Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis problémám. Az nfs cd-m megsérült, és két file nem olvasható rajta, amik nélkül ugyan játszható a játék, de egy pálya nem elérhetõ..
Ha lenne valaki olyan szíves, elküldené az email címemre a következõ két filet:
CD\tracks\Tropics\level05 könyvtárból
-lightning.ini
-levelG.o
tömörítés nélkül is csak 300kbyte, nagyon kérem valaki segítsen 😊
Elõre is köszike.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Amúgy most találtam. Cuki mi?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Köszi 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Crackelt verzióval szeretnék multiplayer-ezni, van rá valamilyen mód???
Köszi 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Csak a gép orrában lévõ kamera van!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Csak a pontjaidbol a rendorkocsikat is unlockolni kellene....
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Egyébként köszi a felvilágosítást!
http://www.nfs2000.de
[merlinw.org]
http://goo.gl/gd6Zi5
patchet szvsz iss az sg-n is találsz a download alat.. de ha itt nem akkor a saját oldalán tuti...
Bye for all!
Bocs Csocso!