Need for Speed 6: Hot Pursuit 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ullrich
Mind1 akkor majd máskor.

ullrich
Azé megprobálhatnánk hátha beesik még valaki.

ÁjjLe BoBBi
viszont két fõre nem érdemes...😞(((((((

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
bazzz elkéstem de már vagyok

ullrich
Vagyok

ÁjjLe BoBBi
oké megnézem mit is tehetek.....de nekem gyertek akkor...
4 elött 5-10 percel majd irok a topicba

ullrich
Bobbi du. 4-re ha betudnád lõni a szervert akkor én biztos mennék.

GYERTEK GAMÁZNI!!

ÁjjLe BoBBi
ne is add.....itt vagyok, bármikor készen állok szervert csinálni, bár ez a fos chellom igaz most a napokban frankón pöpec lett, de még mindig van olyan hogy eccerüen gondoljamagát és megszakad......
igaza van csocsonak, frissitsétek a topicot és ha van valami akkor ne halgassatok, hanem irjatok, és gyertek gamázni.
szóval én már most is benne lennék egy jó need partyba. szoljatok is nyomjuk is

ullrich
Emberek ma délután gyertek need partyzni.

NEM ADOM FEL

Hali. Srácok egy olyan problémám van, hogy haverokkal összejöttünk játszani, de csak két embert enged be a játék. Ez miért lehet? Rossz a serial vagy mi?
egy kicsit láma vagyok a kazaa-n mert nem szoktam használni! Írd már le részletesen kösz
CSOCSO
szedj le 100%os save-t...kazaa-n keress rá
Cheatek kéne a kocsikhoz valaki tud valamit???
ullrich
Valaki akinek normális nete van csinálhatna már egy szervert.
Pl Bobbi nálad tök faszán nyomultunk.

gyraph
Én a kezdetek kezdetén voltam itt benne egy bajnokságba, de abból nem lett semmi...úgyhogy bajnokságot nem, de egy egy-két karikát csak úgy szívessen mennék...bár már régen nyomultam a game-el.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Én jövök, de igazából 11-12-e után lenne csak jó.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

CSOCSO
😞(( kormány...nekem full szar a kormányom😞
CSOCSO
én vagyok..ha feljön a topik mindig meglesem..szal ha van valami..és véletlennem reagálok itt dobjatok maillel és jövök gammázni mert én élveztem a nifi perceket veletek!!!! amit nagyon köszönök néktek
Met
Mennék én is ha végre normálisan kezelné a kormányomat. Sajnos a patch nem javított rajta.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ullrich
Én biztos mennék.
Tán még Mentos & Csocso is.
De úgy gondoltam hogy közösen kitalálunk egy idõpontot.

ÁjjLe BoBBi
csá
én 1.5 hónapig nem is voltam 😞
de ha most irok egy idõt szerinted mennyien lesznek itt ?

ullrich
Csá Bobbi
már kb:1,5 hónapja ez van, hogy majd ha összejövünk...
DE AZ MIKOR LESZ?????

Valami idõpontba megegyezhetnénk.

ÁjjLe BoBBi
jóvan emberek ujra "élek"😊
most még csak megemlítem hogy nyomjuk majd továbbra is, csak ha most mondanék egy ip-t akkor 100% hogy nem jönne senki.....ha összegyûlik a nép megint egy 4-es vagy nagyobb csoportra akkor lõjjük a fuamokat tovább😊

BoBBi voltam 😊

#2055, #2056.
de hogy ne kelljen visszaolvasnod:
http://www.edgefiles.com/index.php/file?id=4338

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

CSOCSO
nemtom
Shodan
hogy tudnám kivenni a zenét a játékból?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

CSOCSO
nemtom mi van..nálam fut rendesen fele ilyen géppel
CSOCSO
ugy néz ki neten nem lehet😞 pedig hogy fel voltam dobva hogy megyünk rablo pandurozni a gammába..hát nem😞(
sracok ti tudtok multiban rendorosdit jatszani?(LAN) en egyszeruen nem talalom hol kell...csak verseny van
ÁjjLe BoBBi
nekem is volt ilyen....lehet hogy hülyeség, de nekem úgy lett jó hogy nem az én gépemen ment a host

Met
Hát, úgy látszik meg kell várni a második patch-et😞

Met
Elküldtem, kipróbáltam a patch-et, ugyan olyan rossz a kormányzás.

