3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • gyraph
    Én meg vártam ott pár percet, de most akkor új IP-t adok...62.201.122.10
  • ullrich
    Bocs csak kicsit nehezen megy a csatlakozás mert az egeret, bill. se tudom használni. De még probálkozom
  • gyraph
    62.201.120.143
  • ullrich
    Vagyok.
  • gyraph
    Most akkor mi legyen? Nyomatjuk vagy....?
  • gyraph
    Ketten vagyunk? Kicsit várjunk még hátha beesik még valaki...
  • gyraph
    Hogy hogy mi?Hogy hogy mi? :))) Hát a mortál kombát az bazzegh :))
  • gyraph
    :((((
  • ullrich
    Miért mi más ment még jól?
  • ullrich
    Én is teszteltem de vm. gáz van mer egy iedőre elveszi tőlem a vezérlést kép, hang az van de irányítani nem tudok. Mind1 azért megpróbálhatjuk bár így 1kicsit érdekes lesz.
  • gyraph
    Na kipróbáltam a régi nagy elődöt...mileszitt? Nekem nagyon nem ment, végig szőnyegfutamot produkáltam...szal amatőrfesztivál, de majd csak belejövök, mert régen ez is jól ment. Ennek azért sokkal több köze van a szimulációhoz, de ezt mindannyian tudjuk...Készüljetek :)
  • CSOCSO
    MS van én és a haverom szedtük szét majd az összerakás nem sikerűlt perfectűl:)))))))))))))))))))))
    amugy a MOMO a legjobb aztán az MS... de ms már kint van vagy 3-4 éve....
    a MOMO meg 1 éves..
  • gyraph
    Mondjuk a legújabb cumokat én is fizetősről húzom, de pl. ha valaki régebbi játékokat és filmeket na meg zenéket is szeretne magáénak tudni(én) annak ez a legjobb megoldás...de mondjuk eddig én szinte mindent megleltam, még azt is amit nem :).
    A DC-n sajnos van néhány HUB, amelyik sokat kér, pl.Matrix 15G, de a legtöbbre azért bővem beférsz. Hja és ha jól viselkedtek hagylak benneteket is nyerni...
  • ullrich
    Egyelőre csak köszönő viszonyban vagyok a DC-vel, meg egy csomó hub rögtön ledobb mert nem tudok 15 GBnyi adatot megosztani mivel 13 GB a vinyóm, de azé nem adom fel , bár nekem az FTP-s megoldás is szimpatikus volt.
    NFS5-tel már én se játszomtam egy ideje, de így legalább ti is nyerhetek néhány játszmát
  • gyraph
    Ráadásul mindannyiunknak bele kell jönni újra...én legalább egy éve nem játszottam vele. Kezdjük szépen a 356-osokkal és igy tovább.
  • gyraph
    Okés gyere te is... minnél többen vagyunk annál jobb. Szerintem végig megyünk az egész porsche történelmén a kezdetektől a napjainkig és vissza...:)
  • ÁjjLe BoBBi
    mármint leggyengébb autókkal
  • ÁjjLe BoBBi
    én is benne lennék a száguldozásba, csak akkor a leggyengébbekkel menjünk az elején
  • gyraph
    Írja át a texasi láncfűrészes gyilkos :) Mostmár mindegy...itt van az angol mindjárt...
  • ÁjjLe BoBBi
    na gyertek csak ide egy pofonért !! :)
    nem vagyok pár napig osztán má nfs5 :) hozzá is teszem gyorsan hogy az a legjobb nfs gamma :))
    ja és gyraph !:)) lol vagy bazzeg :)
    a svéd verzió van meg nekem is, ezen pedig úgy lehet segíteni hogy bemégy a regeditbe, és egyszerüen átírod a svédet angolra :)))
  • gyraph
    Ullrich, nem gyógyultál rá a DC-re? Jó az nagyon is...
  • ullrich
    OK akkor topic marad.
  • gyraph
    Ha jól emlékszem akkor a gimme.dll -t kell törölni...Milyen kormányod van a halálán, csak azért kérdezem, mert akkor olyat nem veszek...A MOMO-n gondolkozom, csak 1 kicsit húzos.
  • ullrich
    Nekem is kéne kormány csak még a boltban vagy a gyárban van , így marad a bill. azzal is lehet nyomni.
  • gyraph
    Okés...19h körül...A topic sztem egyenlőre maradhat, ugyse látogatja rajtunk kivül már senki, de nekem mind1.
  • CSOCSO
    xp-n nem indul.. mit kell kitörölni??? nfs5 höz meg kéne a komyányom:( csakhát az meg halálán van
  • ullrich
    OK, este NFS5 szőnyegfutam mondjuk 19h körül.

ui:asszem topicot kéne váltanunk
  • gyraph
    Na megtaláltam az nfs5 egy példányát DC-n...a fele már lent is van, úgyhogy este nyomhatnánk.
  • gyraph
    :))akarom mondani ma...Jóéjszakát!
  • ullrich
    Ok, akkor ma :)
  • gyraph
    OK. Akkor holnap.
  • ullrich
    igen, 570 MB
  • gyraph
    De full-os nem? Tehát intro és minden játszik?
  • gyraph
    Oksa...kéne mindenképp. Majd írj ide holnap, ha már leszel.
  • ullrich
    mégsem, crack.exe-s
  • ullrich
    asszem serial
  • gyraph
    Nem lenne rossz...Serial-os v. patch-es?
  • ullrich
    Nem
  • gyraph
    Tenksz Másztör :))
  • ullrich
    A pu-t tegyem ISOba?