5250
Xbox
  • Sephi
    Mert inkabb veszek magamnak egyet minstemhogy fel evig kinlodjak a kurva PC-en a kompatibilitasokkal es a kulonfele baromsagokkal.

Foleg hogy a konzol (lasd Xbox vagy Ps2) jatekokat en nem fogom billentyuzeten jaccani.

De meg van 1001 ok hogy miert nincs Xbox es Ps2 emulator csak azok mar software es hardware dolgok a nagyresze.
  • ToMz
    én nem tudom a választ elmagyaráznátok hogy miért nincs X-box emu?
  • balumaci
    Szerintem Te is tudod a választ
  • Sephi
    Nagyra nojje' vele :D

• PS3
    Mé nincs XBOX emu??? Pedig abba csak 733 megahercess proci van, nekem meg 4gigaherces pénégy!!!
  • balumaci
    nm
  • ToMz
    ok köszi
  • balumaci
    ok
    nem létezik működő xbox emulátor, még működésképtelen se nagyon
    Ha ki szeretnél próbálni pár játékot nézz be a hozzád legközelebb lévő konzolos boltba, biztos megengedik, hogy kipróbálj 1-2 gamezt
  • ToMz
    mit?miért ne gondolnám komolyan
  • balumaci
    ha meg igen, akkor szólj
  • balumaci
    remélem ezt most nem komolyan kérdezted
  • Lammer
    hát a vinyót nem kézzel rakod bele?
    amúgy a sléjersz kit egész jó, tucc vele formálni, meg komplett renccert felrakni(amit én utána egyből átkonfigolom)
  • ToMz
    sziasztok valaki tudna ajánlani egy működő xbox emulátor programot?
    ki szeretnék próbálni pár xbox játékot,mert fontolgatom egy xbox beszerzését
  • Sephi
    Na megvolt. Sikerult ugy felraknom ra egy jatekot hogy nem kellet kirrni isoba es aztan ramasolni :D Hanem geprol direkte :D
  • Sephi
    Tankson! :D
  • Kenoby
    Xiso-val tudod megnyitni és belenézni.
  • Sephi
    Megvan adva egy .iso file. Ez egy jatek.

Na ezt en mivlyen Windows progival nyitom meg hogy lassam mivan benne?

Mert en mar mindenel probaltam de nem lat semmit ha megnyitom. De rohely hogy ha neroval DVD COPY -t adok akkor lemasoja es kiirja.

Help?
  • Petyus_
    Lammer bácsi segíts! TSOP hackelt box-ba lehet nagy vinyót rakni, láma módon, Szléjörsz ótóinstallal? =)
  • xmen365
    Akit érdekel smartjoy Frag , xbox -> keyboard,mouse csati az
    az [email protected] -n tudja lebeszélni a dolgot , ha pesti vagy, egy napon belül nálad landolhat a cucc.
  • Anubys
    most olvasom csak... Az osztálytársadnak külön van karja? De ennek mi köze az xboxhoz?
  • devnull
    Ezt a karos dolgot nem értem , de nálam van egy gyári fölös xbox -> PC átalakító kábel kontrollerhez, ha épp erre lenne szükséged.
  • Sephi
    :DDDDDDDDDD
  • Lammer
    Hüü te , hát az elején elmondtam, hogy tökmind1, mit adsz meg, a lényeg, hogy a PC amibe bedugog annak az IPje legyen a boxon a GATEWAY!!!! DE EZT EL IS MONDTAM AZ ELEJÉN ÉN CSAK PÉLDÁLOZTAM ÉS TE VALSZEG FÉLREÜTÖTTEDDD TE (káromkodás)!!!!!!

