645
Melyik a jó winchester?
-
#645 Most szerettem volna cserélni egy nagyobbra a 160GB-os winyomat, de elment a kedvem, azért ha tud valaki olyan helyet ahol olcsóbb ez a samsung tipusú, azt megköszönném :)
-
#644 vagy igen, vagy nem
vegyél egy nas-t és tükrözd -
SzocsA #643 upsz 2007
vannak ezek a green winyok azok kibírnak 10 évet?
tárolásra kéne és arról nézném a filmeket -
#642 Hali jó a gépet, ha még ez van meg :) -
volfika #641 Hello mindenkinek!
/Nekem egy samsung-om van 80-as samsung/Lenne egy problémám ez pedig az lenne,hogy bemásoltam egy játékot a total commander-ba C/dokument and settings/név/dokumentumok ide kell be másolni de töröltem és azota nem tudom be másolni mert eltünik valahova hogyan lehetne ezt orvosolni, vagy esetleg a winyomat kéne törölni de azt,hogy lehet,hogy ne keljen ujra törölnöm-telepitenem az xp-t?Ja és még annyi,hogy a helyi lemez /C/ tulajdonságainál ki kell mind a két négyzetett pipálnom????????A segitséget elöre is köszönöm -
#640 nem -
#639 de nem ugy van hogy az atas a 8mbos a satas meg a 16mbos? -
#638 Samsung 500GB sata2 16mb samsung ramchip nidec fdb HD501LJ T166 23eft 3év garival
de lehet kijött már ennek az újabb változata -
#637 ma nekem elsősorban az számít hogy a vincsi halk legyen
és nagy, mert a hely sohasem elég
legyen 3 év gari
és ha 8 és 16 mb között pár száz forint van akkor a nagyobbat veszem -
#636 szerintem nem nagyon 16Mb inkább sata hdd-ken van
ha egyforma a hdd csak az egyik 8 a másik 16Mb-os akkor te észre se veszed ha sok kicsi filet másolsz akkor max 1-2% lehet -
#635 sebesség be gyorsabb 10% az újabb a régi 133 az 74mb/s hdtune az új 166 az 83mb/s mind a kettö 3 tényéros ami kicsit berezgeti a vékonyanygú házakat -
#634 SATA2 8MB es 16MB kozott mennyire van sebessegkulonbseg? Mennyire erzi egy "atlag-felhasznalo"? -
#633 mit befolyásol, hogy egy winchesterben hány gigás korongok vannak? (133 vagy 166) -
#632 Igen, csak annak idején hallottam valamit azzal kapcsolatban, hogy T vagy M vagy P széria, hogy a P széria ami igazán jó... régen volt nem tudom biztosan minden esetre a két SP1614N hibátlan alkatrésze a gépezetnek. -
#631 "Samsungból a Spin Point szériát mondják jónak"
ha jól tudom Samsunból csak az az 1 széria van azon belül vannak különböző típusok -
#630 Jött két WD3200JB, egyelőre nincs panasz, a boltos meggyőzött, hogy nem egy rossz vinyó ez, és tényleg nem az. (Samsungok is maradtak ) -
#629 jah és azt elfelejtettem mondani hogy a mai napig hibátlanul műxik
SV2044D a típusa
az már 13éve volt mikor a samsung hdd-k nem voltak valami jók (pl 504mb-osok azok assem fujitsu klónok voltak mert nagyon hasonlitana egymásra) -
#628 az összes samsung spin point még a régi 20gb-osom is :-) -
#627 Samsung nem viccel:-) -
#626 láma volt és még rá hallgatsz is
téged minden láma le akar beszélni a jóról
az a tanácsom ne hallgass rájuk -
#625 régen nagy Quantum párti voltam csak sajnos megvette a céget a maxtor azt meg a seagate aki a connert is megvette régen
most 3 nagy gyártó van Seagate Samsung Western Digital (kisebb gyártók is vannak: hitachi stb)
a wd -be régen az easy master slave beállítást szerettem -
#624 én csak SAMSUNG hdd ket veszek 3év garival
eddig összesen kb 8-at vettem ebböl 1el volt baj
leégett az egyik chip mert mobilrackbe volt :-( és sokat hurcolásztam 1évig garanciába cserélték
a legelső újonnan vásárolt az 80gb-os volt az még most is müködik pedig napi 10h-t ment a gép és már 4éves is lehet a hdd -
#623 wd vs seagate,melyik jobb sata-ban_ -
#622 Nekem 2db samsung sp1213c tipusu winchesterem van és 2 és fél éve mondhatni minden nap használatban vannak...és ezek már azért régebbi szériások...és eddig semmi bajuk...lekopogom... -
#621 Engem a boltos srác nagyon leakar beszélni Samsungról mert ő zsinorba a 3. samsung vinyóját viszi vissza mert behalt neki!
