3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#280 vkinek lejott már? -
#279 Nekem az első címről jön 30-40 közt. -
Borg #278 a legtöbb mirror 3kb/s alatt van:)
de az egyikröl szerencsére jön 50el.. -
#277 MEGELENT A DEMO HARDWIREDRŐL LEHET TÖLTENI 1000l. -
#276 ITT is próbálkozhattok. -
#275 Akkor EZ mi???? -
dev!l #274 mennyenek a jo kurva anyukba ezeek a kocsogok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Evilmann #272 Elhalasztották a mai demo megjelenést 2 nappal, a rohadt aussie anyjukat. -
Bilux #270 http://www.need4speed.com.au/ -
Bilux #269 update:
Cars:
- Ford TS50
- HSV Coupe GTS
Track:
Calypso Coast
-
Bilux #268 van demo 2 nap múlva megjelenik!
mustang lessz benne meg még 1 autó meg 1 pálya valami kalipso... -
dev!l #266 na na na es nem akarja vki kirakni a demojaT? mert szerintem sok mindenkit erdekelne........... -
#262 nem hülyéztelek le.. csak hülyeség volt amir irtál de lehet hogy nem de midnegy..mindenesetre az mco szar volt.. -
#260 ez hülyeség.. pl ott van az mco.. az nfs4 motorját használja..szvsz sokkal zizesebb annál, bár szinesebb és csunyább mágis rohadtul akadozott ( a régi) gépemen..hiába nfs4 motor.. amugy gc videokat lestem régebben és sokkal szebb volt mint az nfs5 -
#259 Azhem mondasz valamit! :))
Egy Nfs ne legyen szim! -
Madman #256 Ja, a zene valami iszonyatkiraly! -
Madman #255 Egy az egyben latszik hogy nem Xboxra fejlesztettek,a Ps2es jobb is lett.Marmint a konzolosok kozul.A legjobb a Pc-s lesz mint mindig. -
#254 nem pc-s port..xboxra és gc re külön készítettét..és más mint aki ps2 re csinálta -
Madman #252 Na, en jatszottam a teljes verzioval Xbox on, latszik rajta hogy egy az egyben van portolva a pcs verzio, tehat semmi kulonleges effekt stb,igy nem is volt nagy szam.Az autok korrektul neznek ki es sokan vannak, nagyfelbontasu grafikaval sokkal jobb lesz, +egy kis elethubb fizika.Az engine egy az egyben a Porsche Unleashed, ami szerintem egy "kicsit" mar elavult... Konzolon tehat nekem csalodas, de nagyon bizom a pc verzioban! -
Borg #250 ehh:) -
#249 Ki az az ECTS? En nem biznek benne ennyire :) -
#248 az irányításhoz csak annyit ha olyan lesz mint a régi akkor siralmas lesz! nekem ez a falhoz tapadós bénán kanyarodó gamez nem fog tetszeni.....remélem nem kúrják el -
Borg #247 ECTS leirásai szerint jó kis gamma lesz, bár semmi egetrengetőt nem nyújt grafikailag... ráadásul (szvsz szerencsére) az irányitás nem NFS5, hanem sokkal inkább a régebbi NFS-ek arcade stilusára hasonlit. -
#243 2002-10-04 PlayStation 2 Need for Speed Hot Persuit 2 (c) Electronic Arts *NTSC* 50x50 MB ECHELON -
djcom #242 Nem olyan biztos az......Hiszn már vagy 2 hete aranylemez!!!!!
Szerintem lenyúlják azt még 21.-e előtt:)) -
kalist0 #240 Ki is jött az... viszont csak Xboxra :( -
#235 demót akarok !!!! -
#233 nem ma kellene a demónak megjellenie ? -
Cobra11 #231 Na fent van a patc. Jó töltögetést. -
Cobra11 #230 na ma nem tudom feltölteni mert sietek. holnap feldobom. -
Cobra11 #229 na nem írok ha fent van akkor fent van. -
Cobra11 #228 mindjárt feldobom az sgre
ftp.supergamez.hu/upload/nfs5patch/ -
#227 Valaki nem tud egy nfs5 patch lelőhelyet? bocs hogy nem ide való! -
#226 Megkaptad? -
#225 küdd -
#224 es valakinek felesleges nfs2se iso ?? -
#223 Túl nagy lenne a kép, hogy ide kirakjam. Elküldjem emilben? -
#222 Én már csak így szoktam csinálni... :) -
#221 mutasd -
Borg #220 alapvető elvi hiba egy weboldalt a dizájn felől megközeliteni:)