5250
Xbox
-
Sherad #943 Qwix -
#942 szasztok.
Nem tudjátok mivel lehet kicsomagolni az ISO-t???
bizonyos file-ra lenne szükségem az egyikből.
üdv
-
greco #941 Burnout 3 !!! -
Mihail #940 értelek, de ti már vágjátok a témát, és ezért akartam kérdezősködni! -
#939 Ne minket kérdezz! Nézz utána ezzel foglalkozó oldalakon. Mindenkinek más az ízlése. Lehet hogy én azt mondom hogy ez meg az jó, aztán hülyének nézel, hogy ilyeneket ajánlgatok. -
Mihail #938 milyen gamékat érdemes xboxra beszerezni?
ktor 2?
underground 2?
még miket? -
#937 Majdnem.
.......rossz ha nincs :D -
#936 "A warez rossz"....
LOL!!!!!!!! -
#935 Ott is ott van. -
#934 Most szólok, előre, hogy NE LEGYEN FLAME.
Köszönöm. -
#933 / megdörzsöli a markát, mert flémet szimatol
na szevasz Abby!!!
a warezban osztod az észt, erre itt a kommented...
pfff -
#932 4giga hasznosithato hely 1 jo gamma vagy 3-4 apro (allt 2.5g korul vannak az atlagos gammak jobbak 3-4g) -
#931 Persze! Elég az a 10 gigás.
Úgyis lemezeken tartsz mindent (gondolom én).
Legalábbis én igen és arról is játszok le.
-
Mihail #930 és még milyen gamékat érdemes rá megszerezni?
de a 10gigáson aapból azért van annyi szabad hely, h 1-2 avit rá lehessen tenni, nem? -
#929 amugymeg .. van KOTOR2 boxra marhajooooooooooooooooooooooo -
#928 8-10k -ert kell venni hozza kabelt (5.1 optikia kimenet van csak alapbol olyan kabelt adnak amin csak rca video es rca left/right van csak)
taviranyito szinten veheto hozza szinten 7-10k-ert
meg letezik keyboard/mouse (ps2) adapter is ... es allitolag a gamek is tamogatjak (milyen allat lehet halo2-t tolni neten kaival egerrel ;) -
#927 hat ha nem masolod fel a filmeket akkor igen ;) -
Mihail #926 az xbox tudja az 5.1-es hangot vagy dekóder kell hozzá?
-
Mihail #925 de akkor a 10-es is elég divxezéshez, nem? -
#924 en meg nem csereltem diszket (melette megy a pc-m azon van parszaz giga ez-az ;) de nekemisillene lecserelni hogy ne a pc-tol fuggjek ;)
80as kicsit kicsinek tunik erre a celra inkabb 120 vagy 250 ;) sajna amikor vettem a winyomiat , nemgondoltam boxra , a sata driveket meg nem "eszi meg " a doboz ;) -
#923 Valóban, nem a netes játék miatt vettem, de valami mégiscsak arra késztetett, hogy beruházzak egybe a meglévő Pc-m mellé. Több a jó, látványos, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas játék, nem csak az a sok RTS (amitől már hányok) meg a sok FPS. Konzolon verekedni szoktam, mászkálni, sportolni, lövöldözni. -
VskuLL #922 ja , sztem :) -
Mihail #921 a sima winyóra akkor már simán rá lehet pakolni pár giga filmet v ilyesmi? vagy érdemes belerakni egy 80 gigás wincsit? -
Mihail #920 Kb 40-ért flashelve megéri? -
#919 CS Xbox az télleg LOLLER!!! hát kb...
-
#918 nem leive , hat nem ;) de netes gamera PC valo es nem hoki konzol ;) nagyokat derulok amikor mennek haverok x-kai -n vagy live-on hogy "megyunk CS -ezni" :) szanalmas kb olyan mint e-mail -t irni kontrolerrel (ami meg az sms-en edzett embereket is kihozza a sodrabol ;)) -
#917 - nem megy rajta
- 5 vagy 10gigas diszkel van alapban amibol 10g-s eseteben kb 4-5 gigat tudsz hasznalni
- elvileg bele (sima pc s ides diszknek van ot hely)
- konvertalni ? (inkabb formazni)
- at se kell masolni xbmc latja a windowsod altal megsahreolt diszkeket, de ha masolni akarsz hat masolj
- csak kb mint egy pc, ha nagyon fakezuvagy ezti aztis el lehet qrni elvileg sima masolas nem vaghatja tonkre.
ugyanis x-en tobb "particio" van amik kozul 2-ot hasznalhatsz / ajanlott hasznalni warez cuccaidra ha az effektive kismeretu c: -t akarod telemasolni az mar a te bajod lessz ;) -
#916 > ha falselve van, akkor nem megy rajta a live!-os multi?
Ha szerencséd van, akkor megy.
De az esetek 99%-ában - tehát szinte mindíg - a LIVE! csaklakozáskor detektálják, hogy villantott bios, vagy bekapcsolt modchip van és letiltják az account-ot.
