5250
Xbox
  • neozed
    Meg azt mondta nekem, hogy amikor telepít, akkor két particiót ír ki neki, egy 1-est, meg egy 6-ost.
    De mostmár nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mi a túró van.
  • greco
    "Szvsz vagy hülye hozzá teljesen vagy elbaszták neki."

Szerintem inkább az előbbi.
  • neozed
    Ja, én se.
    Állítólag amikor beteszi a halo cd-t, akkor telepíteni kell.
    Én sem értem, azért írtam ide, nektek van box-otok nekem nincs.
    Meg állítólag valami kriksz-kraksz-os menüje van valami fél autókkal, meg vmi hdd loader.
    Mindegy holnap átmegyek hozzá, és megnézem mi a túró van vele.
    Szvsz vagy hülye hozzá teljesen vagy elbaszták neki.
  • greco
    Telepíteni kell???ezt nem igazán értem....
  • neozed
    Lenne egy kérdésem hozzátok, hátha tudtok segíteni.
    Egyik kollégám vett egy xboxot, el is vitte valakihez aki flash-elte neki a biost.
    Namost a srác azt mondta neki, hogy az xbox bizonyos menüibe ne állítgasson semmit, mert akkor újra kell flash-elni.
    Ezt mondjuk nem vágom, hogy miért nem állítgathat a boxon be dolgokat.
    A másik, hogy felrakja pl. a halo-t(ami eredeti) megy is de amikor újra játszani akar vele megint telepíteni kell.
    Szóval nem vágom, hogy mitől vannak ezek a problémák.
  • UNREG
    "amúgy japánban is??"

Nem, ott valamiért nem. :))

Hardware Sales (This Week - Last Week - 2004 Total):

1. Nintendo DS - 468,883 - 468,883 - 468,883
    2. PlayStation 2 - 93,829 - 108,148 - 2,292,239
    3. Game Boy Advance SP - 27,313 - 31,198 - 2,211,510
    4. GameCube - 5,465 - 6,107 - 533,178
    5. Game Boy Advance - 822 - 785 - 191,981
    6. Xbox - 621 - 669 - 35,495
  • BladE666
    Vki tud müködö emulatort XBOX hoz?????? ha igen akkor irjátok le a nevét és a ha van cim honan tudom leszedni akkor azt is köszi
  • Lammer
    qrvára ne szard le...
    sok játék kijövetele (sajnos) függ a japoktól, hisz ők a legnagyobb felvásárló erő... marketing... nézd meg pár játékot cancel-elt az ms a japok érdektelensége miatt(megintcsak sajnos) suveg-es oldalon a cikk...
    Kurvára leszarom japánt.
  • aabyssx
    De.
  • Banyapapa
    hmmm, novemberi emelkedés.
    Nem a HALO2 miatt vannak azok??
  • Lammer
    linket,linket!!!
    amúgy japánban is???
    Nah, mik vannak!

Sikeres az Xbox
    Új statisztikák láttak napvilágot
    Major Nelson, az Xbox Live programozási vezetője személyes blogján tette közzé a legutóbbi Xbox eladási statisztikákat. Ezek igen pozitív képet mutatnak mind a gép, mind a játékok teljesítményéről. Nézzük sorban a dolgokat:

1. Az Xbox zsinórban tizenharmadik hónapja növelte a havi konzoleladásokból származó részesedését, ami novemberben már 41% volt.

2. 2003-hoz képest az Xbox piaci részesedése ebben az esztendőben 24%-ról 37%-ra nőtt.

3. A november havi Xbox eladások a tavaly novemberihez képest 61%-kal nőttek.

4. Idén 48%-kal több Xboxot adtak el, mint tavaly.

5. Novemberben a Microsoft Game Studios volt a legsikeresebb szoftverkiadó, az összes eladott játék 18%-át forgalmazták. A havi összbevétel 25%-a az ő konyhájukra folyt be.

6. Ebben az évben 77%-kal több játékot adtak el Xboxra, mint tavaly.

7. A játékeladásból származó bevétel 66%-kal emelkedett az egy évvel korábbihoz képest, ami triplája a játékipar 22%-os növekedésének (azonos időszakra vonatkozóan).
  • devnull
    smartjoy frag-es érdeklődők: mailto: [email protected]
  • Lammer
    ez így van...
    bár egy plexi rájterre fáj a fogam, nem mintha mellékesen nem lennék megelégedve a mostani (peccselt fw-s) 107D-re, dehát az ember mindíg többet akar...
    amúgy érdekes nézzétek meg a mostani írok melyike támogatja az 1Xes írást... asszem a plex meg a pana(mostnekössönbeleabbasenkihaesetlegtalálolyatamitud, mert az nagy valószínüséggel Pana belü,pl Teac,vagy Asusból van jópár) ;)

