3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
mentos-boy #3659 Vagyok! -
#3658 Zeusz megint haragos kedvében van szal lehet hogy idönként majd eltűnök. -
#3657 Vagyok -
#3656 Remélem itt lesztek este lányok ! :) -
#3655 Ma este... -
#3654 mikor? -
#3653 :))) -
#3652 Csak hogy lássa mindenki :) -
#3651 21h-kor Gamma
-
#3650 Én meg csak a végén tudok :) -
#3649 Azt fogjuk csinálni, hogy mindig csak 40 percet játszunk...én a végén már nem tudok koncentrálni... :) -
#3648 Vagyok olyan profi hidd már el :) -
#3647 mondom, hogy direkt :) -
#3646 Holnap este 21h-kor kb-re biztos hogy játszunk :) -
#3645 az igaz, de 1-7 ről :))) -
#3644 11-7 nekem -
#3643 JJólvan na...te kiscsikó...1szer-1szer hagytunk téged is, hogy ne sírj, mint most is :)))))))) -
#3642 Sehol nem voltál kispajtás! :))))))) -
#3641 Ma is simán megaláztalak :) -
#3640 hoogy én nem nyertem ????? lol vagy ?? mivel akkor metem utoljára (emlékezz vissza) mikor ezt a topicot ujra élesztettük! akkor játszottam egyben utoljára is, és nyertem bizony nem egy racet ! sőt akkor még úgymond te voltál az "ász" és téged kellett megverni, aztán én, és a lolmasina ullrich :D szal azé nyertem én is...sőőőt még régebbre visszanyúlva is nyertem sokat, amikor még a bajnokságot terveszték ebből ! :) -
#3639 Királyság :) -
mentos-boy #3638 Hát kedves testvéreim, holnap délutántól, kb péntek délutánig NON-STOP ráérek(azt nem mondom, hogy NON-STOP leszek nektek szerver, hiszen letöltés is van a világon! :))) )!
Úgyhogy készüljetek fel hogy valami barom fél körrel utánatok fog rohangászni! De legalább nem lesztek egyedül! :))) -
#3637 icq -
#3636 Lökd az IP-t. :) -
#3635 Gamma? -
#3634 Nehogy megsértődj, ez abszolut poénnak szántam, mindenféle keserű szájíz nélkül...Nézzd meg a ponyvaragényt és megérted :) Egyébként én is azt szeretem, ha minnél többen vagyunk... -
#3633 ford fairlane is etalon múvi...útoljára egy hete nézztem :) Annyiban kijavitanám, hogy: "nem hallottad, hogy koporsószög meg azt a sok hülye szöveget" :) -
#3632 Tod gruppen. -
#3631 Gondoltam 3-an izgalmasabb ezért kérdeztem hogy jön-e.
Mind1, gamma? -
#3630 pedig a lentebb említett film kötelező darab. :)
Csakúgy mint ez: "Dobod el a cigit de rögtön. Nem hallottad, hogy káros az egészségre meg azt a sok süket szöveget?" :)
Ez mondjuk a Ford Fairlane-ből volt, ami megint csak kötelező. :)
De ez nem tartozik szorosan a Need for Speed 6: Hot Pursuit 2-höz... :) -
#3629 A ponyvaraegény c. filmben volt, mikor az egyik figura elkezdet kicsit túl jófej lenni a másik figurához, (mint most te Bobbihoz) és akkor mondták, hogy "jó, de azért nem kell mindjárt egymás f..zát szopkodni....remélem kielégitő volt. It's a joke. -
#3628 Qrvára nem értem ezt a poént. -
#3627 Azért nem kell mindjárt egymás f..zát szopkodni :)))))))))))))))))))))))))))))) -
#3626 Az igazság az hogy felbéreltem Bobbit hogy készítsen ki idegileg míg én nem vagyok :)
Bobb nem jösz te is gammázni? -
#3625 Nem baj...1-es..leülhetsz! :) -
#3624 Most frankón kérdezem...te honnan vagy ilyen jólértesült? Mindenestre te még 1x se tudtál nyerni, de azért nem kell sírni...és különben is te vagy Ullrich ügyvédje? Szerintem nagyfiú ő már és tud magára vigyázni. Egyébként kérdésedre válaszolva jó soxor kentem már el a száját...megagigaultraLOL. -
#3623 mert oda már kormány kell, és amúgy is azon mesterkedek hogy legyen f1 2001-em mert rengeteg mod van hozzá, és azt fogom nyomatni :) -
#3622 LOOOL mikor kented el utoljára a száját ? :))) mikor nem volt bekapcsolja a monitorja :)) -
#3621 Kezdelek tisztelni kölyök...Este megint elkenem a szád. :) -
#3620 Mindenrsetre a viper racing topicba azóta is kussssolsz fiam! :)