-
#915 > alazzak a ps2-t rendesen
> xbox mediaplayer nagyonuber
Igaz, hihetetlenül jóra sikerült!
> ja es csipelt boxon is lehet "neten" jatszani csak legyen melle egy pc-d ami tunnel -el ;
Igen, de AZ NEM LIVE! Nincs scoreboard és a többi LIVE funkció.
Csak annyi, hogy net-en szimulálja a helyi hálóba dugott X-et, és csak azokkal a játékokkal működik, amik támogatják a system link-et. -
Mihail #914 media playert azt hogy raktál rá? vagy az az evox része? -
#913 aztan vannak az exkluziv jatekok amik csak boxra vagy csak ps2 -re jonnek/jottek ki ... megvallom a FF szeriaertverzik a szivem , de halo1-2 es Kotor 1-2 alazzak a ps2-t rendesen (halo2 killernek kikialtott gammak ps2-re meg sorra buknak meg ;)))
ui: xbox mediaplayer nagyonuber mar nemcsak a pc-rol tudok filmet.zenet/kepeket nezni de netrol is mennek a streamolt radioadok + a www.apple.com/trailers -is ... es a lehetosegek hatartalanok
ui2 : ja es csipelt boxon is lehet "neten" jatszani csak legyen melle egy pc-d ami tunnel -el ;) -
Mihail #912 ha falselve van, akkor nem megy rajta a live!-os multi?
az alapgép az 8 gigás winyóval van? bele tudom rakni pl. a 80gigás maxtoromat? konvertálni kell, nem? mediagepnek tudom úgy használni, h a gépemrpől másolom át a divx-eket? azt hallottam, h óvatosan kell rá másolni, mert hazavághatja a rendszert? ez igaz? -
#911 enis csak grecot tom ismetelni ;) nalam is "masodik" pc- nek vettem a boxot .. es meg kell valjam egy ideje mar filmet senezek pc-n csak boxon (latja a windows sharekat ugyanis ;)
szal csipelve az a legjobb multimedia cuccer + melle meg vannak marhajo jatekok is (amik foleg multiban jonnek ki nagyon 2-4 playernel)
aki igazan teheti annak 2 xboxa van 1. live-re (netesgamma)
1. meg mediagepnek -
greco #910 Szerintem jó az xbox.De ha teheted akkor próbáld ki vkinél mert nem mindenkinek jön be. -
Mihail #909 arra gondoltam, h pc mellé -
greco #908 "Akinek van pécéje, annak SZVSZ nem kellenek az extra lehetőségek"
Részemről nem igaz.Nálam két külön szobában van a pc és az xbox.Így jó,hogy tudok a másik szobában is mp3-at hallgatni vagy divix-es filmet nézni.Volt asztali dvd-m is (divix-es),de azzal csak a gondok voltak (felirat,codec,lemezolvasás,stb.).Xboxon meg még játszani is lehet.FPSt játszani tényleg szaar,de az autós és egyéb játékok jobbak(jobb,kényelmesebb irányítás).
Ha vki nem akar chippeltetni akkor viszont szerintem a ps2 jobb vásár. -
#907 Én sem értem. De hát én pécén sem értem. ;)
BTW a HALO2 túl van az 5 millió eladott példányon... -
#906 ahogy nezegettem, nagy az atfedes a jatekok kozott, de ps2-re sokkal tob bes jobb exkluziv nev jon ki.
az az egy nem tetszkik az xboxban hogy nagyon pc- stilusuak a jatekok.
pl hogy fps-t hogyan tudtak akar egyetlen egy ddarabot is eladni konzolon nem tudom felfogni -
#905 Akinek van pécéje, annak SZVSZ nem kellenek az extra lehetőségek.
A multijáték igaz, de kit érdekel, hogy egy hangyányival szebb a játék? Nem attól lesz egy játék jobb.
Ráadásul nálunk az Xbox játékkínálat nagyon szegényes a polcokon.
BTW a memokártya ára 10 játék mellett nem tétel. -
#904 Nem biztos, bár valóban van pár olyan játék ami nem jelenik meg csak PS2 -re, ha valakinek pont az a 2-3 kell (GT3-4,Tekken, meg mittomén) akkor vegyen azt. Ami viszont kicsit ellene szól, az az, hogy azért az igazán nagy nevek mindkét konzolra megjelennek és Xboxon azért szebbek + rengeteg lehetőség van a gépben (DVD/DIVX/MP3/Multiplay neten, ingyen,olcsóbb csippelés stb) plusz azért akad "pár" nagy név a csak box ra megjelenő játékok között is.
Mindezek mellett ha jó lesz az a rohadt GT4 kénytelen leszek egy ideig birtokolni egy PS2-t :) Mindössze az idegesít, hogy még a mentésekhez is külön kell venni memóriakártyát... Tetű dolog, hogy nem vágtak bele az új vékony PS2 -be legalább egy 128as memóriát.