34
 • Yfel
  #34
  hajjaj :)

  De komolyan, minosegi zeneert hajlando vagyok kifizetni azt is amit most kernek egy CD-ert. De akkor olyan CD-t varok el erte, ami ugy van osszeallitva, ahhogy nekem tetszik. Az internet lehetosegeit kihasznalva nem is lenne nehez megoldani egy ilyen rendszert... persze akkor lehet, hogy a Backstreet Boys ehenhalna :)
 • Sephi
  #32
  Igen en meg a Mike Oldfield fia vagyok csak nem szotam rola meg neki
 • Yfel
  #31
  Nem az arral van gond, hanem a "zene" minosegevel, amit a lemezkiadok rank okadnak az utobbi idoben...

  Nehogymar megvegyek egy CD-t (nem az ar a lenyeg) ket szamert ami meg talan tetszik is a tobbi 18 meg egy rakas szar.

  A lemezkiadok hasznaljak fel az internetet arra, hogy adjanak az embereknek olyan CD-ket, amikre a vasarlo valasztja ki, hogy milyen szamokat akar.

  Amig meg szarokat adnak ki nyugodtan sirjanak, tovabbra sem fogok britniszpirszt meg beksztritbojzt venni egy CD-n, hogy meghallgathassak egy normalis szamot

  uff
 • radical
  #26
  Jó a cikk. A címre feltett kérdésre a válaszom: SOHA!
 • Frank99
  #16
  egyszerű:
  olcsóbb ár, többen veszik, több haszon.

  Többet ér a sűrű fillér, mint a ritka Ft. Régi zsidó mondás, érdekes, hogy pont az USA-ban nem ismerik.... 4-5-8 ezerért nem fogjuk itthon megvenni. És ismerve a nyugati másolási arányokat-pedig ők jóvel többet keresnek- ők se minden....

  Ennyi
 • Laalee
  #12
  vehetnel normalis videokartyat is, nem a divx minosegevel van baj :D
 • Rincewind
  #10
  Csökkentsék az árakat és akkor majd több DVD-t fogok venni, meg a zenéim se csak mp3-ak lesznek :P
 • tomcs
  #9
  a divx folyamatosan valtozik raadasul az csak a video resze a dolognak meg hangot is rengetegfelet lehet hozzacsapni (codec-et) ezert egy fix asztali cucc nem 1hamar fogja lejatszani, talan valamilyen ujabb konzolt megpiszkalva de fene tudja (gondolok itt xboxra)
 • tomcs
  #3
  ez a hardverbol ne engedje jogtalan cuccok masolasat ez akkora 1 baromsag. mintha megparancsolnak a volvonak hogy 1 ev mulva csak vizet tankolhatnak, oszt oldjak meg. oke hogy 1 mp3 lejatszoban meg lehet ezt oldani de pl 1 szamitogepen mar nagyon nem szerintem. jovanna beleprogramozhatnanak eleg sok formatumot de mindig lenne olyan ami nincs benne es akkor honnan tudja hogy az film-e meg masolat-e.