3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#2450 Én meg vártam ott pár percet, de most akkor új IP-t adok...62.201.122.10 -
#2449 Bocs csak kicsit nehezen megy a csatlakozás mert az egeret, bill. se tudom használni. De még probálkozom -
#2448 62.201.120.143 -
#2447 Vagyok. -
#2446 Most akkor mi legyen? Nyomatjuk vagy....? -
#2445 Ketten vagyunk? Kicsit várjunk még hátha beesik még valaki... -
#2444 Hogy hogy mi?Hogy hogy mi? :))) Hát a mortál kombát az bazzegh :)) -
#2443 :(((( -
#2442 Miért mi más ment még jól? -
#2441 Én is teszteltem de vm. gáz van mer egy iedőre elveszi tőlem a vezérlést kép, hang az van de irányítani nem tudok. Mind1 azért megpróbálhatjuk bár így 1kicsit érdekes lesz. -
#2440 Na kipróbáltam a régi nagy elődöt...mileszitt? Nekem nagyon nem ment, végig szőnyegfutamot produkáltam...szal amatőrfesztivál, de majd csak belejövök, mert régen ez is jól ment. Ennek azért sokkal több köze van a szimulációhoz, de ezt mindannyian tudjuk...Készüljetek :) -
#2439 MS van én és a haverom szedtük szét majd az összerakás nem sikerűlt perfectűl:)))))))))))))))))))))
amugy a MOMO a legjobb aztán az MS... de ms már kint van vagy 3-4 éve....
a MOMO meg 1 éves.. -
#2438 Mondjuk a legújabb cumokat én is fizetősről húzom, de pl. ha valaki régebbi játékokat és filmeket na meg zenéket is szeretne magáénak tudni(én) annak ez a legjobb megoldás...de mondjuk eddig én szinte mindent megleltam, még azt is amit nem :).
A DC-n sajnos van néhány HUB, amelyik sokat kér, pl.Matrix 15G, de a legtöbbre azért bővem beférsz. Hja és ha jól viselkedtek hagylak benneteket is nyerni... -
#2437 Egyelőre csak köszönő viszonyban vagyok a DC-vel, meg egy csomó hub rögtön ledobb mert nem tudok 15 GBnyi adatot megosztani mivel 13 GB a vinyóm, de azé nem adom fel , bár nekem az FTP-s megoldás is szimpatikus volt.
NFS5-tel már én se játszomtam egy ideje, de így legalább ti is nyerhetek néhány játszmát -
#2436 Ráadásul mindannyiunknak bele kell jönni újra...én legalább egy éve nem játszottam vele. Kezdjük szépen a 356-osokkal és igy tovább. -
#2435 Okés gyere te is... minnél többen vagyunk annál jobb. Szerintem végig megyünk az egész porsche történelmén a kezdetektől a napjainkig és vissza...:) -
#2434 mármint leggyengébb autókkal -
#2433 én is benne lennék a száguldozásba, csak akkor a leggyengébbekkel menjünk az elején -
#2432 Írja át a texasi láncfűrészes gyilkos :) Mostmár mindegy...itt van az angol mindjárt... -
#2431 na gyertek csak ide egy pofonért !! :)
nem vagyok pár napig osztán má nfs5 :) hozzá is teszem gyorsan hogy az a legjobb nfs gamma :))
ja és gyraph !:)) lol vagy bazzeg :)
a svéd verzió van meg nekem is, ezen pedig úgy lehet segíteni hogy bemégy a regeditbe, és egyszerüen átírod a svédet angolra :))) -
#2430 Ullrich, nem gyógyultál rá a DC-re? Jó az nagyon is... -
#2429 OK akkor topic marad. -
#2428 Ha jól emlékszem akkor a gimme.dll -t kell törölni...Milyen kormányod van a halálán, csak azért kérdezem, mert akkor olyat nem veszek...A MOMO-n gondolkozom, csak 1 kicsit húzos. -
#2427 Nekem is kéne kormány csak még a boltban vagy a gyárban van , így marad a bill. azzal is lehet nyomni. -
#2426 Okés...19h körül...A topic sztem egyenlőre maradhat, ugyse látogatja rajtunk kivül már senki, de nekem mind1. -
#2425 xp-n nem indul.. mit kell kitörölni??? nfs5 höz meg kéne a komyányom:( csakhát az meg halálán van -
#2424 OK, este NFS5 szőnyegfutam mondjuk 19h körül.
ui:asszem topicot kéne váltanunk -
#2423 Na megtaláltam az nfs5 egy példányát DC-n...a fele már lent is van, úgyhogy este nyomhatnánk. -
#2422 :))akarom mondani ma...Jóéjszakát! -
#2421 Ok, akkor ma :) -
#2420 OK. Akkor holnap. -
#2419 igen, 570 MB -
#2418 De full-os nem? Tehát intro és minden játszik? -
#2417 Oksa...kéne mindenképp. Majd írj ide holnap, ha már leszel. -
#2416 mégsem, crack.exe-s -
#2415 asszem serial -
#2414 Nem lenne rossz...Serial-os v. patch-es? -
#2413 Nem -
#2412 Tenksz Másztör :)) -
#2411 A pu-t tegyem ISOba?