Need for Speed 6: Hot Pursuit 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ullrich
mit kensz el? z8-al simán hazaváglak :-)

CSOCSO
hát régen elsõ voltam soxor.. csak azota nem nyomtam vele😊))))))))most is elsõ voltam clk gtr el is de azonnal elszaltam az emelkedon
ullrich
Pedig megint pole pozicion voltam

gyraph
Sorry 1ébként mennem kell, de késõbb szívessen elkenem a szátokat 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Tudtam, hogy megmagyarázod LOL

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

CSOCSO
hat ez a game hulladék😊)))) ez az elszállós beakados gém nagyon LOL:. ennél a toca 3 mérföldekkel jobb
ullrich
faszt, megint nyertem volna
a szar mercikkel szemben

ullrich
én se

CSOCSO
éppen kilökltelek volna...😊
CSOCSO
meg nemtok...
CSOCSO
ok
gyraph
Bocsi ez a tûzfal volt.,...gyertek vissza

ÁjjLe BoBBi
lol lelótétek a servert ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ullrich
pedig épp elsõ voltam

CSOCSO
nah menjünk vissza?
CSOCSO
mé szakadtunk meg?
ullrich
hé mi volt ez?

CSOCSO
gyors reinstaall és megyek is
CSOCSO
VAGYOOOOOOOOOOOOOK
gyraph
62.201.120.159 2perc és mehet.

gyraph
lehet hogy elkerültük 1mást, mert már 3perce kijöttem. Mégegy próba...5percig leszek.

ullrich
ez se jó

gyraph
62.201.122.9 itt megpróbálom mégegyszer.

gyraph
62.201.122.198

CSOCSO
hjolvan akkor majd egy ora mulva leszek... akkor játszhatunk, de most anyám akar gépezni....
CSOCSO
hja de nyomjuk is?
anyám most kopogtatott hogy jönne játszani valamit csináljuunk
gyraph
Na elvileg négyen vagyunk.

CSOCSO
nah akor nyomjuk?????????????,
ullrich
Én is vagyok
IP-t AKARUNK!!!!

gyraph
Persze én se ezzel játszanék, de annyira nem jelenik meg mostanába normális szimulátor (a NASCAR-t kivéve, de én azt nem szeretem), sajna maradnak ezek...talán majd a Colin3.

gyraph
Ok! Én nyomjuk! 😊

gyraph
Mellesleg a porsche az aztán komoly szimulátor LOL!!! Attól mert egy játék arcade (porsche is),
azért még szerintem lehet vele jót játszani.

[Walaki]D`Lair
tudom...😊)) Nyomjátok csak....nem mondtam, hogy ne...😛P Csak egy szar...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

gyraph
Azért mi gondolom játszhatunk vele, amíg te belépsz a PU topicba...köszi!

Én is itt.

Ramore
Ezaz! Egyet értek!
[Walaki]D`Lair
Fujj ez a játék egy szar! Arcade fos...

NFS5😛U DÖ BESZT!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
én már itt vagyok.....

Sikerült jó idõpontot választanotok, szóval nem leszek!

De akkor vajon ki lesz az utolsó? 😊

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

ÁjjLe BoBBi
itt leszek.....bár készülnöm kéne az lfs bajnokságra, de itt leszek 😛P

CSOCSO
ok csütörtök este 16 tol mindenki itt legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyraph
igen 😊

CSOCSO
csütörtök este nyomunk egy parit??? délután 16 tol pl??....
Halihó mindenki!
Tegnaptól felszabadultam, és bármikor ráérek, de azért természetesen van kivétel: H-CS: kb.14:15-19:30-ig.

Most szerver szerepet asszem nem tudok vállalni, mert folyamatosan töltök lefele dolgokat(eléggé lemaradtam az utóbbi idõkben), de játékosként mindenben bennevagyok!

NFS-re fel!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

InterSAS
Cool játék csak....
Egy idõ után unalmassá válik...
Fõleg a kódokkal...
CSOCSO
olyat nemtok
Hali, már írtam csak senki nem válaszolt a kérdésemre. Egy olyat szeretnék hogy multiplayer kód, ha van ilyen vagy lehetséges. Elõre is köszi.
CSOCSO
én csak most jöttem😞
ÁjjLe BoBBi
hát mind1 azért nagyon faszául megyek még mindig 😊 pedig már rég mentem

ullrich
Aszem pont elkerültük egymást. 😞
Felejtsük el.
Nekem most má tele van a tököm, hogy nem lehet megegyezni egy qrva idõpontba, ugyanakkor meg 4-5 fõ szvsz biztos, hogy jönne. Legalább is volt rá igény.

Azé kösz

ÁjjLe BoBBi
figy én csinálok egyet ha akarod, de nem játszunk olyan sokat mintha többen lettünk volna.....
most megcsinálom, és ha 10 percig nem jön senki akkor lelépek.....
80.98.16.80