• Sephi
    Te tyutye :D Nekem rosz Ip-et mondtal. Ha az X-nek az IP-je az 192.168.1.200 akkor miert is klelelt volna a Pc-nel 192.168.1.1 legen ?:DDD Beraktam Pc-nek hogy 192.168.1.201 es azzonal mukodott a kapcsolat :DD
  • Lammer
    tegnap levezényeltem neki a beállításokat Msn-en, a kábel asszondta jó, nincs közbeiktatás... mindenesetre érdekes...
  • guardian hero
    Szia, van ilyen, bár nem tudom Mo-n lehet-e kapni. Talán a Konzolstúdióban.
  • Sephi
    Tapasztalat?
    Azért lehet, mert nem patch, hanem crosslink kábellel kell összekötni, hacsak nem hub, vagy switch van közbeiktatva.
    Aztán ott van még a beállítások sokasága, szóval lehet, hogy nem a gépben van a hiba.
  • Sephi
    Tud valaki valamit arrol hogy a 2004 juliusaban keszult modeleknek ne menne a NETWORK ADAPTER-juk??? Egyik ismerosom is ra akarta koteteni a Pc-re de nem is erzekelyte a masik gepet :(
  • Lammer at Work
    hát nem érted???
    szerintem arra célzott, hogy szegény haverjának lecsatolható karja van(gyk:műkar)
    bírná: olyan nehéz, hogy szegényke egyedül nem bírná el...
    MOST MIÉRT VAGY ILYEN KEKEC????
    Mi az, hogy "bírná"? Mi az, hogy "karját"?

• Rabsych
    Sziasztok esetleg valaki nem-e tudja véletlenül hogyan lehet XBOX-ra feltelepíteni az Xbox Media Center, hogyan lehet installálni ha lehet minél elöbb elöreis köszi

[email protected]
  • gkeeper
    Sziasztok!Bírna valaki abban segíteni nekem , hogy az osztálytársamnak XBOX-a van és el szeretné hozni a karját, hogy a PC-n a Fifával játszunk.VAn olyan átalakító ami lehetővé teszi hogy az XBOX kart a PC-re kössük??Köszi
  • neozed
    Ok, THX
  • Kenoby
    Legjobb tudomásom szerint - ha csak azóta ki nem talált valaki valami okosságot - nem tudud megoldani, mert az egész vinyót leformázza Fat-X formátumra, és fel is particionálja úgy, ahogy a gyári előírás, csak az F partició nem 5 gigsz lesz, hanem 75.
  • Kenoby
    A gyári menüt elindíthatod, csak az Xbox live-ra ne nagyon menj fel, mert jópár Dashboardnál pl. régebbi Evox-nál felülir jópár file-t, és onnan kezdve lehet újra csinálni az egészet. Persze nem csak a menünél, hanem a játékkoknál is kerülendő ez a lépés.
  • neozed
    Na megnéztem a box-ot, az égvilágon semmi baja nincs :)
    Már csak két kérdésem van:
    Szabad e elindítani a gyári menü-t, vagy sem?
    Miért mondták a haveromnak, hogy csak a felhasználói programok menüt használja?
    Ennyi lenne.
    Előre is köszönöm
  • Sephi
    Tudom lehet naon hulye kerdes de... ha veszek egy 80 gigas hardot bele az X-box-ba es mondjuk ket particiot csinalok... akkor az egyik aprticiot hasznalnam X jatekokra es softokra de masikat szeretnem megtartani hogy bizonyos egyeb Pc-es filokat tartsak rajta. Ezt leheteseges? mert ugy halottam hogy nem :(
  • neozed
    THX
    Azonban nem játék közben vannak a fél autók, hanem maga a menü olyan...
    És félig meddig magyar is.
    De holnap megnézem, és majd bővebbet is írni tudok, mindenesetre köszi a segítséget.
  • Kenoby
    A Hd loader felmásolja a játékot a vinyóra, és onnan indul a gáma, nem a lemezről. Ez a program két particiót lát, de a játék csa kaz egyikre fog felkúszni, mert ott van hozzá elég hely. Bár nem értem, hogy miért ír kiriksz.krakszokat, meg milyen fél autókat csinál, ha ez tényleg így van, valami nem okés az Evox-al.