3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#16 csá marci..lehet veled haverkodni az icq-n vagy még mindig csak akkor irjak ha fontos?:)))))))))) -
#15 Motorcity volt az utolso jo dobasa ennek a sorozatnak de az ugye nagyon draga 12-15 dolcsi havonta -
#14 remélem lesz benne min. 500 loeros Supra:)))))))))))))))))))))))))) -
#13 komdta neked hogy lesz osztott képernyő pc-n?
nmi kezdettől fogva azt mondjuk itt hogy konzolokon osztott képernyő mig pc-n net...vagy lan de ez lényegtelen... -
mentos-boy #12 Én azt írtam hálóban, az nem ua. mint a net!!!
De az osztott képenyő akkor sincs odaírva!
azt írja: LAN/Internet/Direct IP.
azaz nem csak netes lesz, DE hálóban lehet nyomni, legalább is osztott képernyőről a PC esetében nem szól a fáma. -
#11 konzolokon osztott képernyö pc-nél 8 an lehet egymés ellen nyomulni a neten.. nem azt irja hgy csak neten leet...amugy a motor city online ota rájött az ea hogy az effajta csak neten gamez maga a csőd!!!!
mikor hallottál utoljára a motor cityről? én akor mikor kijött... azóta semmi..egy nagy szar a gamez el lett baszva mert csak netes... tuti hogy nem követnek el megint egy ilyen hibát az ea... -
Anee #10 A HSW-n van róla egy mozi nézzétek meg ha ennyire érdekel...amúgy már féléve lehetet tudni hogy lesz/de akkor csak még PS-2 volt hivatalosan/ -
#9 Nyar vegere minden emlitett platformra kijon. -
mentos-boy #8 Lehet hogy rosszul fordítottam.
Fordítsd le te is!
"The PlayStation 2, Xbox and Nintendo GameCube versions will also feature a multiplayer mode with two-player split screen racing. The PC game will support up to eight-player multiplayer racing via LAN/Internet/Direct IP." -
#7 "PC-n csak hálóba lehet majd kergetni egymást"
vagyis ez is olyan fos lesz mint a motorcity rendszere? :( -
mentos-boy #6 Infók:
http://www.ea.com/eagames/official/nfs_hotpursuit2/home.jsp
http://www.sportplanet.com/nfscheats/ -
#5 már várom!! -
mentos-boy #4 És ismét egy új topic.
Hivatalosan április 25-e óta tudunk a játékról.
Minden platformon megjelenik, a konzolokon lesz osztott képernyős móka a PC-n csak hálóba lehet majd kergetni egymást, kb.20 pályán 20 autóval, osztott képernyőn nem.
PS2-re nemsokára elkészül, DE mikor lesz PC-re???
Ebben egítsetek ha tudtok.
Bármilyen ezzel foglalkozó oldal neve érdekel, főleg ahol a PC-s változattal kapcsolatban lehet valamit okosodni. -
#3 persze!!! lesz ps2 re gc re és x re is .. pc ről nemtom hirtelen..de bzti lesz arra is!! mentos fresh oy meg vagy nem akar irni ide vagy 10 oldalt ir... -
#1 NFS rulez:) tuti megveszem GC re:)