Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
NFS : porshe unlished anno volt két bajnokság is...
Tudom mert én szerveztem

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
koszontem.
Azért azt el kell ismernem, hogy az NFS3-hoz képest csak a kocsik grafikája lett jobb, és a bombadobáló helikopter tényleg elég abszurd ötlet.
Ráadásul úgy nézem, ide csak régi játékosok írnak, akik értelemszerûen már kicsit komolyabb szimulációkhoz szoktak. De senki sem gondol a fiatalabb korosztályokra, akiknek ez a játék igen jó szórakozást nyújthat.
Üdv:
dav
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
ad1: fikázni a legkönnyebb valamit, (A kifogás olyan mint a segg mindenkinek van.)
ad2: Ha majd megveszed és úgy érzed buktad a vásásrt akkor reklamálj!
Ja és egy kis grafikai csíny, ha még valaki nem fedezte vona fel: a CARS dir-ben van egy reflection.ini file ebben a következõ változtatással (át kell irni az 50-es értéket) gyönyörû metálfényt csinálhatunk:
red=170
green=170
blue=170
nekem ezek a számok jöttek be ha valakinek ez sok már 100-as ertéknél is csillognak egy kicsit az autók.
Ja irásvédett a file tehát azt meg kell szüntetni elõtte.
Jó jatekot, ja és mennyi a best köridõ mert mi arra gyúrunk. A rekord: 2:13:90, De nem vagyunk valami nagy Autós játékosok...
Udv Mindenkinek...

The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...
a többi eléggé gány volt.pl szvsz az nfs5 volt az elsõ értelmesebb rész... utáltam hogy a falhoz surlódsz és szinte oda tapad az auto.. a fizikárol ne beszéljünk mert az igen shit volt ha borultál..
nem akarok nagyon kotozkodni, de mit vartatok? arcade-t es simulatort egyben? a cime, Hot Pursuit 2 arra utal, hogy zsaruk uldoznek, ez gondolom egyertelmu. Ez volt a lenyege az 1. es a 3. resznek is, ami szinten ilyen arkade volt. akkor sem ugattak le, hogy mekkora gany nem szimulator jatek. especiel en az nfs 1 -t meg mindig az egyik legjobb jateknak tartom feeling teren. Az NFS6Hp2 remelhetoleg ugyanezt az elmenyt fogja visszaadni. Ha realis fizikara, toresre, szimulaciora vagysz, ott vna a sok rallis jatek, cmr1-2-3, rallytrophy, toca race driver, stb...
na uff
NFS2 újralakkozva? cö!
The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...
En is tuti kiprobalom majd, mer eddig majd mindet vegigvittem csak az nfs evoluciobol nem erre kovetkeztettem.
szépek a kocsik a táj.. a hangok ugyanolyanok?? nemtom mennyit változhat a kocsik hangja 5-10 év alatt.. szvsz ugyanolyanok... amugy szerintem jok a hangok... és nagyon jo dolbyban szol.. ahogy felrobbanak mögöttem a hordók meg ahogy hallom a helikoptert meg az autókat...
még lehetne jobb szerintem de pl az eszméletlen feeling volt amikor körülöttem 2 kocsi borult plusz elöttem pördült meg az autó.. hatalmas látvány volt😊))))))))) szvsz is egy jo 8/10 es a gamma.. lehetne jobb de jo lesz ez.. el fogok én ezzel hülyülni...
Szerintem a Porsche a király!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)