3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • CSOCSO
    hát remélem én is...
  • Ron Ragm
    a NFS5 ultrarulezsirályállatmegahiperkirály
  • Borg
    ugye ez nem olyan game lesz megint, amit csak ugy átportolnak valami óccsó sux konzolról?

gondolok itt pl a gta3 vagy anno a driver ps2 betegségeire..
  • CSOCSO
    az nfs6 az arcade lesz ugye??ugye nem:)))))))))
  • CSOCSO
    EA has released new info on it's game Need for Speed: Hot Pursuit 2 for the GameCube. Inside you will find a list of the cars featured in the game as well as a new european release date.

EA has shifted the european release date of Need for Speed to 17th of October! This means the game will hit the shelves a week earlier than earlier had been announced. Give it up for EA!

We were also told that the GameCube version will have more events than the PS2 version. 50% more to be exact.

Last but not least you can find a list of all the cars featured in the GameCube version of the game below. Enjoy!

Cars
    Lotus Elise
    Vauxhall VX220
    Opel Speedster
    Ford Falcon TS-50
    Mercedes CL55 AMG
    Jaguar XKR
    BMW M5
    BMW Z8
    Holden HSV Coupe GTS
    Ford Mustang Cobra R
    Chevrolet Corvette Z06
    Dodge Viper GTS
    Ferrari 360 Modena Spider
    Porsche 911 Turbo
    Aston Martin Vanquish
    Ferrari 550 Barchetta
    Lamborghini Diablo VT 6.0
    Porsche Carrera GT
    Lamborghini Murcielago
    Ferrari F50
    Mercedes CLK-GTR
    McLaren F1
    McLaren F1LM

Police Cars
    Crown Victoria
    Ford Falcon TS-50
    BMW M5
    Holden HSV Coupe GTS
    Ford Mustang Cobra R
    Chevrolet Corvette Z06
    Dodge Viper GTS
    Porsche 911 Turbo
    Lamborghini Diablo VT 6.0
    Lamborghini Murcielago
  • Bilux
    nincs már belőle valami alfa béta verzió igen jóvóna már egyet rendőrökkel xarozni!
  • Bilux
    október 24 és a bltokban lesz remélem azé a mi boltunkban hamarabb jelenik meg!
  • mentos-boy
    Az EA bejelentése szerint a PS2-n hamarosan megjelenő játékot más platformokra is fejlesztik, így az új NFS-t a PC-vel rendelkezők is kipróbálhatják. Az új részben a "rendőrös" rész kap nagy szerepet, a szokásos játékmódok mellett (Quick Race, Single Challenge, Hot Pursuit, Championship) megjelenik egy un. Top Cop lehetőség is, ahol egy autópálya rendőr bőrébe bújva kell majd megoldani bizonyos feladatokat (az előzetes hírek 30 különböző szituációt említenek). A Hot Pursuit és Championship játékmódban 30 verseny teljesítésével lehet majd az új autókat, pályákat, és tuningolási lehetőségeket előcsalogatni. Persze a szokásos autócsodák most sem maradnak el: Ferrari 360 Spider, Lamborghini Diablo VT 6.0, Lamborghini Murciélago, Lotus Elise, Mercedes CL55, Opel Speedster, Porsche 911 Turbo és még pár népautó, összesen 20 körüli számban. A pályák száma is 20-ra tehető, de erről még csak annyi információ van, hogy a megszokott utcai helyszínekre lehet számítani. Egyedül a számítógépes változat fog multiplayer opciót tartalmazni, nyolcan játszhatnak majd egyszerre LAN, Internet vagy Direct IP kapcsolódással.
    Várható megjelenés: 2002. ősz

by PC GURU
  • mentos-boy
    De: 2002 nyara és $49.95-ba fog kerülni a PS2-es változat.
    A PC-sről semmi hír.
  • Piko
    Helló!Még most sem tudni mikor jelenik meg?
  • CSOCSO
    megsem néztem..majd most..
  • mentos-boy
    ne mond hogy rossz
  • CSOCSO
    ...
  • mentos-boy
    Két gyönyörű PC-s kép található itt: http://formula1.jatekok.hu/jatekhirek.shtml
  • mentos-boy
    Két gyönyörű PC-s kép található itt: http://formula1.jatekok.hu/jatekhirek.shtml
  • mentos-boy
    Még a PS2-es változetról sem lehet tudni pontosan.
    A needforspeed.com-ra felkerült pár kép aminek elkégé PC szaga van,vagy csak nagyonnagyot javítottak a ps2-es grafikán.
    (nem vagyok szakértő tehát lehet hogy nem PC-s képek!)
  • Piko
    Na és NFS 6 mikor jelenik meg???
  • FREAK
    Thrustmaster FFB GT.... rulez..........
  • Lantee
    V8 valami eszméletlen szar lett! Kár érte! :(
  • Piko
    Hali!Egy kérdésem van csak.A V8 Challenge az alcíme a NFS 6-nak vagy az egy külön game,mert mind a kettőt az EA készíti.Üdv, Piko
  • CSOCSO
    a sárga az ffb nélküli a piros az ffb-s a media marktban van ff es és ff nélküli MS kormány..persze midegyiket ki kéne probalni az NFS5-el!!!!!!!!!!!!!! éés akkor tudnál dönteni..
  • Zerg
    Hali!

