Inno3DGeforce3Ti200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depo : bruttó 37e, dobozos
Hát fogtam már kezembe ilyen kártyát meg láttam múködni is....Csuma referencia kártya ventije halk/bár melyik vga ventinek van hangja GF4eken kívül...?/ s jól hűt.A ramborda aranyos de jelentős előny alig van maxximum ha meghajtod amit jól lehet ennél a kártyánál....gf3 szintjére simán minimum ti500 szintre is majdnem fel lehet húzni...Szoftware ellátása megfelelő s kellemesen bőkezű.Driver ócska azt majd le kell szedned mindenképp...
Na végre valami bíztató jel !!
Egy kicsit bővebben nem lehetne ??
CD-jén melyik driver van fenn ??
És te melyiket használod ??
Ventije nem hangos ??
Egy kicsit bővebben nem lehetne ??
CD-jén melyik driver van fenn ??
És te melyiket használod ??
Ventije nem hangos ??
Árban ez mennyit kóstál ??
Engem egy Inno3d geforce4 ti4400 érdekelne! Van róla valakinek tapasztalat?
Mindenkepp erdemes megvenni.Innovision nem gagyi,de legalabb olcso.Nekem is az van,igaz csak gef2mx400 64MB. Rambol pedig sosem eleg.Mind1 hogy vidkartyan vagy alaplapon van-e.
Eddig úgy tűnik igen...eddig senki sem tiltakozott...hisz azért vagyunk itt,hogy megvitassuk... 😊
Annyira sokat, hogy a 64 mega nem lesz elég ?????
128 Megás a 64 Megáshoz képest minimális a sebességkülönbség, a mai játékok nem használják ki.
(Comp.Panorámában vagy a Chip magazinban olvastam !)
"De akkor jó lesz később...."de nem, mert amire szükség lesz 128 megára, addigra kevés lesz a GF3 chip!!
(Comp.Panorámában vagy a Chip magazinban olvastam !)
"De akkor jó lesz később...."de nem, mert amire szükség lesz 128 megára, addigra kevés lesz a GF3 chip!!
Detonator is jo.Ezek teljesen nvidia ajanlas alapjan keszulnek,semmi trukkozes mint asus vagy tarsai
Ezek a legújabb Detonatoros driverek is felmennek rá, vagy csak a spéci Inno-s ??
Ez a Geforce3Ti200 as kártya jelenleg 37000 ft-os árával elég kedvezőnek mondható, úgyhogy megérné vele közelebbről megismerkedni !!
Én is tervezem ennek beszerzését !!
Akinek vannak tapasztalatai ezzel kapcsolatban légyszi ossza meg velem!
Jó vételnek számít ?
Azt hallottam, hogy a driver hozzá elég szegényes, nem túl gyakran frissítik ! Igaz ez ??
Én is tervezem ennek beszerzését !!
Akinek vannak tapasztalatai ezzel kapcsolatban légyszi ossza meg velem!
Jó vételnek számít ?
Azt hallottam, hogy a driver hozzá elég szegényes, nem túl gyakran frissítik ! Igaz ez ??