3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#64 elbasztam.. szal az x az ennyi:
32-bit integer & 32-bit floating-point
L1: Instruction 32KB, Data 32KB; L2: 128KB -
GC:
Internal Data Precision 32-bit Integer & 64-bit Floating-point
Internal Cache L1: Instruction 32KB, Data 32KB (8 way) L2: 256KB (2 way)
X:
32-bit integer & 32-bit floating-point
Internal Cache L1: Instruction 32KB, Data 32KB (8 way) L2: 256KB (2 way) L1: Instruction 32KB, Data 32KB; L2: 128KB
-
#62 486 mhz-s coppermine proci 256 L2catche
-
mentos-boy #61 az X-BOX képességeiről:
Coppermine alapú módosított 733MHz-es PIII-as proci, 128K-ra csökkentett L2 cache-csel.
A grafikus magot és memoriavezérlőt magában foglaló chip lényegében egy módosított GeForce3 és az Nforce alaplapi chipkészlet IGP-jének kombinációja.
Valamit egy darab 64MB-os 200MHz-es DDR RAM, melyet 6,4GB/sec sebességű busz köt össze az XGPU-val.
(Szégyen a másolás, de hasznos)
Forrásmunka: PC GURU 2002/02(Konzol Kalaúz című rovat) -
#60 az a baj hogy egyik nfs sem indul el xp-n:((((((((( -
mentos-boy #59 nekem személy szerint az nfs mindegyik része tetszik.
sorrendben:
1.NFS5
2.NFS1 & NFS1 SE
3.NFS2 SE(VooDoo-val kegyetlen jól nézett ki+jók voltak az efektek, kár hogy csak VooDoo1-gyel lehet előcsalni)
4.NFS4(mert van hozzá 650db plusz autóm)
5.NFS3(ehöz csak 300db van)
6.NFS2 -
#58 ECLectic megbizhato srac:)
Es nem elfogult, nagyon is nyitott az Xboxra, mint en. Szoval en is vegezhetnem az Xbox szaraztesztjet.....:)) ugy szeretnem:P
-
#57 xboxra niincsen, viszont gc re van csak sosem fog olyan jol kinéznips2-n mint a gc-n? és miért?:) mert ps2-n nincs multitexturing mig gc-n 8 szoros is lehet ..persze az rs 2 ben csak 4 szeres van és 15-20 milla polival:) -
#56 toca 2 és az nfs5 a best!! -
rolika #54 jó kérdés, mert itt még nem flémeltünk, hogy melyik gépen lesz a legjobb! csak a toca-nál :) -
rolika #51 és egy kicsit sem leszel elfogult, ugye :) -
#49 bocsanat rossz gombot nyomtam:) ? -
#48 hmmm, version 2?? :)))) -
#47 Téves házszám. A gyógyó egyel arréb van, onnan fogod felismerni, hogy egy idióta ráírta: "a PC-s játékoknak leáldozott.." -
#45 offtopic
nem tom ki milyen oprendszert hasznal de a win2k-ra jellemzo ha gyorsan irok es megy 1-2 folyamat a hatterben neha kihagy betuket :)) -
rolika #44 én csak az I-gyel játszottam, ps-en. jó volt a maga idejében. a kettőt láttam még, szintén ps-en, nagyon ratyi volt. a többi kimaradt az életemből, valahogy elég volt az első. azért figyelem, mit alakítanak, hátha... -
#41 Már írni sem tudok :D
Legélethűbb :) -
#40 :)))))))
azért a pattogós autók ott is bejátszottak :)
amúgy igazad van -
#39 Egyébként mint írtam nekem az 1 és az 5 a kedvencem. A többi rész közül talán még a 4 tetszett a jó hosszú Career mód miatt. Az tényleg f@sza volt! -
#38 "5 szamomra ultrasux."
Nem is csodálkozom, ez volt a legálehűbb NFS eddig, elég sok (full)Arcadehoz szokott embernek nem jött be. -
#36 az a 3 volt :) -
#35 Hát ízlések és pofonok. Szerintem az NFS2 nem autóverseny volt, hanem podrace. Kb úgy mozogtak az autók az úton :) -
#34 ah, NFS2 volt a ruler szerintem -
#33 hülye:) -
#32 Frendly Fire :) -
#31 nem ff esekel nem foglalkozom:) -
mentos-boy #30 Főleg a ForceFeedback-es kormányokat. -
#29 egyszeráűen nem volt oylan szar mint a tbi:9 szvsz a legjobban használta ki a kormányt!! -
#28 NFS5 iranyitasa az auto fizikai mozgasa egyedulallo voltm nekem bejott. Foleg ahogy a 60's kocsik csuszkaltak ossze vissza a kis szaros kerekukon :) -
#27 király:))))))))))))) -
mentos-boy #26 ezzel is -
mentos-boy #25 100%-ig egyetértek. -
#24 Egyébként ha megnyugtat, akkor nem az EA Canada csinálja a 6. részt tudtommal.. 1. és 5. részt csinálták ők, az összes többit az amerikai EA... Meg is látszik, szerintem az 1. és 5. rész votl a legjobb :) -
mentos-boy #23 Valószínüleg azért tartod fosnak az irányítást mert elfelejtették veled közölni, hogy egy porscheval nem lehet full gáz mellett bevenni a kanyarokat. A valóságban sem!
ENNYI! -
#22 :))))))))))))))))))))) de legalább tudjuk igenis igazunk van:) -
#21 Ááá, 1 percet késtem :) -
#20 Hmm nem azért, de az NFS5 ben a legélethűbb a kormányzás, az autók fizikája(legalábbis a többi NFShez képest)... -
#19 hát nemtm miről beszélsz mivel hogy az 5 rész a legjobb rész!!!
az elzökben ocsmányul neki ragadtál a falnak ha nekisurlodtál!!! az ujban tízszer job volt a fizika!!jobban odafiyeltek milyen ha negyed,fél,háromnegyed, vagy full gázt/féket nyomsz!! nagyon jo volt az utcso rész!!! sőt a legjobb!!! -
Borg #18 remélem az irányitása nem olyan fos lesz mint az elözö részé, nyomom akármerre az autó meg megy elöre mint a homály... nameg porscheket is rühelltem alapbol. -
mentos-boy #17 igaz. Az osztott képernyőt senki sem vitatta. Ezt benéztem!