3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • CSOCSO
    csá marci..lehet veled haverkodni az icq-n vagy még mindig csak akkor irjak ha fontos?:))))))))))
  • I.C.ram
    Motorcity volt az utolso jo dobasa ennek a sorozatnak de az ugye nagyon draga 12-15 dolcsi havonta
  • CSOCSO
    remélem lesz benne min. 500 loeros Supra:))))))))))))))))))))))))))
  • CSOCSO
    komdta neked hogy lesz osztott képernyő pc-n?
    nmi kezdettől fogva azt mondjuk itt hogy konzolokon osztott képernyő mig pc-n net...vagy lan de ez lényegtelen...
  • mentos-boy
    Én azt írtam hálóban, az nem ua. mint a net!!!
    De az osztott képenyő akkor sincs odaírva!
    azt írja: LAN/Internet/Direct IP.
    azaz nem csak netes lesz, DE hálóban lehet nyomni, legalább is osztott képernyőről a PC esetében nem szól a fáma.
  • CSOCSO
    konzolokon osztott képernyö pc-nél 8 an lehet egymés ellen nyomulni a neten.. nem azt irja hgy csak neten leet...amugy a motor city online ota rájött az ea hogy az effajta csak neten gamez maga a csőd!!!!
    mikor hallottál utoljára a motor cityről? én akor mikor kijött... azóta semmi..egy nagy szar a gamez el lett baszva mert csak netes... tuti hogy nem követnek el megint egy ilyen hibát az ea...
  • Anee
    A HSW-n van róla egy mozi nézzétek meg ha ennyire érdekel...amúgy már féléve lehetet tudni hogy lesz/de akkor csak még PS-2 volt hivatalosan/
  • hiba
    Nyar vegere minden emlitett platformra kijon.
  • mentos-boy
    Lehet hogy rosszul fordítottam.
    Fordítsd le te is!
    "The PlayStation 2, Xbox and Nintendo GameCube versions will also feature a multiplayer mode with two-player split screen racing. The PC game will support up to eight-player multiplayer racing via LAN/Internet/Direct IP."
  • hiba
    "PC-n csak hálóba lehet majd kergetni egymást"
    vagyis ez is olyan fos lesz mint a motorcity rendszere? :(
  • mentos-boy
    Infók:
    http://www.ea.com/eagames/official/nfs_hotpursuit2/home.jsp
    http://www.sportplanet.com/nfscheats/
  • CSOCSO
    már várom!!
  • mentos-boy
    És ismét egy új topic.
    Hivatalosan április 25-e óta tudunk a játékról.
    Minden platformon megjelenik, a konzolokon lesz osztott képernyős móka a PC-n csak hálóba lehet majd kergetni egymást, kb.20 pályán 20 autóval, osztott képernyőn nem.
    PS2-re nemsokára elkészül, DE mikor lesz PC-re???
    Ebben egítsetek ha tudtok.
    Bármilyen ezzel foglalkozó oldal neve érdekel, főleg ahol a PC-s változattal kapcsolatban lehet valamit okosodni.
  • CSOCSO
    persze!!! lesz ps2 re gc re és x re is .. pc ről nemtom hirtelen..de bzti lesz arra is!! mentos fresh oy meg vagy nem akar irni ide vagy 10 oldalt ir...
  • CSOCSO
    NFS rulez:) tuti megveszem GC re:)