Macsekok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huh de rég mondtam bármire is ilyet, de ez a kép naggyon jó 😊)))
koszontem.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
, nagy dagadt dög) kék szemmel, a lábai alsó fele viszont diszkréten cirmos mintázatú, legalul fehér "zoknikkal". Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
nem tuom hogy cssinálják,de elkezdik kapargatni a könyvet amit odateszek és kikaparják az egészet... átették magukat kb 3 könyvön eddig
ha meg fémet teszek oda akkor meg nagyon hangos a kapirgálás...
koszontem.
amúgy egyik barátom húgának volt 1 kis kölyök macsekja. Mondjuk kivasalta valami kocsi szegényt azóta :S, de az egy kész kis terrorista volt. 2 tacsit úgy megnevelt, hogy csak na. harmadiktől azért félt. 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
A másik macskánk, egy 5-6 éves, ivartalanított nőstény viszont igazi macska: kis pöttöm, törékeny termetével megtanította a kutyát kesztyűbe dudálni, úgyhogy az minimum 20 centiméteres távolságból (ezen belül a macsek kinyújtott körmös pofont ad...) kerüli ki a macskát. Ezt leszámítva viszont mintha a Garfield-képregény hőse kellt volna életre.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
koszontem.
koszontem.
Hihetetlen aranyoasak ám!
Hogy bámulja azt a monitort 😊
Nálam néha fogja magát, leül a egér mellé és néz...

Ő a kicsi, aki nem nagyon szereti ha fényképezik. Össze is karmolt rendesen 😊 Vadóc egy kicsit, de már megszelídítettem.
Ő meg a nagy. Egy igazi jó cica, aki már akkor is dorombol ha felé nyúlsz.