3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
zero_cool51 #3750 senki? -
zero_cool51 #3749 Hello.
Segitsen valaki!
Valamiért nem tudom összehozni a játékot és a Logitech Wingman Formula Force GP-mel.
Pedig a játék alatt is be van állítva, de egyszerűen nincsenek force effektek.
Kell valamilyen patch? -
#3748 Hüje kérdés, de vki nem tudja hogy a hot pursuit egyet honnan lehet leszedni, vagy legalább a demóját? -
davos80 #3747 Nem kell csodálkozni, ennyit telepít mindenkinek, a játék közben még másolgat végig, és pár nap után eléri a 600 megát.=> CD kell mindenképpen a játékhoz.
Szóval más lehet a gáz, próbáld ki egy másik crack-el.
www.gamecopyworld.comcom -
#3746 1 cd-s. nem tom mi lehet a gáz -
NHLFAN #3745 hello!
valaki meg tudja mondani hogy hány cd-s a játék?kaptam egy lemezt feltelepítem de mindössze 52 mega lett az NFS:Hot Pursuit2 könyvtár és persze elindulni se akar.mi lehet a hiba?
THX -
#3744 játszik még valaki a gammával? jó kis gém ez, szívesen multiznék másokkal, akik még tolják a játékot -
#3741 de ezt már ide? amugy nemtok rola hogy lenne -
#3739 Elküldtem. -
KisKolok #3738 [email protected] -
KisKolok #3737 Srácok!
Van egy kis problémám. Az nfs cd-m megsérült, és két file nem olvasható rajta, amik nélkül ugyan játszható a játék, de egy pálya nem elérhető..
Ha lenne valaki olyan szíves, elküldené az email címemre a következő két filet:
CD\tracks\Tropics\level05 könyvtárból
-lightning.ini
-levelG.o
tömörítés nélkül is csak 300kbyte, nagyon kérem valaki segítsen :)
Előre is köszike. -
#3736 Most nfs, de bármiben szarrámoslak! :) -
#3735 le kene toltenem megint :\ most auto van : LFS :DDDD, Nascar :D szal ketto kozul valasszatok miben alazzalak szet benneteket :D -
#3734 Ugy döntöttünk Zaki-val, hogy mennénk pár karikát, de csak ketten vagyunk... Nincs kedvetek cstlakozni? kb 20 perc. -
#3733 ahhoz több ember kell, szóval keress pár embert még és akkor onanntól menni fog. Ha nincs ember akkor úgysem tudsz multizni, mert csak "magán" szerveren lehet tört játékkkal játszani.
Amúgy most találtam. Cuki mi?
-
#3732 Úgy kérdezem akkor inkább hogy a rip játékban van-e rá lehetőség hogy multizzak. Kérlek titeket szájbarágósan írjátok le! :)
Köszi :) -
#3731 ztem meg az 5....abban volt alegjobb fizika.. -
#3730 ha jól emléxem úgy lehet, hogy haverokkal megbeszéled, hogy indítsanak szervert (vagy te indítsz) és IPre csatlakozva ki van kerülve az ellenőrzés. -
#3729 Sziasztok!
Crackelt verzióval szeretnék multiplayer-ezni, van rá valamilyen mód???
Köszi :) -
#3727 :((( -
mentos-boy #3726 Halihó!
Csak a gép orrában lévő kamera van! -
#3725 nincs azhem... -
#3724 Ennyi üziben nem találom a választ. Van belső nézet a gammában, vagy csak a gép orrán lévő kamera? -
#3723 nem lehet! egyrészt felesleges unlockolni a pontjaiddal bármit is hogy hálón játszhass mer ott amugy is minden pálya és kocsi választható. másrészt sajna nem lehet hot pursuit módot választani server indításkor,csak sima versenyt,így a rendőrkocsi kilőve. (sőt forgalom sincs) -
#3719 Ma' me' ne lehetne????
Csak a pontjaidbol a rendorkocsikat is unlockolni kellene....
-
#3718 A reg file-ba vmi nem volt yo ...
Regelted 1általán ??? -
Lolka #3716 Azt hittem ennyire béna vagyok hogy nem találom ezt az opciót benne! Pedig mintha rémlene hogy a régebbi részben volt ilyen! Nincs véletlenül valami patch ami ezt lehetővé teszi?
Egyébként köszi a felvilágosítást! -
#3715 nem lehet -
Lolka #3714 Hogyan lehet ezzel a progival úgy játszani hálóban hogy rendőr autókat is lehessen választani??
-
#3713 Itt tal'ltok mindent ami NFS (patch, maps, mods, etc...)
http://www.nfs2000.de -
#3711 Saját oldalán nem hiszem hogy talál NFS 3 patchet. B-bird nézdd meg itt: www.gamesdomain.co.uk -
#3710 szvsz kéne egy jo crack
patchet szvsz iss az sg-n is találsz a download alat.. de ha itt nem akkor a saját oldalán tuti... -
#3708 :( csá ! -
#3707 csapathatnánk azért majd valamikor ezt a gammát is.. -
#3706 8249-7EE3-84EW-TXGT -
#3704 ok ok csummi jolégy! -
#3703 Na hi Arcok! Én innentől kezdve egy hónapig nem leszek, költözés miatt! Néha E-cafe-ból benézek...
Bye for all! -
#3702 nincs ugyanis akárhogy probáltam rohadtul nem megy fel a gt racing az f1 2002 re.. felteszem elindul és kifagy...patchet teszek fel de akkor már el se indul...cak feka képernyő:((((((( -
#3701 Csocso F1 2002-vel /esetleg GT racing 2002 moddal/ nincs kedved nyomulni ma este? -
#3700 :)