3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
Norbyte #2653 Emberkék, lenne egy kérdésem.
Eddig TuaCel-1400 on és GF3Ti200-zal tök szépen szaladt a játék ~25-30 fps-sel.
Gépet váltottam, XP 2100+, R9700 és 80+ fps-sel szaladgál, de olyan vontatott a játékmenet.
Lassan reagál, mintha lassított felvétel lenne.
Megnéztem 1600*1200-on kívül 1024*768-ban is és a helyzet ugyan az. Minden full-on.
Le is töröltem, mert így unalmas, semmi dinamikája sincs. Más autós játékoknál ilyet nem tapasztaltam, mármint nagy fps mellett lassú cselekményt. -
#2652 Bocs gyraph de most megint nem érek rá :(
Talán holnap, addíg gyakorolj hogy ne legyen má olyan könnyű dolgom -
#2651 Itt vagyok....colin2. mehet... -
#2650 A Colin2-ben szívesen kioktatlak mondjuk kb.20:30-kor.
Nem hiába mondtam hogy tedd fel a win9x-t. -
#2649 Újratelepítettem...lehet hogy félreérthető volt: szóval nem úgy nem pocsékoltam az ídőt, hogy nem tettem újra, henem hogy nem volt időpocsékolás újra fel tenni, mert igaz hogy a porsche u.-n nem segített, de más alkalmazásokon igen...remélem érthető :))) OK! ESTE. Más autos gammák nem jönnek be? -
#2648 Bocs de közbe jött valami és most nemtok játszani, de kb. 20hkörül remélhetőleg ráérek.
Egyébként a project=DX8.1? azt hittem hogy újra telepíted a win.
-
#2647 ULLRICH!
Na...túl vagyok a projecten, de esély nélkül fogunk mi multizni az nfs5-el. Semmi nem változott, ugyanaz a hibaüzenet csoport...lehet, hogy az én gammámal van valami baj. Mondjuk időt nem pocsékoltam a Windows újraépítésével, mert voltak más gondok is, amik viszont megoldodtak...
Szerintem van még néhány autós játék amivel próbálkozhatnánk, pl:colin2, vagy azt hiszem a rally trophy-nak is van multis része...Persze próbálhatunk valamit okosítani az nfs5-el, de nem tudom mit lehetne.
Viszont mindenképp játszunk most valamelyikel! -
#2646 Azt már nem akarom soha többet :) -
#2645 Az jó lesz egy alapossan elkenjelekre!!! -
#2644 15h körül -
#2643 Szvsz ha tutira akarsz menni akkor win9x/me-t raksz fel. -
#2642 Mikor érsz rá holnap?
-
#2641 Remélem az megoldja majd a dolgot, ha nem akkor kettétöröm a frissen kiírt Porsche Unleashed-et :)
Ennyit még nem szívtam multi gammával...
execution error? felíratú ablakban jön mindig a hibaüzenetek csoportja, ahol aztán értelmezhetetlen karakterláncokat közöl... -
#2640 Ok akkor holnap nyomolunk, már nekem is hiányzik hogy rendesen elverjelek -
#2639 Azért értem :), de azt inkább kihagynám, mert volt már benne részem :) Holnap felcsapom frissen az XP-t, mert nagyon akarok én is játszani az 5-el... a 6-ot már szénné untam...szerintem délre meg is leszek vele... -
#2638 ezt jól megmondtam :) -
#2637 csinálj egy 9x particiót 8.1x-el -
#2636 IKSZPÉ. -
#2635 lehet hogy csak a reinstall segít :( -
#2634 milyen windowsod van? -
#2633 Még mindig nem akarja leszedni...lehet hogy csak DX9-el müxik és DX9a-val már nem? -
#2632 Nem igazán akarja leszedni a DX9-et ez a cucc...
-
#2631 tedd fel a 8.1-t -
#2630 mondom hogy töröld a directx9-t -
#2629 Kipróbáltam...sajnos most se müködik. Kilép 6 másodperc után a sima verzóval és a 3.5-el is. Erőssen gondolkozom valamilyen rituális öngyilkosságon... -
#2628 ok 22h -
#2627 Viszont mit szólnál ha 22h - kor kezdenénk csak? mert nekem az hibátlan lenne. -
#2626 Akkor toljad csak, mert én már túl vagyok a harmadikon...szombat van vagy mi. -
#2625 Király akkor, 20:15h kor teszteljünk addíg iszom egy sört hogy partiba legyél -
#2624 Nakéremszépen!
Leszedtem a DX9a-t...This release also resolves an issue with DirectX 9.0 where some multiplayer games or MSN Messenger may not work correctly. A number of minor bugs were also resolved....
Remélem minden oké lesz.
-
#2623 Egyenlőre maradt, de most megnézzem, hogy visszapakolták é a DX9a-t...
n-f-s-ö-t-ö-t-a-k-a-r-u-n-k!-!-!
-
#2622 Szvsz szedd le a directx9-et. -
#2621 OK, akkor ma megint hajnali 1h-ig tesztelünk ,
egyébként maradt a directx9? -
#2620 De az nfs5 összecsapás mindenképpen kötelező lesz...csak győzzük összehozni -
#2619 Háj másztör!
Ma este szívessen elseperlek megint
Próbáljuk meg az nfs5-öt, ha nem megy, akkor marad az unalmas 5... -
#2618 NFS5 rulez,
gyraph mikor püfölhetlek el nfs5ben? -
#2617 Szerintem is az nfs5 a legjobb, de ezen nem veszünk össze...egyébként itt mi az nfs5-öt próbáljuk összehozni multiba, mert a 6-ra már ráuntunk...de ha lesz szerver akkor szólunk. -
#2615 Hat ezt a valamenyt epp nem osztom, szerintem pont a Porsche-s resze lett a legjobb resze, bar izlesek es pofonok.. -
#2612 Az van, hogy én igazán nem szeretném leszedni a DX9-et, inkább feltenném a DX9.a.-t..., mert már mindegyik új gammának ami a gépemen fekszik úgyis azonnal kell. Nem értem hova tünt a webről az új DX...mindenki csak találgat...Remélem hamar összekapja magát a Microsoft. -
#2611 Na ugy most van az hogy a explorer helyett ide másoltam :) bocsi, de az influenza engem se kimélt meg, már tiszta hülye vagyok :))) Köszi megnézzem!