3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#3619 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)))))))))))))))) ott a pont !!! :))))))))))) alázd meg ezaz :)) -
#3618 Szal ugy néz ki hogy kb.: 20h-kor nyomhatunk egy amatőrfesztivált.
Remélem hogy 4 nap kihagyás után sikerült lesüllyednem a szintedre :) -
#3617 Szerencse nélkül is simán elporolak :) -
#3616 :))))))) -
#3615 ahozz=ahhoz :) -
#3614 -
#3613 :))))))))))ahozz nagy adag szerencse is kell neki...te szemééét aljadék :))))))))))) -
#3612 jóvanakkor ! ne idegesíts, mert szólok ullrichnak hogy verjen meg NFS6-ban ! :)))))))) -
#3611 ték it izi :) mondom majd benézek :) -
#3610 hahaha !kinek vagy te a fiaa ?? :) -
#3609 kicsit vegyél vissza fiam...majd benézek... :) -
#3608 tee lol ez is NFS6 topic mégis játszottatok már mással is :)) nézzél már be lolgép :) -
#3607 Mivel nyomjátok a vipertopicba? lolmasina :) -
#3606 ja de ki mondta hogy mi a viperrel nyomjuk ? :)) lolmasinaa :)) -
#3605 #3588 :) -
#3604 ha nem tudtok mivel játszani, nézzetk át a Viper Racing GT topciba, ott most szervezzük hogy mivel nyomjuk az ipart :) -
#3603 ja van egy multi peccs hozzá -
mentos-boy #3602 Más: TOCA RaceDriver már jó ideje megvan(kb. megjelenés óta), de csak tegnap néztem meg.
Hááát, igaz hogy régi gépem miatt cseppet darabos volt, de én valahogy kicsivel jobbat vártam, legalább is irányítás terén. Igaz hogy a különböző beállításokkal nagyban javítható a dolog, de valahogy nem az igazi. Legalábbis én úgy éreztem, de mondom, lehet hogy egy jobb gépen minden ok lett volna.
Eléggé nem idetartozik, de van igazságalapja annak, hogy GTA:VC-ben nem lessz multi cuccos???
Kár lenne érte.
(Nem emléxem!, a GTA3-ban volt???) -
mentos-boy #3601 Valami ilyesmit szoktam látni publik internet-nél! :) -
Mr Tom #3600 Hi all!
Szoktam fentlenni a multiban, és a szerverem neve: Killer's Mercedes game!!!! Jegyezzétek meg, mert ez nagyon fontos!!! Mert ha nem jegyzitek meg, akkor......ez lesz!!! -
#3598 Sajnos nincs.... -
mentos-boy #3596 azért köll neten nyomni, mert ott nincsenek!
napá! -
:) #3595 tetszik a game csak sok a csutter geci.. elvette a kedvemet:((((( -
#3594 VAgyok -
#3593 Nem baj....majd legközelebb..., de egyébként úgy 3-4ig dolgozok, úgyhogy 1 órát tudunk játszani, ha elmegy a vihar. -
#3592 Bocs de mégse tudok jönni mert Zeusz kicsit bekeményített, szal mielött még belecsap a villám a gépbe inkább kihuzom.
Ha jobb kedve lesz majd benézzek. -
#3591 az jön pc re is?:) azt várom én is:) -
#3590 mé nem szoltatok mikor LFS-eztetek ? -
#3589 Oksa...Ájszikjún kereslek majd később. -
#3588 Nekem attól a játéktól már kifolyna a szemem, még ha tényleg jó szimulátor is....régen sokat játszottam vele. Egyébként mi is tudjuk, hogy az NFS egy arcade játék, de a hangulata -bármelyik résznek- kiváló...és mi ezt szeretjük. Én azt a Mercedes-es gammát várom nagyon, remélem jó lesz... PÍSZ :) -
#3587 23:30 nekem ok, de holnap nem igazán -
#3586 Vegyél vissza mazsola :)
F12002,LFS -el is nyomulok /bár az utóbbit egérrel kicsit körülményes/.
A real life-ot persze nem pótolja semmi. -
#3585 Sorry Ulrich, de sajnos ma nekem valószínű nem jó, vagy csak elég későn kb: 23:30 körül...., de holnap biztos jó. -
#3584 Nyugodj meg azért annyira nem lenne fura.... -
#3583 nfs árkáde után fura lesz nekik a sim VR GT -
#3582 fogadjunk viper racing GT?:))))))))))))))))))))))))) -
#3581 ha nem tudtok mivel játsazni van egy jó 5letem ám ! :)) -
#3580 Gyraph ma este kb. 22h-kor ráérek gammázni.
Addig találd ki hogy melyik gammában alázzalak meg :) -
#3579 Tanulj, az fontosabb, és ha lesz időd, majd szólj! Majd vice city és matrix között én is szoritok időt :)) -
#3578 Hi Gyraph még élek csak *rvára sok dolgom van.
Egyébként múlt héten beszereztem a Nascar 2003-t. Szal majd ha kicsit több időm lesz akkor tesztelhetünk.