Melyik a jó winchester?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vannak ezek a green winyok azok kibírnak 10 évet?
tárolásra kéne és arról nézném a filmeket
/Nekem egy samsung-om van 80-as samsung/Lenne egy problémám ez pedig az lenne,hogy bemásoltam egy játékot a total commander-ba C/dokument and settings/név/dokumentumok ide kell be másolni de töröltem és azota nem tudom be másolni mert eltünik valahova hogyan lehetne ezt orvosolni, vagy esetleg a winyomat kéne törölni de azt,hogy lehet,hogy ne keljen ujra törölnöm-telepitenem az xp-t?Ja és még annyi,hogy a helyi lemez /C/ tulajdonságainál ki kell mind a két négyzetett pipálnom????????A segitséget elöre is köszönöm
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
de lehet kijött már ennek az újabb változata
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
és nagy, mert a hely sohasem elég
legyen 3 év gari
és ha 8 és 16 mb között pár száz forint van akkor a nagyobbat veszem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha egyforma a hdd csak az egyik 8 a másik 16Mb-os akkor te észre se veszed ha sok kicsi filet másolsz akkor max 1-2% lehet
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
ha jól tudom Samsunból csak az az 1 széria van azon belül vannak különbözõ típusok
SV2044D a típusa
az már 13éve volt mikor a samsung hdd-k nem voltak valami jók (pl 504mb-osok azok assem fujitsu klónok voltak mert nagyon hasonlitana egymásra)
téged minden láma le akar beszélni a jóról
az a tanácsom ne hallgass rájuk
most 3 nagy gyártó van Seagate Samsung Western Digital (kisebb gyártók is vannak: hitachi stb)
a wd -be régen az easy master slave beállítást szerettem
eddig összesen kb 8-at vettem ebböl 1el volt baj
leégett az egyik chip mert mobilrackbe volt :-( és sokat hurcolásztam 1évig garanciába cserélték
a legelsõ újonnan vásárolt az 80gb-os volt az még most is müködik pedig napi 10h-t ment a gép és már 4éves is lehet a hdd
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Next PC upgrade: 2022
Ha választanotok kéne Samsung és Seagate vinyo között, Nektek melyik kéne?:)sokat segítenétek, egy jól indokoolt válasszal, illetve egyéni tapasztalatokkal is:)
köszi!
24 - Exile -Nov.23
A maxtort viszont senkinek nem ajánlanám.
Mert egyik ismerösöm akinek pc-s boltja van aztmondja Toshiba!
van egy Maxtor 6Y160P0 típusú vinyóm, ( ilyen ) ami kezd öregedni, és zajosodni, pl. vírusellenõrzésnél eléggé "kerreg" már szegény. A kérdésem az lenne, hogy milyen vinyót vegyek/ajánlotok, ami jó a gépembe, és bírja a strapát. Az alaplapom egy Asus P4S800D
link1 illetve link2 .
A kérdésem az lenne, hogy egy sata2-es vinyót vegyek, és jumpereljem vissza sata-ra (már ha lehet ilyet), vagy egy sima sata-sat, vagy eyetleg ugyanilyet, amilyen most van?!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Na végre elkezdtek ilyeneket csinálni ez elterjedhetne mint az állat tárolókapacítását növelhetnék meg árát csökkenthetnék és akkor szevasz sima vinyó.
Elismerésem a fejlesztõknek<#worship>#worship>
max arra érdemes még odafigyelni, hogy milyen zajos
szal neked PATA vinyó kell
olyanokokat nézegess
számold ki mennyibe kerül 1 giga, melyik a jó ár/érték arányú
és mindeképpen csak 3 év garival vedd, vagyis olyan vinyót ne vegyél, amiben a gyártója sem bízik
létezik ilyen, ugye? :) tudom nagyon láma vagyok merevlemez-téren de ez van :c
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
mondjuk egy 250-est
de csakis 3 év garival
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
"nemtom, de én biztos nem használnék egy 200-as vinyót egyetlen particioval"
Egy háttértárnak (2-xx drive esetén) használtat feldarabolni egyértelmûen böszmeség
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Vettem egy 200 Gigás Samsung vinyót, szûzen felraktam rá az xp-t de csak 135 gigát lát belõle."
akkor te most mirõl is beszélsz?