3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#2610 +1:http://www.xpnet.info/treiber.php?op=sublist&scid=23 -
#2609 +1:http://www.xpnet.info/treiber.php?op=sublist&scid=23 -
#2608 Találtam Directx9 uninstallt nemtom, hogy müxik-e de egy tesztet megér:
http://www.balance-of-power.net/Download-Center.htm -
#2607 Szóval mostmár több helyen is olvastam, hogy a DX9a eltünt, úgyogy ez a webinstall a sima DX9-re mutat, úgyhogy nem veszett el minden remény...Csak előbukkan valahonnan. -
#2606 Na akkor ezen túl is vagyunk :)
Én is a Porsche-t küldeném legszívesebben, de nem akarja az igazságot....esetleg egy 3.0-ás update-el térdre kényszeríthetnénk, mert hát ott is muszáj hogy szépen elkenjem a szádat -
#2605 OK, szóval megvan az ISO úgy ahogy van...:))) Szólj, ha kell és a DC-n a tiéd. -
#2604 Megszereztem a downtown-t hát... szal ez kicsit már túl arkade nekem, de NFS5/6-ra még mindig vevő vagyok. Leginkább az NFS5 kéne kipróbálnunk mert abban még nem aláztalak halálra. -
#2603 Ha gondolod, akkor szívessen letömöritem neked a cd tartalmát, és megosztom a DC-n! Vagy ha megmondod hogy csináljak belőle ISO-t (mert nekem még sose volt rá szükségem, nemtudom hogy kell), akkor azt. -
#2602 Köszönöm! A baj az hogy ez sima dx9.0-át telepít, ez már fent van...de ha ez az lenne és nincs külön jelölve a telepítésnél hogy dx9a, hát ez nem segít a porsche unleashed-en. :( A downtown gammát én fizetősről szedtem le, de sztem. dc-n fent lesz nemsokára. -
#2601 Találtam directX9a-t a HWSW-n.
A downtownt honnan lehet letölteni? -
#2600 Tehát akkor directX hiba egyenlőre nincs kizárva...köszi.
OFF: Viszont megjelent a downtown run c. játék...szerintem a multija nagyon jó lehet, van már topicja is...addig is nyomhatnánk azzal :) -
#2599 Nálam a 8.1-es DirectX van. -
#2598 Sorry, nem voltam 3napig...próbáltam különböző drivereket, de eddig nem igazán segített. Nekem a DirectX9 a gyanús, mert volt is róla szó, hogy sok multi game-nél hibákat okoz. Örültem is , hogy kijött a DX9a, ami állitólag pont az ilyen hibákat kéne hogy kijavitsa, de eltünt a microsoft oldaláról egyenlőre,... Úgyhogy most keresgélek.
ULLRICH! Neked hányas DirectX van fent? -
#2597 Gyraph esetleg próbáld ki a full installt és/vagy tedd fel a 27.70-es drivert nekem ez bejött. -
#2596 szönyegfutam..hja... hu emberekmegenn meguntam az nfs6 ot:))) nyomhatnánk nfs5 öt vagy LFS-t -
#2595 Egyébként kb. 5db egymás utáni hibaüzenettel lép ki...sajnos se reinstall semmi nem segített. Arra is gondoltam, hogy esetleg valamelyi codec zavar be, de az se...szóval semmi.Szerintem óvatossan bele fogok dőlni a kardomba :)
-
#2594 Esély nélkül próbálkoznál!
Egyébként kipróbáltam gampad nélkül és multiba úgyanúgy kilép nekem, kb.6 másodpercen belül...Igazából nem tudom mi lehet a baj, mert 2hete tettem fel új windows-t és minden hibátlan ezen kivül...Arra gondoltam, hogy esetleg kipróbálhatnánk más verziós update-et, de közben rájöttem, hogy nálad semmi gond nem volt akkor sem, ha én hostoltam és fordítva sem...Mégis talán ezt még kipróbálhatnánk....vagy ha van más 5leted akkor csinálhatjuk, mert az NFSHP2-ben már nagyon unalmas, hogy állandóan csak a visszapillantoban látlak -
#2593 Gyraph ha megbügykölted már a gamepad-odat akkor igazán rendezhetnénk egy korrekt sportszerű NFS5 szőnyegfutamot, bár nem sok esélyed lesz mert ez a játék faszán fut a TNT2-esemmel, (nem mintha eddig több esélyed lett volna). -
#2592 Ez nem volt egyszerű nap, de a kitartásunkat tudom hogy siker fogja koronázni. -
#2591 Jóéjszakát! -
#2590 Joccakát -
#2589 Lehet hogy a gamepad-em kavar be, még anélkül kipróbálhatjuk... -
#2588 Mind1 majd még teszelünk máskor.
Faszán felhoztuk a topicot -
#2587 Nagyon közel vagyunk... :) Holnap folytatjuk :) -
#2586 Semmi hibaüzenet -
#2585 A neved mellé azt írta hogy DNF. -
#2584 try again -
#2583 nem volt hibaüzenet -
#2582 :)))))))))) -
#2581 Neked milyen hibaüzenetet ir ki? -
#2580 Na már el is indultunk :))) -
#2579 Oké most megyek... -
#2578 Jó.... kész vagyok...egy IP itt egy ipé ott...érted már azt se tudom hogy kell kimondani...az egész brigád ullrichékkal ezt figyeljük...vagy azt hiszed nekünk a legyek hordják össze? :))))) -
#2577 Try again, ip marad. -
#2576 Meglesz az, érzem hogy meglesz :) -
#2575 The host of this game is running different version :( Biztos újratelepítetted te is? Ha nem akkor szój, ha megvolt a reinstall és utána a crack! :) -
#2574 OK! -
#2573 új ip:62.201.74.100 -
#2572 Még csak most lettem kész a reinstall-al...Megyek. -
#2571 62.201.107.158