• aabyssx
    BTW hozzá kell tenni, hogy a "házi" írók soha sem szokták azt a pontosságot hozni, mint a gyári, "nyomott" lemezek.
  • aabyssx
    Értelem szerűen minden író a leglassabb sebességén adja a legpontosabb eredményt.
    Ha az íród nem tud 4x-esnél lassabban írni, az azt jelenti, hogy azon is elfogadható pontossággal dolgozik.
  • greco
    Szerintem manapság már a 8x-os írás számítgyorsnak.A 4x-es nem.Na de mindegy.Mindenki úgy írja ahogy akarja.
  • aabyssx
    Vagy csak nem veszed észre.
    A gyorsabb írások eredménye mindíg pontatlanság. Lehet, hogy látszólag hiba nélkül van az adat a lemezen, de azt nem látod, hogy hányszor próbálja hiba miatt újraolvasni, amíg végre sikerül.
    Töltési időben és az elektronika elhasználódásában is erősen jelentkezik.
  • greco
    1-2 év múlva visszatérünk rá...
  • Lammer
    jah ezeke 4Xes, meg 8xos írások, olyan jók, de olyan jók!!! majd 1-2 év múlva ha nosztalgiázni akar az ember és olvasná vissza, mond..d..o...m olvasná vissza...
    8x is tökéletes...
  • greco
    Én is 4x-esen írom és semmi baja.
  • Zuperman
    Csak 8x Verbatim lemezt kaptam, az íróm csak min. 4x- en írta. Neroval próbáltam, de az Alcohollal is ezt tapasztaltam. Tudsz valami jobb megoldást a drivecserénél? Esetleg valami jó író progi?
  • Lammer
    mi a f*szért írod 4xesen??? max 2x ...
  • AnarchoiD
    kotor adventure ... ;)

multiba :

mortalkomban - van mar ket valtozat is belole

projectgothamracing - racingisten

burnout3 - dobogos racing

top spin - teniszes - en huztam ra szam de amikor haverok 9orat toltak vele megallas nelkul akkor gyanakodni kezdtem hogy ez jo gamma lehet ;)

Halo 1-2 - ezt nem kell magyarazni, fps

rally challange championship - zsir autos

defjam fight for newyork - hehe verekedos

richard burns rally - csak ha van rallys ismeros mert elethu/bazinehez

crimson skies - ez volt pc-re is boxon multiban nagyon elvezetes

toca2 - nyami

soul calibur2 - 3ds bunyos szerintem a legszebb mozgasu mind kozul pedig jo regi mar

most nemugrik be de mintha full spectrum warrior is menne multiban (olyasmi mint a R6 csak nem fps)

ezen lista nem teljes inkabb csak par "musthave" gamet tartalmaz :)
  • AnarchoiD
    driveot cserelni ;)
  • Zuperman
    A DVD- lejátszó nem játsza le a 4X-en írt lemezeket. Mit lehet vele csinálni? Firmware- frissítés segít rajta?
  • big boss
    Mennyi?
  • Lammer at Work
    hogy a viharba ne!!!
    xbox365ön egy srác 8,5be hozza, ha te is tartod, akkor kell!!!!
  • Mihail
    ezt ált.ban csínáltatni lehet, apróneten nézzél körbe, olyan mint egy bios átírás
  • Mihail
    milyen copperative gamékat érdemes xboxra beszerezni?
    kotor 2, at full single playeres, ugye?
  • Mihail
    megnéztem a trailerjét, ez a game kell!!!!!!
  • devnull
    Érdekel valakit smartjoy Frag xboxhoz? (egér,bill csati xboxhoz)
    főleg FPS-hez ajánlott.
  • krisz073
    Hülye kérdés:

Ha veszek a box-hoz 1 távirányitót akkor az alkalmas az Xbox ki be kapcsolására is vagy csak a dvd funkciókat tudom vele távvezérelni ???
  • MoLc
    És honnan tölcsem ? Vagy mi ..
  • Kenoby
    Evox vagy bármi más dashboard kellene szerintem
  • MoLc
    Csáó ! Ma vettem 1 boxot. Konzolstudioba , kis is lett "csippelve" de azt mondták h. csak softwaresen. Eddig oké jáccani tudok , meg dvd-zni , de mp3 at divx et stb.. nem fogad el :( Mi az oka ennek ?
  • cikasz
    köszi.. idöközben találta m1 xISO nevüt is..