Koszi a segitseget, mar nezegetem aktivan az arlistakat.
    Sajnos MS kormanyt nem lattam, ha esetleg tudnatok ajanlani olyan boltot, ahol van, azt megkoszonnem.
    Viszont talaltam egy jonak tuno kormanyt, amit tobb topicban is dicseertek, ime:
    Logitech Wingman FormulaForce GP 17900/22375
    Tudom, ez mar gyengebb kivitel mint a GP nelkuli, de ez sem lehet rossz.
    Errol esetleg valami velemeny?
    Gondolom ez FFB kormany?

Zerg
  • CSOCSO
    aki kikapcsolja az FF et az nemronális:) szvsz baromi szar ff nélkül gamezni.. amugy ezért is jo az MS FF kormány hiszen az elején van egy gomb amit megnyomsz és csumee:)
  • mentos-boy
    megjegyzés: Thrustmaster NEM EGYENLŐ Trust
  • mentos-boy
    én akárki vagyok és az akármi mondandóm így hangzik: a Thrustmaster kormányok is kegyetlen jók.
    Nekem Trust kormányom van nemtom lehet-e most kapni, de én régen az AQUA-nál vettem, elég jó áron.

Zerg:
    A ForceFeedback-es kormányok sokkalta jobbak, és ha már kormányokról van szó ma szóba sem jöhet FFB nélküli.
    Ha pedig unod hogy szétrázza a kezed egyzserűen kikapcsolod a FFB-et, és máris van egy full jó alapkormányod.
  • CSOCSO
    hát ez nehéz!4 két kormány jöhet szóba!! az Micsrosoft és alogitech! az ilyen ferrári meg hasonlokat hagyjuk a ferrári kormányt kiröhögtem ( thrustmaster vagy mi a csöcs)
    szal a logi és az ms a legjobb! nekem az ms jobban tetszik és az is van nekem! tovább elfordítható mint a logitech.. a logitech csak 90 fokot tudsz fordtani és ez nem a legjobb dolog... az ms nekem nagyon bejön.. kb 30-40 ezer vagy annyisem nemtom mennyi régen láttam! de az ms a best:) akárki akármit is mond!
  • Zerg
    Off topic:

Eddig mindig billentyurol nyomtam a PC-s autos gamekat, mar a kezdetektol, ertetek alatta Test Drive sorozat, GPC, F1 GP1, Stunts... na jo ezekhez kormanyt nem is nagyon lehetett kotni :).
    Viszont egyre tobbet hallok arrol, hogy milyen jo is kormannyal jatszani ezeket a gamekat. Igaz, ami igaz a billentyus iranyitas egyre szarabb lesz. Pl. egy F1 GP1-et ragyogoan lehetett billentyurol iranyitanim de a kesobbi gamekat mar egyre nehezebben lehet. Talan az NFS sorozatot meg egesz jol lehetet billentyurol nyomni.

Szoval a kerdesem az, hogy milyen kormanyt erdemes venni? Lehetoleg ne rohadt draga kormanyokat ajanljatok, hanem arban is elfogadhatot. Esetleg irjatok meg azt is, hogy mennyivel lenne szarabb egy sima kormany egy FF kormanytol! Rohadt tapasztalatlan vagyok kormany ugyileg, de fejlodni szeretnek :)
    Mire figyeljek oda, ha kormanyt veszek?

Elorre is koszi a segitsegeteket!
    Zerg
  • Hitm@n
    Honnan ismered Tasnádi Zolit?
  • mentos-boy
    Kérdezd meg Tasnádi Zolitól lehet hogy ő tud neked segíteni, legalábbis valamit adni ami megoldja a problematikát.
    írj neki: [email protected]
  • CSOCSO
    sehogy
  • mentos-boy
    A Viper racing-et sohasem szerettem, de az igaz hogy a maga ideében nagyon jónak számított.
  • CSOCSO
    a Viper racing igenis nagyon komoly volt!!! sőt a maga idejében az egyik legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pheel
    Viper racing, mint szimulátor. ROTFL :)
  • mentos-boy
    Haldoklik a topic emberek???
  • mentos-boy
    meg persze fa talicskával, ufoval, és még sok egyéb nyalánksággal.
  • D3t0nat0r
    Meg Trexel is :D
  • hiba
    NFS2-be az ujsagarus bodeval is lehetett menni :))
  • CSOCSO
    és akor mivan?:) ézd meg a GC-t még egy ventillátor is fért bee mégis negyed akkora mint az x!!!
    amugy ezért nevezik sima celeronnak és nem p3 mnak:)
  • mentos-boy
    !!!"módosított proci, csökkentett cache-csel"!!!
    Azért felezték meg, hogy ne melegedjen annyira a proci, és ne kölljön batár hűtőventillátort pakolni a cuccba(azaz a procira), csak egy hűtőbordát.
  • mentos-boy
    !!!"módosított proci, csökkentett cache-csel"!!!
    Azért felezték meg, hogy ne melegedjen annyira a proci, és ne kölljön batár hűtőventillátort pakolni a cuccba(azaz a procira), csak egy hűtőbordát.