34
  • Yfel
    #34
    hajjaj :)

    De komolyan, minosegi zeneert hajlando vagyok kifizetni azt is amit most kernek egy CD-ert. De akkor olyan CD-t varok el erte, ami ugy van osszeallitva, ahhogy nekem tetszik. Az internet lehetosegeit kihasznalva nem is lenne nehez megoldani egy ilyen rendszert... persze akkor lehet, hogy a Backstreet Boys ehenhalna :)
  • Sephi
    #32
    Igen en meg a Mike Oldfield fia vagyok csak nem szotam rola meg neki
  • Yfel
    #31
    Nem az arral van gond, hanem a "zene" minosegevel, amit a lemezkiadok rank okadnak az utobbi idoben...

    Nehogymar megvegyek egy CD-t (nem az ar a lenyeg) ket szamert ami meg talan tetszik is a tobbi 18 meg egy rakas szar.

    A lemezkiadok hasznaljak fel az internetet arra, hogy adjanak az embereknek olyan CD-ket, amikre a vasarlo valasztja ki, hogy milyen szamokat akar.

    Amig meg szarokat adnak ki nyugodtan sirjanak, tovabbra sem fogok britniszpirszt meg beksztritbojzt venni egy CD-n, hogy meghallgathassak egy normalis szamot

    uff
  • radical
    #26
    Jó a cikk. A címre feltett kérdésre a válaszom: SOHA!
  • Frank99
    #16
    egyszerű:
    olcsóbb ár, többen veszik, több haszon.

    Többet ér a sűrű fillér, mint a ritka Ft. Régi zsidó mondás, érdekes, hogy pont az USA-ban nem ismerik.... 4-5-8 ezerért nem fogjuk itthon megvenni. És ismerve a nyugati másolási arányokat-pedig ők jóvel többet keresnek- ők se minden....

    Ennyi
  • Laalee
    #12
    vehetnel normalis videokartyat is, nem a divx minosegevel van baj :D
  • Rincewind
    #10
    Csökkentsék az árakat és akkor majd több DVD-t fogok venni, meg a zenéim se csak mp3-ak lesznek :P
  • tomcs
    #9
    a divx folyamatosan valtozik raadasul az csak a video resze a dolognak meg hangot is rengetegfelet lehet hozzacsapni (codec-et) ezert egy fix asztali cucc nem 1hamar fogja lejatszani, talan valamilyen ujabb konzolt megpiszkalva de fene tudja (gondolok itt xboxra)
  • tomcs
    #3
    ez a hardverbol ne engedje jogtalan cuccok masolasat ez akkora 1 baromsag. mintha megparancsolnak a volvonak hogy 1 ev mulva csak vizet tankolhatnak, oszt oldjak meg. oke hogy 1 mp3 lejatszoban meg lehet ezt oldani de pl 1 szamitogepen mar nagyon nem szerintem. jovanna beleprogramozhatnanak eleg sok formatumot de mindig lenne olyan ami nincs benne es akkor honnan tudja hogy az film-e meg masolat-e.