3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • CSOCSO
    elbasztam.. szal az x az ennyi:
    32-bit integer & 32-bit floating-point
    L1: Instruction 32KB, Data 32KB; L2: 128KB
  • CSOCSO

GC:
    Internal Data Precision 32-bit Integer & 64-bit Floating-point
    Internal Cache L1: Instruction 32KB, Data 32KB (8 way) L2: 256KB (2 way)
    X:
    32-bit integer & 32-bit floating-point
    Internal Cache L1: Instruction 32KB, Data 32KB (8 way) L2: 256KB (2 way) L1: Instruction 32KB, Data 32KB; L2: 128KB
  • CSOCSO
    486 mhz-s coppermine proci 256 L2catche
  • mentos-boy
    az X-BOX képességeiről:
    Coppermine alapú módosított 733MHz-es PIII-as proci, 128K-ra csökkentett L2 cache-csel.
    A grafikus magot és memoriavezérlőt magában foglaló chip lényegében egy módosított GeForce3 és az Nforce alaplapi chipkészlet IGP-jének kombinációja.
    Valamit egy darab 64MB-os 200MHz-es DDR RAM, melyet 6,4GB/sec sebességű busz köt össze az XGPU-val.
    (Szégyen a másolás, de hasznos)
    Forrásmunka: PC GURU 2002/02(Konzol Kalaúz című rovat)
  • CSOCSO
    az a baj hogy egyik nfs sem indul el xp-n:(((((((((
  • mentos-boy
    nekem személy szerint az nfs mindegyik része tetszik.
    sorrendben:
    1.NFS5
    2.NFS1 & NFS1 SE
    3.NFS2 SE(VooDoo-val kegyetlen jól nézett ki+jók voltak az efektek, kár hogy csak VooDoo1-gyel lehet előcsalni)
    4.NFS4(mert van hozzá 650db plusz autóm)
    5.NFS3(ehöz csak 300db van)
    6.NFS2
  • GAMECUBE
    ECLectic megbizhato srac:)
    Es nem elfogult, nagyon is nyitott az Xboxra, mint en. Szoval en is vegezhetnem az Xbox szaraztesztjet.....:)) ugy szeretnem:P

• CSOCSO
    xboxra niincsen, viszont gc re van csak sosem fog olyan jol kinéznips2-n mint a gc-n? és miért?:) mert ps2-n nincs multitexturing mig gc-n 8 szoros is lehet ..persze az rs 2 ben csak 4 szeres van és 15-20 milla polival:)
  • CSOCSO
    toca 2 és az nfs5 a best!!
  • rolika
    jó kérdés, mert itt még nem flémeltünk, hogy melyik gépen lesz a legjobb! csak a toca-nál :)
  • rolika
    és egy kicsit sem leszel elfogult, ugye :)
  • hiba
    bocsanat rossz gombot nyomtam:) ?
  • FREAK
    hmmm, version 2?? :))))
  • D3t0nat0r
    Téves házszám. A gyógyó egyel arréb van, onnan fogod felismerni, hogy egy idióta ráírta: "a PC-s játékoknak leáldozott.."
  • hiba
    offtopic
    nem tom ki milyen oprendszert hasznal de a win2k-ra jellemzo ha gyorsan irok es megy 1-2 folyamat a hatterben neha kihagy betuket :))
  • rolika
    én csak az I-gyel játszottam, ps-en. jó volt a maga idejében. a kettőt láttam még, szintén ps-en, nagyon ratyi volt. a többi kimaradt az életemből, valahogy elég volt az első. azért figyelem, mit alakítanak, hátha...
  • D3t0nat0r
    Már írni sem tudok :D

Legélethűbb :)
  • FREAK
    :)))))))

azért a pattogós autók ott is bejátszottak :)

amúgy igazad van
  • D3t0nat0r
    Egyébként mint írtam nekem az 1 és az 5 a kedvencem. A többi rész közül talán még a 4 tetszett a jó hosszú Career mód miatt. Az tényleg f@sza volt!
  • D3t0nat0r
    "5 szamomra ultrasux."

Nem is csodálkozom, ez volt a legálehűbb NFS eddig, elég sok (full)Arcadehoz szokott embernek nem jött be.
  • FREAK
    az a 3 volt :)
  • D3t0nat0r
    Hát ízlések és pofonok. Szerintem az NFS2 nem autóverseny volt, hanem podrace. Kb úgy mozogtak az autók az úton :)
  • FREAK
    ah, NFS2 volt a ruler szerintem
  • CSOCSO
    hülye:)
  • hiba
    Frendly Fire :)
  • CSOCSO
    nem ff esekel nem foglalkozom:)
  • mentos-boy
    Főleg a ForceFeedback-es kormányokat.
  • CSOCSO
    egyszeráűen nem volt oylan szar mint a tbi:9 szvsz a legjobban használta ki a kormányt!!
  • hiba
    NFS5 iranyitasa az auto fizikai mozgasa egyedulallo voltm nekem bejott. Foleg ahogy a 60's kocsik csuszkaltak ossze vissza a kis szaros kerekukon :)
  • CSOCSO
    király:)))))))))))))
  • mentos-boy
    ezzel is
  • mentos-boy
    100%-ig egyetértek.
  • D3t0nat0r
    Egyébként ha megnyugtat, akkor nem az EA Canada csinálja a 6. részt tudtommal.. 1. és 5. részt csinálták ők, az összes többit az amerikai EA... Meg is látszik, szerintem az 1. és 5. rész votl a legjobb :)
  • mentos-boy
    Valószínüleg azért tartod fosnak az irányítást mert elfelejtették veled közölni, hogy egy porscheval nem lehet full gáz mellett bevenni a kanyarokat. A valóságban sem!
    ENNYI!
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))) de legalább tudjuk igenis igazunk van:)
  • D3t0nat0r
    Ááá, 1 percet késtem :)
  • D3t0nat0r
    Hmm nem azért, de az NFS5 ben a legélethűbb a kormányzás, az autók fizikája(legalábbis a többi NFShez képest)...
  • CSOCSO
    hát nemtm miről beszélsz mivel hogy az 5 rész a legjobb rész!!!
    az elzökben ocsmányul neki ragadtál a falnak ha nekisurlodtál!!! az ujban tízszer job volt a fizika!!jobban odafiyeltek milyen ha negyed,fél,háromnegyed, vagy full gázt/féket nyomsz!! nagyon jo volt az utcso rész!!! sőt a legjobb!!!
  • Borg
    remélem az irányitása nem olyan fos lesz mint az elözö részé, nyomom akármerre az autó meg megy elöre mint a homály... nameg porscheket is rühelltem alapbol.
  • mentos-boy
    igaz. Az osztott képernyőt senki sem vitatta. Ezt benéztem!