gondolom olyan japan jatek nincs ra mint pl a ff szeria ps2-re
  • Lammer at Work
    szeva...
    detélleg...
  • VskuLL
    Segítség Segítség ! :)
    Leformáztam az xboxomon a vinyót, hogy lehet visszatölteni?
    Vagy hol lehet megcsináltatni minnél gyorsabban ?

• Lammer at Work
    HALO2, Chronicles of Riddick, Unreal 2
    yáááy ákkker qvva sok cool stuff van rá...
    én minden multiplatformos gamét(kényelmesség,szebbgraf miatt) boxon nyomom...
    amikkel érdemes szerintem: Obscure,Fatal Frame 2(bár annyira azé nem jön be), NFSU2,Fable,POP:WW,Demon Stone,Metal Slug3(igen!!! szerintem QL), Bards Tale aranyos, a focit meg nem nézem ki belőled(Pro evo 4),Burnout3(pfúúj :P)
    de ugye a rég bejáratott nevek: PGR2, Rallisport 2, SegaGTOnline(nálam most újralángolt a dolog, bőszen nyomatom otthon) egykis kikapcsnak Links 2004,Ninja Gaiden ugye(sic! :P) TOP SPIN örökzöld!!!
    estébé estébé!!!
  • Lammer at Work
    igen evvel már én is szemeztem... nagyon roxx! bár a ps2fan haverom(most a slimjére veri magát) így is le AKAI videozza a cuccot, hátmég ha meglátná ezt...
  • greco
    Érdekes :-)
  • aabyssx
    Ninja Gaiden ;)

...meg valami Fable-t szoktak említgetni.
  • magus
    van vmi jo jatek xboxra?

ami mondjuk nem fps...
  • CSOCSO
    tudom.. epp most vettem uj vinyot a gepembe.. ezert van a 40giga.. es az a 40 giga is csak azert kene ha veletlen elmennek haverokhoz, akkor fel tudjak tenni 1-2 jatekot es 1-2 filmet..
  • Sherad
    40 giga eh. Ha mar bele raksz akkor inkabb egy 120-ast. Nekem az van benne igy orult sok hely van a jatekoknak es egyeb dolgoknak. Egy 40-es gyorsan be tud am telni...
  • CSOCSO
    nahja.. bele kene tenni a 40 g vincsit.. csak nincs torx csavarhuzom.. meg igy is orulok hogy fel sikerult instalalnom mindent..
  • kukac78
    Nekem haversrác azt mondta, csak másoljam át a cuccost UTP-n a számítógépről a boxra egy könyvtárba... A box, restartja után látni fogja az újonann felmásolt cuccokat...

@
  • CSOCSO
    ez engem is erdekelne.. szomszednak mar megvan a halo 2.. hogy lehet atmasolni? ja.. es jovoheten jon a duplaretegu dvd irom
  • CSOCSO
    aszem a samsung.. es onnan hogy ket karika van a dvd talcan...
    de nekem nem samsung. es megis olvassa cd-r-t amire aszontak nem fogja...
    de mindegy.. amugymeg bele lehet szereltetni akarmilyen dvd olvasot
  • CSOCSO
    nekem viszont neha igen.. mert alapbol van felirat az anime-t.. es azert kene a feka cuccos.. az meg hulyen nez ki hogy 4-5 sor felirat van egymas alatt:(((((((((
  • kukac78
    Hi.

Lenne 1-2 kérdésem hozzátok:
    - hogyan lehet megállapítani, hogy egy Xbox melyik rev.?
    - melyik a legjobb olvasó? /Phillips, Samsung, Thomson)

Olvasgattam az előző oldalakat, de nem derült ki teljesen melyik a legjobb...

@
  • tepi5
    eredeti xbox játékot melyik progival tudnék átirni vagy hogy an tudna valaki ebbe segiteni?
  • aabyssx
    > mas a neve mint a filmnek

Felmásol, átnevez.

> fekete hatteret

Hát erre még nem volt szükségem.

• CSOCSO
    masik kerdes:
    feliratok.. csakk akkor mennek ha ugyan az a neve mint a filmnek? mert nekem a feliratok 80%anak mas a neve mint a filmnek:(
    sehogy nem lehet megnyitni oket kulon? vagy fekete hatteret hogyan adhatok a feliratnak?
  • aabyssx
    Elég sz*rul mennek azok Xbox-on.
    Talán a Surreal64-el célszerű próbálkozni. De szó szerint próbálkozni, mert nagy különbség van a beállítások között.
    BTW igen, a rom-okat fel kell másolni.
  • CSOCSO
    most azt modnja el valaki hogyan lehet csapatni az N64 jatekokat X en.. mert a 64 emu nem csinal semmitse...gepre kene masolni a jatekokat vagy mi?
  • Lammer
    okkk, bár tudod a tegnapi napom nem volt valami fényes,,, de ezt megdumáltuk már tegnap... :(
  • CSOCSO
    jajaja:) egyedul is ment.. KOSZIKE a segitsegeeeet!! most viszont az xbmc is mukodik!! magyarra allitottam ..igaz egy egyik skinnel nem akart mukodni a kalibracio de a masik skinnel sikerult kalibralnom a kepet.. ki erti ezt?:) nah mindgey.. a lenyeg hogy MUXIK!!! TOK ZSIIIRRRR>> HEHEHE
  • Lammer
    khmmm nem is jeleztél vissza...
    és khhhmmm egyedűl... ;)
  • CSOCSO
    nah... jelentem egyedul felpiszkaltam minden progit az x re:)
    egy bajom van. .van a media player es media center
    a media center nem csinal semmi.. a media player nem lenne rossz csak nemet:((((((( mondjuk nagynehezen megtalaltam mindent.. szal be van allitva a kepernyo.. a felirat.. meg minden... de akkor is.. ennek igy kene lennie?? sprache pontot nem talaltam
  • Crem
    Nekem hazavágta az Msdash-t...

Ezek szerint ez is opcionális!:P:P:P
  • greco
    nekem nem cseszte el
  • Zozo76
    Ez most hogy van, ha "veletlenul" egy jatekban a LIVE menupontra megyek akkor gaz van? Tehat elcseszi az MSDash-t?
  • Evin
    Tud valaki olyan progit amivel az xmv-ket szerkeszteni/megnézni lehet?
    Mi az a life szolgáltatás? :P
  • Crem
    Hi!

Box-nál ilyenekről nem igen halottam... Kis boltokban már eleve flash-elve árúlják!:P
    Nálam egy gond volt, hogy kilöttem véletlenűl az MS dash-t a life szolgáltatással..:(
  • Mbence
    Hi all! Valaki mondja meg:
    ha az ember venne egy xboxot, akkor mire kell odafigyelni? Vanak olyan buktatók, mint a ps2-nél (nem mindegy milyen sorozat, milyen típusú fej meg ilyesmi). +ha már megvan a gép itt is ezermilliárd csipből lehet választani, ha másolt gaméket futtatna az ember, vagy a boxnál ez letisztultabb piac?
    Van-e a boxnál olyan para, mint a ps2 fejbehalása csippelés után?
    Bocs, ha láma, de a ps2 fórumok tele vannak elhalt fejekkel, meg elkurt csippeléssel, xboxról meg nem nagyon találok infot...
    Köszi
  • AnarchoiD
    olvastam hl2 -t portoljak boxra .. hat ez bebunteti a doomot
  • CSOCSO
    a doom 3 maga volt a hajp... mindenki bogott elore hogy milyen zsir lesz.. utanna valoban bogtem.. hogy mekkora szar lett