3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • Norbyte
    Emberkék, lenne egy kérdésem.
    Eddig TuaCel-1400 on és GF3Ti200-zal tök szépen szaladt a játék ~25-30 fps-sel.
    Gépet váltottam, XP 2100+, R9700 és 80+ fps-sel szaladgál, de olyan vontatott a játékmenet.
    Lassan reagál, mintha lassított felvétel lenne.
    Megnéztem 1600*1200-on kívül 1024*768-ban is és a helyzet ugyan az. Minden full-on.
    Le is töröltem, mert így unalmas, semmi dinamikája sincs. Más autós játékoknál ilyet nem tapasztaltam, mármint nagy fps mellett lassú cselekményt.
  • ullrich
    Bocs gyraph de most megint nem érek rá :(
    Talán holnap, addíg gyakorolj hogy ne legyen má olyan könnyű dolgom
  • gyraph
    Itt vagyok....colin2. mehet...
  • ullrich
    A Colin2-ben szívesen kioktatlak mondjuk kb.20:30-kor.
    Nem hiába mondtam hogy tedd fel a win9x-t.
  • gyraph
    Újratelepítettem...lehet hogy félreérthető volt: szóval nem úgy nem pocsékoltam az ídőt, hogy nem tettem újra, henem hogy nem volt időpocsékolás újra fel tenni, mert igaz hogy a porsche u.-n nem segített, de más alkalmazásokon igen...remélem érthető :))) OK! ESTE. Más autos gammák nem jönnek be?
  • ullrich
    Bocs de közbe jött valami és most nemtok játszani, de kb. 20hkörül remélhetőleg ráérek.
    Egyébként a project=DX8.1? azt hittem hogy újra telepíted a win.
  • gyraph
    ULLRICH!
    Na...túl vagyok a projecten, de esély nélkül fogunk mi multizni az nfs5-el. Semmi nem változott, ugyanaz a hibaüzenet csoport...lehet, hogy az én gammámal van valami baj. Mondjuk időt nem pocsékoltam a Windows újraépítésével, mert voltak más gondok is, amik viszont megoldodtak...
    Szerintem van még néhány autós játék amivel próbálkozhatnánk, pl:colin2, vagy azt hiszem a rally trophy-nak is van multis része...Persze próbálhatunk valamit okosítani az nfs5-el, de nem tudom mit lehetne.
    Viszont mindenképp játszunk most valamelyikel!
  • gyraph
    Azt már nem akarom soha többet :)
  • gyraph
    Az jó lesz egy alapossan elkenjelekre!!!
  • ullrich
    15h körül
  • ullrich
    Szvsz ha tutira akarsz menni akkor win9x/me-t raksz fel.
  • gyraph
    Mikor érsz rá holnap?
  • gyraph
    Remélem az megoldja majd a dolgot, ha nem akkor kettétöröm a frissen kiírt Porsche Unleashed-et :)
    Ennyit még nem szívtam multi gammával...
    execution error? felíratú ablakban jön mindig a hibaüzenetek csoportja, ahol aztán értelmezhetetlen karakterláncokat közöl...
  • ullrich
    Ok akkor holnap nyomolunk, már nekem is hiányzik hogy rendesen elverjelek
  • gyraph
    Azért értem :), de azt inkább kihagynám, mert volt már benne részem :) Holnap felcsapom frissen az XP-t, mert nagyon akarok én is játszani az 5-el... a 6-ot már szénné untam...szerintem délre meg is leszek vele...
  • ullrich
    ezt jól megmondtam :)
  • ullrich
    csinálj egy 9x particiót 8.1x-el
  • gyraph
    IKSZPÉ.
  • ullrich
    lehet hogy csak a reinstall segít :(
  • ullrich
    milyen windowsod van?
  • gyraph
    Még mindig nem akarja leszedni...lehet hogy csak DX9-el müxik és DX9a-val már nem?
  • gyraph
    Nem igazán akarja leszedni a DX9-et ez a cucc...
  • ullrich
    tedd fel a 8.1-t
  • ullrich
    mondom hogy töröld a directx9-t
  • gyraph
    Kipróbáltam...sajnos most se müködik. Kilép 6 másodperc után a sima verzóval és a 3.5-el is. Erőssen gondolkozom valamilyen rituális öngyilkosságon...
  • ullrich
    ok 22h
  • gyraph
    Viszont mit szólnál ha 22h - kor kezdenénk csak? mert nekem az hibátlan lenne.
  • gyraph
    Akkor toljad csak, mert én már túl vagyok a harmadikon...szombat van vagy mi.
  • ullrich
    Király akkor, 20:15h kor teszteljünk addíg iszom egy sört hogy partiba legyél
  • gyraph
    Nakéremszépen!

Leszedtem a DX9a-t...This release also resolves an issue with DirectX 9.0 where some multiplayer games or MSN Messenger may not work correctly. A number of minor bugs were also resolved....

Remélem minden oké lesz.
  • gyraph
    Egyenlőre maradt, de most megnézzem, hogy visszapakolták é a DX9a-t...

n-f-s-ö-t-ö-t-a-k-a-r-u-n-k!-!-!
  • ullrich
    Szvsz szedd le a directx9-et.
  • ullrich
    OK, akkor ma megint hajnali 1h-ig tesztelünk ,

egyébként maradt a directx9?
  • gyraph
    De az nfs5 összecsapás mindenképpen kötelező lesz...csak győzzük összehozni
  • gyraph
    Háj másztör!

Ma este szívessen elseperlek megint
    Próbáljuk meg az nfs5-öt, ha nem megy, akkor marad az unalmas 5...
  • ullrich
    NFS5 rulez,

gyraph mikor püfölhetlek el nfs5ben?
  • gyraph
    Szerintem is az nfs5 a legjobb, de ezen nem veszünk össze...egyébként itt mi az nfs5-öt próbáljuk összehozni multiba, mert a 6-ra már ráuntunk...de ha lesz szerver akkor szólunk.
  • 3P
    Hat ezt a valamenyt epp nem osztom, szerintem pont a Porsche-s resze lett a legjobb resze, bar izlesek es pofonok..
  • gyraph
    Az van, hogy én igazán nem szeretném leszedni a DX9-et, inkább feltenném a DX9.a.-t..., mert már mindegyik új gammának ami a gépemen fekszik úgyis azonnal kell. Nem értem hova tünt a webről az új DX...mindenki csak találgat...Remélem hamar összekapja magát a Microsoft.
  • gyraph
    Na ugy most van az hogy a explorer helyett ide másoltam :) bocsi, de az influenza engem se kimélt meg, már tiszta hülye vagyok :))) Köszi megnézzem!