Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az , hogy ha megnyitom a játékot elindul , majd a játék betöltésénél kikapcsolja a monitort , és csak egy újraindítás segít, nem csak ennél a játéknál lépett már fel ez a probléma , hanem más játékoknál is. ( mióta w7 van feltelepítve ) A konfig biztos nem lehet a baja , mert Geforce GTX 275 a vga kártya , és egy 4 magos proci van benne , terrás vinyó , és 2 giga ram.
Elõre is köszi a segítséget.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Valaki nem tud az NFSHP2-höz grafika tuningolo programot?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
letöltöttem torrentel egy uha kiterjesztésû verziot de nemtom micsináljak vele
help plz
\"If in doubt, flat out!\"
tud valaki segíteni abban hogy hogyan tudok az NFS 5 Porsche játékba saját zenét tenni Pl:mp3-at
köszi elõre is
THX!
Fákjúal!
All Seeing Eyeal próbálkoztam, de nem találtam hol lehetne új programot belerakni.
Köszi elõre is a helpet!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Szvsz csak valami csúnya, undorító, és visszataszító fájlcserélgetõ programmal van esélyed....<#smile>#smile> ha nem találtál ott sem, akkor írj ide, biztosan meg tudjuk oldani! <#vigyor2>#vigyor2>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Tudja valaki esetleg hogy honnan lehetne letolteni ezt a jatekot?
Koszi!
LYONESS - Your Cashback Company
Boldog Karácsonyt!
1. Hot Pursuit 2-ben nem lehet belsõ nézetre váltani hogy látszódjon a kormány?
2. meg lehet valahogy csinálni hogy egy Hot Pursuit 1-es kocsit berakjam a 2-be?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Segitsen valaki!
Valamiért nem tudom összehozni a játékot és a Logitech Wingman Formula Force GP-mel.
Pedig a játék alatt is be van állítva, de egyszerûen nincsenek force effektek.
Kell valamilyen patch?
Szóval más lehet a gáz, próbáld ki egy másik crack-el.
www.gamecopyworld.comcom
valaki meg tudja mondani hogy hány cd-s a játék?kaptam egy lemezt feltelepítem de mindössze 52 mega lett az NFS:Hot Pursuit2 könyvtár és persze elindulni se akar.mi lehet a hiba?
THX