101
Inno3DGeforce3Ti200 tapasztalatok
-
#101 jokis videokartya volt. jo sokaig birta, aztan bedoglott rajta a venti. persze csereltem, de azutan mar nem volt az igazi .:| -
#100 nekem anno legjobban a 30.82-es (ha jól emléxem)
vált be, de otthon majd megnézem, de ez a szám rémlik. -
#99 Hali!
G-Force3 Ti 200-as kártyához melyik a legjobb driver?
Mert az ujak tulzottan lelassitják.. -
#98 Nemtom, de nézd meg a Mistralban (www.mistral.hu) :), vagy az Aquanál (www.aqua.hu), én nagykerből hozattam... -
#97 Hol lehet most legolcsóbban kapni? -
#96 ASUS A7V-266E RAID alap
2*256MB DDR (Winbond)
AthlonXP 1800+ (GlobalWin TAK68 hűtővel eddigi csúcs 57C fok, amikor a szobámban 36C fok volt...)
Inno3D GeForce 3 Ti200 64MB DDR TV-out (29.42-es official detonatorral)
Szintén minden alapon:
Windows 98 SE (hun):6735
Ha a detonatorban, meg a gtu-ban beállítok egy-két finomhangolási okosságot (DE NEM húzom se a procit, se a vga-t), akkor 6847-et is elérem, ha húzom akkor már ugye más tészta, az most nem fontos... -
Csucsu #95 Athlon XP 1700+ (Igloo 2310 hűti)
Soltek 4-es deszka
2*256 DDR Micron
Inno3DGeforce3Ti200
MINDEN ALAPON !!
3dMARK2001SE: 1024-768-32 bit
WinXP:6622
Win98SE:6573 -
#92 1600- Athlon XP-vel húzás nélkül
5535 pont
Érdemes megvenned az újabb procit. -
kormosp #91 Itt van egy cikk geforce3 ti200asokrol,bar inno3d-s pont nincs benne.
http://prohardver.hu/ph_cikk.php?id=88 -
#90 most vettem egy ilyet, remélem nem bánom meg :)
3dmark2k1 rögtön 2x annyi pontot adott rá mint a régi gf2mx-emmel. Igaz, ez még mindíg csak 3300, de ebből is látszik, h gyenge már a 700as cerka -
Kiru #89 haha
Olvasd el a PC Gurut, abban ott a megoldás! -
#85 Nekem is pont ilyen kártyám van, szerintem szép a képe, van olyan, mint bármelyik nVIDIA imho. ASUSnak se volt szebb képe. -
#77 Inno 3D Gef3 TI200 175/400 /Alap/
210/470 re huzva tokeletes.
Teljesen felhuzva is megy 220/500 on, de itt mar szemeteli a kepernyot.
A TV out nalam se mukodik ugy mint a gef2 es kartyan, de megoldast talaltam a TvTool v6.5 Full progiban.Ha kell valakinek irjon mailt. -
fucko #76 azt nem irtam hogy csalodtam benne,csak azt hogy nem tudtam a tvouttal dűlőre jutni,de amugy szerintem nagyon jo kartya nincs vele semmi bajom -
advocatus #73 Vision comp-ban ujpesten haver brutto 33-ert vette, es eddig zsirul megy.. -
fucko #72 Nekem ilyen kartyam van es nemtudom beüzemelni a tvoutot.Tettem fel masik drivert de nem jutottam megoldasra,csak analog monitort tudok valasztani es a TV kiiras vmiert szürke mezőben van,mi a faszt csinaljak? -
[Walaki]D`Lair #70 Abit kártya abit alaplapban szarozna? -
[Walaki]D`Lair #68 de az abitot vagy az inno3D-t érdemes megvenni? -
#67 Az Inno3dGF3Ti200-as kártya TV kimenete full képet ad?
(Sok kártyánál előfordul ugyanis, hogy alul-felül, esetleg oldalt fekete csík látható a képernyőn) -
Csucsu #66 köszi -
Csucsu #62 Köszi az infót Pitya! Még egy kérdés:
Ulead Photoimpact5 és Incomingforces :
Milyen típusú progik ezek,még nem hallottam róluk, mit tudnak ?????
-
Csucsu #60 Akinek Inno3dGF3Ti200-as dobozos kártyát vett úgy br.32e körül, az légyszi írja meg hogy
MI TALÁLHATÓ A DOBOZBAN A KÁRTYÁN KÍVÜL
(szoftverek, egyéb)!!!!
Csak azért, mert azt hallottam, hogy ezek nagyon le vannak butítva: 1 CD-t mellékelnek hozzá !!
Igaz ez??
Köszi !! -
#58 az abit gef3ti200 jobb az innovisionénál??? mer mycomon 33 bruttó!! bazeg -
Csucsu #56 Igen, igen !
Köszi ! -
Csucsu #53 GF3-ból megérné inkább 128 megásat venni ?? -
UnConnecteD #52 ja, Ati8500LE, meg egy 55cm Grundig-gal szenvedek... -
UnConnecteD #51 enis szeretnem hasznalni a TVout-ot, de sehogy se sikerul. Hiaba uj bios, el vannak kenodve a szinek, barhogy allitom -
#50 köszönöm szépen!
ez egy jó hír :) -
Kulinpapa #49 Megneztem.Tenyleg conexant.
-
Kulinpapa #48 Asszem Conexant ,de nem vagyok benne biztos.Ha nagyon fontos akkor kiszedem a kartyeszt a gepbol es megnezem neked. -
#47 A mai TV-k képernyője 8xx sor, és 6xx oszlop, ami egy jó TV csippel szebb képet ad, mint a broadcast adások nagy része (kis hazánkban mindegyiknél jobb) ATI tényleg csúcs TV csipet használ, az ASUS a fos Chrontel-t, a Leadtek az egész jó Conexant Brooktree-t. Sajna a Chrontel megvette a Conexantot, de öröm az ürömben, hogy tovább viszi a technológiát, és nem tűnteti el, mint az Nvidia a Voodoo-t.
Na ennyit a meséről, és most várom, hogy valaki mondja meg, milyen TV csip van a topicban említett kártyán.
Kösz -
Csucsu #46 Minden Tv tudja a DVD "durva" felbontásait ?? -
TheZsenyka #44 Szeretem kilőni a filmeket. Egy öreg 63cm-es Grundig TV-m van. -
Anee #43 Hát ha az ember rendelkezik egy minimu 63 cm-es TV-vel akkor egyértelmű hogy a filmeket azon nézi...legalábbis számomra
Én használok tv-outos s már minimum szémomra az új kártya vásárlásánál.ATi forever ezen a fronton -
Csucsu #42 Szivesen ! :)
De tényleg :
Szokott valaki TV-n nyomulni ??
Csináljunk közvéleménykutatást !!!!!!!!!
JELEZZEN AZ AKI GYAKRAN HASZNÁL TV KIMENETET !!! -
#41 kösz a konstruktív választ -
Csucsu #40 Minek az rá ??????
:) -
#39 TV csipről senki se nyilatkozik? -
Anee #37 szerintem azt hogy az asus drivereiben van egy pár extra....falonátlátás driverből pl -
#35 Mit értesz a trükközés alatt??? Én pl a legújabb Detonator driverrel hajtom az ASUS GeF3 T2-met, és semmi bajom sincsen vele.