Divine Divinity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Követőm még nincs nagyon a legelején vagyok
Felvenni növényeket mikor lehet majd kell valami skill ahhoz is?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.03. 19:06:55
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.07.03. 17:15:05
Ugye mondja a gyíkarc nincs csak 1 gyógykövet,de két "haldokló" katona van és ha az egyikre pazaroljuk meghal a másik. Nos a tükörrel a pocsolyánál duplikáljuk a gyógyító követ odaadjuk a gyíkembernél lévő katonának egyből felélénkül... De hol a másik?
Elhasználódás elleni dolgokra sajnos azóta se jöttem rá 😞
Ahogy nézem ez arról fog szólni vegyünk fel minden szart hogy eltudjuk adni hogy legyen pénzünk heal potira... 😞
Ebben lehet majd olyan skillt fejleszteni hogy regenerálodjon az életerő? Mert pár orkonként halok megfele. Az elején a házakból felvettem minden heal potit de az kevés. A szemétláda gyógyítok meg annak ellenére hogy seígtek pénzért akarnak gyógyítani...
Rettentő hamar elhasználodnak a fegyverek erre van valami megoldás?
Az új rész augusztusban jön, a Dragon Commander érdekes keverék lesz, RPG-RTS. De lesz még egy. Divinity Sin c. játék felülnézetes RPG mint ez majdnem csak ez még ugye oldalnézetes volt izometrikus..
Köszi, de az nekem nem elég részletes. Abban a leírásban említette a szerzõ, hogy CD-n megjelent egy nagyon részletes leírás. Na, az kellene nekem! Melyik újság CD melléklete és mikor jelent meg? Hol lehet megvenni (letölteni)? A 608-as hozzászólásban megadott helyen nem található.
Ha valaki tud arról a CD-rõl, kérem jelezze!
http://www.google.com/cse?cx=013269018370076798483%3A8eec3papwpi&ie=UTF-8&q=divine+divinity+v%C3%A9gigj%C3%A1ts&sa=Search#gsc.tab=0&gsc.q=divine%20divinity%20v%C3%A9gigj%C3%A1tsz%C3%A1s
Most bukkantam rá erre a jó kis játékprogira (Divine Divinity), de a végigjátszáshoz szükség lenne egy jó, részletes leíráshoz. Az általad megadott helyen sajnos már nincs ott. Légyszi segíts! Hogy tudnék hozzájutni ezekhez a leírásokhoz?
Köszi.
stuti
Gareth tetszhalál ital hol van?
A csatornában levõ elzárt területre hogy lehet bemenni?
A törp király nem beszél a sem a sárkányvértrõl, sem sir Patrickról, pedig a törp-elf probléma meg van oldva! Hogyan lesz meg így a Sárkánypáncél.
Melyik törpe sörbõl kell 5 a Programozóországba kerüléshez?
Tudom, hogy ez csak demo topicja de na. 😊
Felraktam Divine Divinity-t és jártas vagyok azért az ilyen "diablo" féle hack'n'slashekben.
Olvasgattam fórumokon, hogy lehet ilyen mage-warrior keverék classt csinálni. Nos kezdtem én is egy mage karit(magyarul van de most hirtelen le nem írom, hogy mi a neve úgy 😄) és, h s milyen skilleket kellene erõsíteni? Esetleg az Attributesokat h osztani el stb. Tehát mage-warrior féle!
Választ elõre is köszi!
😛
Megtaláltam a kincsestérkép 2 darabját de nem találom a többit
Régebben ez nem nagyon foglalkoztatott, de már kezd nagyon érdekelni.
az elsõ térkép a Törpe csarnokokban van
a második egy pókokkal tele barlangban az Íjászcéh közelében.
Tudja vki hogy hol a harmadik térkép, vagy ha van több akkor azok hol vannak?
Én már most játszok harmadjára a DD-vel. Ha segítségre van szükségetek akkor segítek amiben tudok
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Olyan kérdésem lenne h ha nem találom a sárkány set kesztyûjét akkor mi van ? 😄
no meg a démonidézés résznél mindig elbukom a küldetést ...
meg a polgármester a törpe se mond el semmit a baltáról 😞
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem nem akar összejönni.
[email protected]
Köszi!
[/img]
A leírásokhoz gratulálok, átolvasom azért azt is :-) Rég nem foglalkoztam egy játékkal ennyit, csak egyszerûen izgat, hogy mit hagytam esetleg ki. A folytatás is érdekelne, bár ahhoz sajna nem készül magyarítás, így valszeg azzal nem fogok játszani...<#miaz>#miaz>
1. az alaptörténet végigjátszása:
http://rapidshare.com/files/3167615/divine_divinity.rtf
2. a mellékquestek:
http://rapidshare.com/files/3167280/Divine_Divinity_-_Extra_Quests.rtf
Meg egy furcsaság. balee4 leírásának nyomán sikerült öszerakni a teljes Sárkánypáncélzatot, amikor az utolsó darabot, a sisakot feltettem, hõsöm örvendezett, hogy hú de jó, megváltozott a páncél, valamint egy jel is megjelent a karakteremen - ez azonban idõvel eltûnt egy nagy hangeffekt közepette, pedig nem csináltam semmit. Megnéztem, minden extra rajtamaradt, tehát semmi ponot és plusz dolgot, amit adott a teljes szett, nem veszett el, csak érdekelne, mi volt az az effekt, vagy ne is törõdjek vele?
(a teljes végigjátszást nem tudnád elküldeni, mert mindent meg szeretnék csinálni😊)
/sörözni/akartam a polgármesterrel,hogy hivatalosan is megtudhassam
miszerint a törpe relikvia / fejsze/ a törpe bányák mélyén van.