Need for Speed 6: Hot Pursuit 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok!

Van egy kis problémám. Az nfs cd-m megsérült, és két file nem olvasható rajta, amik nélkül ugyan játszható a játék, de egy pálya nem elérhetõ..
Ha lenne valaki olyan szíves, elküldené az email címemre a következõ két filet:
CD\tracks\Tropics\level05 könyvtárból
-lightning.ini
-levelG.o

tömörítés nélkül is csak 300kbyte, nagyon kérem valaki segítsen 😊

Elõre is köszike.
gyraph
Most nfs, de bármiben szarrámoslak! 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

ÁjjLe BoBBi
le kene toltenem megint :\ most auto van : LFS 😄DDD, Nascar 😄 szal ketto kozul valasszatok miben alazzalak szet benneteket 😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

gyraph
Ugy döntöttünk Zaki-val, hogy mennénk pár karikát, de csak ketten vagyunk... Nincs kedvetek cstlakozni? kb 20 perc.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX
ahhoz több ember kell, szóval keress pár embert még és akkor onanntól menni fog. Ha nincs ember akkor úgysem tudsz multizni, mert csak "magán" szerveren lehet tört játékkkal játszani.

Amúgy most találtam. Cuki mi?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

VinylToy
Úgy kérdezem akkor inkább hogy a rip játékban van-e rá lehetõség hogy multizzak. Kérlek titeket szájbarágósan írjátok le! 😊

Köszi 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

CSOCSO
ztem meg az 5....abban volt alegjobb fizika..
M@TriX
ha jól emléxem úgy lehet, hogy haverokkal megbeszéled, hogy indítsanak szervert (vagy te indítsz) és IPre csatlakozva ki van kerülve az ellenõrzés.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

VinylToy
Sziasztok!

Crackelt verzióval szeretnék multiplayer-ezni, van rá valamilyen mód???

Köszi 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

RelakSfromhome
😞((

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Halihó!
Csak a gép orrában lévõ kamera van!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

CSOCSO
nincs azhem...
RelakSfromhome
Ennyi üziben nem találom a választ. Van belsõ nézet a gammában, vagy csak a gép orrán lévõ kamera?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

fm
nem lehet! egyrészt felesleges unlockolni a pontjaiddal bármit is hogy hálón játszhass mer ott amugy is minden pálya és kocsi választható. másrészt sajna nem lehet hot pursuit módot választani server indításkor,csak sima versenyt,így a rendõrkocsi kilõve. (sõt forgalom sincs)

3P
Ma' me' ne lehetne????
Csak a pontjaidbol a rendorkocsikat is unlockolni kellene....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Jabba
A reg file-ba vmi nem volt yo ...
Regelted 1általán ???

kapod qtya :))

Azt hittem ennyire béna vagyok hogy nem találom ezt az opciót benne! Pedig mintha rémlene hogy a régebbi részben volt ilyen! Nincs véletlenül valami patch ami ezt lehetõvé teszi?
Egyébként köszi a felvilágosítást!
ÁjjLe BoBBi
nem lehet

Hogyan lehet ezzel a progival úgy játszani hálóban hogy rendõr autókat is lehessen választani??
MerlinW
Itt tal'ltok mindent ami NFS (patch, maps, mods, etc...)
http://www.nfs2000.de

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Saját oldalán nem hiszem hogy talál NFS 3 patchet. B-bird nézdd meg itt: www.gamesdomain.co.uk

http://goo.gl/gd6Zi5

CSOCSO
szvsz kéne egy jo crack
patchet szvsz iss az sg-n is találsz a download alat.. de ha itt nem akkor a saját oldalán tuti...
ÁjjLe BoBBi
😞 csá !

CSOCSO
csapathatnánk azért majd valamikor ezt a gammát is..
[HUN]FaTaL
8249-7EE3-84EW-TXGT

http://goo.gl/gd6Zi5

CSOCSO
ok ok csummi jolégy!
gyraph
Na hi Arcok! Én innentõl kezdve egy hónapig nem leszek, költözés miatt! Néha E-cafe-ból benézek...
Bye for all!

CSOCSO
nincs ugyanis akárhogy probáltam rohadtul nem megy fel a gt racing az f1 2002 re.. felteszem elindul és kifagy...patchet teszek fel de akkor már el se indul...cak feka képernyõ😞((((((
ullrich
Csocso F1 2002-vel /esetleg GT racing 2002 moddal/ nincs kedved nyomulni ma este?

CSOCSO
😊
gyraph
Egyet se búsúlj kiskirályfi! Majd holnap! 😊)))

CSOCSO
ohh most értem ide😞
gyraph
62.201.70.209

ullrich
Gyertek gammázni néhány percen belül indul

CSOCSO
AAAAAAAAAAARGHHH
gyraph
Nyomhatunk GT2002-vel is vagy Modena360-al is....

gyraph
Én játszanék, de Ullrich besértõdött, mert beírtam az ip--jét a topicba... Tulajdonképpen igaza van, de gondoltam úgyis restartol és játszhatunk is, de lelépet....Csak poén volt, mert mondta, hogy adjaam oda az ip-jét mindenkinek....nem hagyhatam ki. Én most kb 19:30h-ig nem érek rá, de utána játszhatunk....

Bocs Csocso!

CSOCSO
ennyire ne legyetek már bénák😊 most ez se megy..ne mondjátok hogy akkor nem játszunk mert kibaszom a gépem az ablakon..eddig szoptam a faszt hogy játszhassak és most meg semmi..
CSOCSO
FASZOM EBBE A SZAR GAMEZBA!!!!!!!! 1 fps/perc az egész..oké..visszatettem a geforce-t erre 10 perc volt mire betöltött a press any key bõl ..faszom kivan..legalább már nem akadozik..nah meglesem...de a tököm kivan már most
ullrich
Bocs mindenki de valahogy nem tudjuk összehozni ezt a gammát, talán máskor kár 😞

gyraph
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gyraph
81.182.6.115

ullrich
Új az Ip nézd meg a mailt

CSOCSO
ok csak kibaszott lassu a gamez😞 az intro kb 1 fps/perc el megy
ullrich
Gyraph lesz a házigazda

ullrich
Pill majd emailen kapod az IP-t.
2 perc

CSOCSO
cool de hol a szerver???
ullrich
Király az új logod Csocso!

CSOCSO
okkk
gyraph
😊))