92
Cicák, macskák, aranyos kis joszágok, büdös kis dögök :)
-
#52 :( -
szando #51 a múltkor megyek az úton kocsival, és átmentem valamin...
hát nem egy vérbefagyott macskatetem volt? nyamm -
#50 :) -
Cat #49 -
Garrett #48 hmm ezt ugyláccik nem szereti -
Garrett #47 nyahh -
Garrett #46 -
#44 MAcskám megoldotta a tegnap reggeli ébredésem:
6 óra körül kiengedtem a kertbe, 7-kor arra ébredtem hogy egy nyakábán átharapott rigo tetem fekszik a melkasamon + winchester a macska. A kis "dög" levadaszott egy madarat es behozta nekem. Mondom magamnak mókás és azzal a lendülettel hajítottam is ki az ablakon a madár élletelen testét. Gondolom sejtitek mi történt.....
Visszahozta. -
#43 nagyon komoly, mind, kis rohadékok :-D -
#42 -
#40 LOL nagyon durva :DDD -
Garrett #37 ihh ez naggyon aranyos!!!!!!!!!!!
huh de rég mondtam bármire is ilyet, de ez a kép naggyon jó :)))) -
#36 -
#35 Cuki, és látszik rajta, hogy tudja, milyen nagy biztonságban van a Gazdinál. -
Garfield #34 Majd megnézem, de babona nem fényképezzük a macskáinkat, mert régen többször előfordult, hogy a fényképezés után néhány héttel valami történt velük. Jó,tudom, hülyeség, de babona. (Lásd még Amélie csodálatos élete c. film elején, hogyan ártsunk az embereknek egy fényképezőgéppel... -
Garfield #33 Ja, azt nem írtam, hogy az ex-kandúr egy sziámi-cirmos keverék: a macska kb. 80%-a sziámi (viszont sehol a fajtára jellemző elegáns testalkat, nagy dagadt dög) kék szemmel, a lábai alsó fele viszont diszkréten cirmos mintázatú, legalul fehér "zoknikkal". -
#32 amugy macska felett egy lampa van. Amikor megkaptuk kipecezte maganak azt a helyet es azota ott alszak ( ha eppen nem a baratnom nyakan :-)) ) -
#31 :))))))) tök ari:) én is csináltam 10 képet a macsekkrol majd feltesze a legjobbakat... két párhóapos cica:) -
#30 Egy ejszakai jelenet ( amikor eppen nem vadaszik )
-
#29 ez megvan nekem is... de azé köszi... -
#28 Nagyobb cicát kértél, ez remélem jó lesz
-
Garrett #27 hehe épp most próbálnak kimászni... rá kell tennem mindig egy könyvet az akvárium tetejére.
nem tuom hogy cssinálják,de elkezdik kapargatni a könyvet amit odateszek és kikaparják az egészet... átették magukat kb 3 könyvön eddig
ha meg fémet teszek oda akkor meg nagyon hangos a kapirgálás... -
Tomcat #26 szegény macsek :D
amúgy egyik barátom húgának volt 1 kis kölyök macsekja. Mondjuk kivasalta valami kocsi szegényt azóta :S, de az egy kész kis terrorista volt. 2 tacsit úgy megnevelt, hogy csak na. harmadiktől azért félt. :) -
#25 Nincs róluk képed? Nagyon aranyosak lehetnek. -
#24 a pitbullom állandoan meg akarta gyömöszölni a fehér perzsánkat...ez jo rég vol igaz... -
Garfield #23 Nálunk a 2 éves magyar vizsla alszik együtt egy herélt, minimum 10 kilós ex-kandúrral, imádják egymást.
A másik macskánk, egy 5-6 éves, ivartalanított nőstény viszont igazi macska: kis pöttöm, törékeny termetével megtanította a kutyát kesztyűbe dudálni, úgyhogy az minimum 20 centiméteres távolságból (ezen belül a macsek kinyújtott körmös pofont ad...) kerüli ki a macskát. Ezt leszámítva viszont mintha a Garfield-képregény hőse kellt volna életre. -
Garrett #22 boccs de én azt nem nevezném kutyának :) nekem csak a nagyobb kutya a kutya :) remélem nem baj -
Kutya - macska barátság az igazi. -
Garrett #20 nekem két egerem van itt az aszalon :) ott szaladgálnak az akváriumban :) elnézegetem őket egész nap tanulás címén :) -
#19 Nem is volt macskánk, nem is hiszem, hogy lesz, kutyák 4ever ! :-D
-
Tomcat #18 megvannak még a kis dögök? :)
Hihetetlen aranyoasak ám! -
Tomcat #15 :D
Hogy bámulja azt a monitort :) -
#13 melyik az a házicica ami nagytestű, mint egy kutya szinte, ugy emlékeztem hoyg a bengális cica ( tigris ) vagy micsoda.. -
#12 szal: -
#11 baszameg:))))))))))) nem ezt akartam:) -
#10 itt van a bengáli
-
#9 majd megmutatm milyen cicákr gondoltam én:) -
#8 nekemis csinálta ezt a régi macskám állandoan ráfeküdt a keyboardra és imádta ha akurzollal játszunk:) -
Garfield #6 Nálad is szokta elmélyülten tanulmányozni a mozgó kurzort?
Nálam néha fogja magát, leül a egér mellé és néz... -
Ő a kicsi, aki nem nagyon szereti ha fényképezik. Össze is karmolt rendesen :) Vadóc egy kicsit, de már megszelídítettem.
Ő meg a nagy. Egy igazi jó cica, aki már akkor is dorombol ha felé nyúlsz.