-
#620 meg is győztetek köszi:Dnekem is van 2 Samsungom, ez lesz a harmadik:) -
Akuma #619 Még egy indok a Samsung mellett, Samsung napról napra jobb, mindenben -
Akuma #618 Nekem Samsung, múltkor vettem apámnak életem első Seagate winyóját, és használni se tudtam, gyártás hibás volt. Jött helyette Samsung, jól működik, panasz még nem volt rá. -
#617 Hello!
Ha választanotok kéne Samsung és Seagate vinyo között, Nektek melyik kéne?:)sokat segítenétek, egy jól indokoolt válasszal, illetve egyéni tapasztalatokkal is:)
köszi! -
#616 változó -
#615 nekem egy éve egy maxtor vinyom van és eddig semmi baj nem volt vele.:)Remélem ezek után sem lessz. -
#614 Én régen Seagate-eket használtam, most három Samsungom, meg egy Seagate-em van, és következő vásárlásnak két Toshiba-t tervezek, szóval ezek a márkák szerintem elég jók. Samsungból a Spin Point szériát mondják jónak, 250GB-ig vannak azt hiszem, Seagate-ek típusait már nem vágom fejből...
A maxtort viszont senkinek nem ajánlanám. -
#613 Melyik a legjobb márka a Winchestereknél??
Mert egyik ismerösöm akinek pc-s boltja van aztmondja Toshiba! -
The Fugitive #612 Hali!
van egy Maxtor 6Y160P0 típusú vinyóm, ( ilyen ) ami kezd öregedni, és zajosodni, pl. vírusellenőrzésnél eléggé "kerreg" már szegény. A kérdésem az lenne, hogy milyen vinyót vegyek/ajánlotok, ami jó a gépembe, és bírja a strapát. Az alaplapom egy Asus P4S800D
link1 illetve link2 .
A kérdésem az lenne, hogy egy sata2-es vinyót vegyek, és jumpereljem vissza sata-ra (már ha lehet ilyet), vagy egy sima sata-sat, vagy eyetleg ugyanilyet, amilyen most van?! -
#611 Itt a SanDisk 2,5 hüvelykes flashalapú adattárolója
Na végre elkezdtek ilyeneket csinálni ez elterjedhetne mint az állat tárolókapacítását növelhetnék meg árát csökkenthetnék és akkor szevasz sima vinyó.
Elismerésem a fejlesztőknek -
#610 teljesen jó
max arra érdemes még odafigyelni, hogy milyen zajos -
#609 köszönöm :D
ez jonak tűnik 15.468 Ft-ért -
#608 akkor majd segítek neked :)
szal neked PATA vinyó kell
olyanokokat nézegess
számold ki mennyibe kerül 1 giga, melyik a jó ár/érték arányú
és mindeképpen csak 3 év garival vedd, vagyis olyan vinyót ne vegyél, amiben a gyártója sem bízik
-
#607 azt hiszem az alaplapon csak IDE típusút támogat.
létezik ilyen, ugye? :) tudom nagyon láma vagyok merevlemez-téren de ez van :c -
zoolee #606 80+200 gB SEAGATE