Met
Na, kipróbáltam a patch-et, a crackre azt írta ki, hogy nem tudja patchelni, vissza raktam az eredeti exe-t, az fel patchelte aztán felül írtam a crackel mert kérdte a cd-t.
Eredmény: minden maradt a régiben
Van valahol a patch-hez nocd crack?

1: Én nem tudom, nem XP-m van!
2: #2073

CSOCSO
?😊 lehet hogy fáradt vagyok de miért hibás az Xp?😊))))
Cak azt tudom mondani: próba cseresznye!
Az XP-vel kapcsolatban majd valaki más ír, mert nekem nem XP-m van, így nem tapasztaltam, nem ismerem a problémát, ill. annak megoldását.
(CSOCSO az XP-felelõs!)

Vili:
Ha szerzel eredeti exe-t és azt patch-eled fel, akkor utána kérni fogja az "eredeti" cd-t!
Legalábbis azthiszem! De próba cseresznye!

Köszi szépen Zool ! Rendes vagy ! Remélem tényleg csak ez miatt szarakszik !
Met
Az innent úgy értettem, hogy a felsõ sorban van egy olyan, hogy letöltések és abban a patch-ek.
Lehet már xp-n jáccani? Egy ismerõsömnek adtam oda de nyavajog, hogy nem bírja elindítani. Azért kellett neki az xp mert olyan jól néz ki😊

Sziasztok !
Nálam 9000pro-n gond nélkül fut, de sajnos akadt egy kis probléma: az egyik fájlom a CD-n nem olvasható: ...\Tracks\Tropics\Track05\lighting.ini Ezért amikor az install után felmásolom a szükséges könyvtárakat, hogy CD-nélkül lehessen futtatni, ezt a fájlt kihagyja. Játék közben ez úgy jelentkezik, hogy ha ezen a pályán lenne a következõ verseny, virtuális-memória címzési hiba miatt töltés közben kilép. Elkezdtem átírogatni az .ini-ket abbban bízva, hogy kijavíthatom a hibát és kizárhatom ezt a pályát, de nem igzán jött össze /végtelen számú körök, 15m-es pály, stb./. Ezért lécci ha valaki be tudná ide írni ezt a fájlt /kb 300 bájt/ azt nagyon megköszönnem ! De ha valaki fel tudja rakni valahova, az is jó ! thanx
Azt, hogy az "innen" az pontosan hol is van, azt nem tudom, de szerintem tuti hogy joo, mert én nem crack-eset raktam, nem is másolt, hanem egyenesen RIP-es változatra és úgy emlékezem, hogy mûködött.

CSOCSO
biztos de ha nem tuti van hozzá crack
Met
Hi!

Köszi, azt meg tudod, mondani, hogy az innen letölthetõ patch jó e a másolt játékra?

LOGITECH (TM) WINGMAN FORMULA GP & LOGITECH MOMO FORCE WHEELS
===========================
The game now recognizes separate gas and brake mappings for Logitech
Wingman Formula GP and Logitech Wingman Formula Force GP pedals. To
use this feature, go to the Start menu, select Settings, select Control
Panel. Within Control Panel, double-click Game Controllers, select
your Logitech device, and click on Properties. Click on Settings within
the Properties window, and uncheck "Pedal reported as... Combined".
Note: This only applies to LOGITECH wheels, other wheels should assume
combined axis mode to work properly with NFS HP2.

Egyébiránt töltsd le a 242-es patch-et.

Összességében a NFS5 lenne a legjobb, nálam mégis a 4 vezeti a listát, mert annak már korrekt a grafikája, és az az utolsó NFS, amibe szabadon és egyszerûen lehet plussz autókat pakolni, nem csak skinneket.

CSOCSO
NFS5 a BEST második a HS1 azaz 4
CSOCSO
kurva értelmes mondat ám fõleg hogy kérdõjel van a végén😊)
CSOCSO
ez egy szép értelmes mondat volt😊)))))))))))))
CSOCSO
azhem van hozzá patch
Met
Hi!

Felraktam a játékot, de nagyon rossz az irányítás,alig érzem a force-ot általában csak akkor ha nekimegyek valaminek, nagyon könnyen lehet kormányozni egy ujjal is megy, teljesen le kell fordítani a kormányt, hogy egyáltalán elforduljon de akkor meg annyit elfordul, hogy megpördülök. A force ereje a maxon van. Logitech Momo Racing-em van. Van valakinek valami ötlete mit állítsak be?

bizkit
Te letudtad tölteni????

...úgy hogy...no comment!

http://www.nfsunlimited.net/download.php?type=NFS6_Utils&id=9 => http://www.edgefiles.com/index.php/file?id=4338

😊))