Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
4 elött 5-10 percel majd irok a topicba
igaza van csocsonak, frissitsétek a topicot és ha van valami akkor ne halgassatok, hanem irjatok, és gyertek gamázni.
szóval én már most is benne lennék egy jó need partyba. szoljatok is nyomjuk is
Pl Bobbi nálad tök faszán nyomultunk.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tán még Mentos & Csocso is.
De úgy gondoltam hogy közösen kitalálunk egy idõpontot.
én 1.5 hónapig nem is voltam 😞
de ha most irok egy idõt szerinted mennyien lesznek itt ?
már kb:1,5 hónapja ez van, hogy majd ha összejövünk...
DE AZ MIKOR LESZ?????
Valami idõpontba megegyezhetnénk.
most még csak megemlítem hogy nyomjuk majd továbbra is, csak ha most mondanék egy ip-t akkor 100% hogy nem jönne senki.....ha összegyûlik a nép megint egy 4-es vagy nagyobb csoportra akkor lõjjük a fuamokat tovább😊
BoBBi voltam 😊
de hogy ne kelljen visszaolvasnod:
http://www.edgefiles.com/index.php/file?id=4338
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Eredmény: minden maradt a régiben
Van valahol a patch-hez nocd crack?
2: #2073
Az XP-vel kapcsolatban majd valaki más ír, mert nekem nem XP-m van, így nem tapasztaltam, nem ismerem a problémát, ill. annak megoldását.
(CSOCSO az XP-felelõs!)
Vili:
Ha szerzel eredeti exe-t és azt patch-eled fel, akkor utána kérni fogja az "eredeti" cd-t!
Legalábbis azthiszem! De próba cseresznye!
Lehet már xp-n jáccani? Egy ismerõsömnek adtam oda de nyavajog, hogy nem bírja elindítani. Azért kellett neki az xp mert olyan jól néz ki😊
Nálam 9000pro-n gond nélkül fut, de sajnos akadt egy kis probléma: az egyik fájlom a CD-n nem olvasható: ...\Tracks\Tropics\Track05\lighting.ini Ezért amikor az install után felmásolom a szükséges könyvtárakat, hogy CD-nélkül lehessen futtatni, ezt a fájlt kihagyja. Játék közben ez úgy jelentkezik, hogy ha ezen a pályán lenne a következõ verseny, virtuális-memória címzési hiba miatt töltés közben kilép. Elkezdtem átírogatni az .ini-ket abbban bízva, hogy kijavíthatom a hibát és kizárhatom ezt a pályát, de nem igzán jött össze /végtelen számú körök, 15m-es pály, stb./. Ezért lécci ha valaki be tudná ide írni ezt a fájlt /kb 300 bájt/ azt nagyon megköszönnem ! De ha valaki fel tudja rakni valahova, az is jó ! thanx
Köszi, azt meg tudod, mondani, hogy az innen letölthetõ patch jó e a másolt játékra?
===========================
The game now recognizes separate gas and brake mappings for Logitech
Wingman Formula GP and Logitech Wingman Formula Force GP pedals. To
use this feature, go to the Start menu, select Settings, select Control
Panel. Within Control Panel, double-click Game Controllers, select
your Logitech device, and click on Properties. Click on Settings within
the Properties window, and uncheck "Pedal reported as... Combined".
Note: This only applies to LOGITECH wheels, other wheels should assume
combined axis mode to work properly with NFS HP2.
Egyébiránt töltsd le a 242-es patch-et.
Összességében a NFS5 lenne a legjobb, nálam mégis a 4 vezeti a listát, mert annak már korrekt a grafikája, és az az utolsó NFS, amibe szabadon és egyszerûen lehet plussz autókat pakolni, nem csak skinneket.
Felraktam a játékot, de nagyon rossz az irányítás,alig érzem a force-ot általában csak akkor ha nekimegyek valaminek, nagyon könnyen lehet kormányozni egy ujjal is megy, teljesen le kell fordítani a kormányt, hogy egyáltalán elforduljon de akkor meg annyit elfordul, hogy megpördülök. A force ereje a maxon van. Logitech Momo Racing-em van. Van valakinek valami ötlete mit állítsak be?
😊))