Macsekok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2-3 hetes korától kezdve kell. Az adagolás sûrûsége, pedig függ attól is, hogy a cica már beteg, vagy csak megelõzésrõl van szó.
De itt találtam egy remek leírást egy állatorvostól (legalábbis az aláírásban az van): http://macska.mancsok.hu/parazita.htm
Itt találsz egy táblázatot: http://allatdoki.mindenkilapja.hu/?m=1890788
Oltások nincsenek benne, de többféle tabletta, és spot-on is van.
Ahogy most így végig futottam a spot-on-ok közül a Profender a legolcsóbb, és az 3 hónapig tart.
A tabletták valamivel olcsóbbak, de azokat valahogy be is kell adagolni 😄
Ezt a cseppentõset még nem hallottam.
Eddig tablettákat javasoltak. Ez is ugyanúgy hat attól még, hogy a szõrtüszõkön keresztül szívódik fel?
És felszívja a bõre?
És mi a helyzet a férgekkel? Arra is van tanácsod?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
5 db aranyos kiscica gazdit keres Zalaegerszeg környékén! ( ingyen természetesen )
Családi házban vannak, szobatiszták, nagyon barátságosak.
Pöttyös, foltos, csíkos, kockás, szal mindenféle színben..
Ha valaki befogadná õket, privizzen rám!
Képeket tudok küldeni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a tegnapi 3700 Ft volt, várakozással együtt fél óra
mit foglal magába: felnyitják, kiszedik, visszvarják vagy egyszerûen csomózzák
One Vision. One Purpose.
az én tapasztalataim:
Ha jó az orvos akkor, egyáltalán nem viseli meg az ivartalanítás a kandúrokat (4 éve egy elég rossz orvoshoz vittük, kevés altatót kapott, 10 perc múlva ébren volt, nagyon szenvedett szegény, tegnap vittük a legifjabbat, immár jobb orvoshoz, egész nap kába volt az altatótól, de úgy néz ki nem viselte meg a dolog, ma pont úgy viselkedik, mint két napja, láthatóan jól érzi magát)
Nöstényeknél más, öket ugye konkrétan mütik, az nehezebben gyógyul és fáj jó ideig.
Nöstény macsekok önállóbbak még a mütét után is, felnött macskaként fognak viselkedni, kandúrok, ha még fiatalon (1 éves koruk elött), akkor ragaszkodóbbak lesznek, gyakorlatilag kölykök maradnak.
One Vision. One Purpose.
Másrészt szeretném emgkérdezni tõletek ,hogy sztetek ha mindenképp ivartalanítani akarok, akkor fiú vagy lny ciciát vegyek. Melyik viselki jobban? Válaszotokat elõlre is köszönöm😊 nagy segítség lenne
Ezen a címen belül a marketing campaignra kell menni és ott a legfelsõ sorban (tv) a legutolsóra, a relax-osra.
Nagycicus
ma 5 van, de 2 idén született
amelyikek elpusztultak(gondolom) vagy patkánymérget evett, vagy elütötték.
pl még januárba megyünk faterral a suliba
és egyszer félúton egy nmagy koppanást hallunk.
hát a macsaka a meleg motornál alutt, az ékszíj elkapta azát felcsapta, de a macskám túlélte, de sszerintem addig futott amíg el nem pusztult szegény mert haza sosem jött
de láttam elfutni
Aranyos a vámpír matuzsálem!😄DD
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Mindkettõ macsek 14 éves...
Kormos:
Cili:
További képek a galériában...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Sajnálom!😞
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
sajnos ma már csak a nagy szürke él.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nagyobb felbontasban a galériámba is felraktam... 😊

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
-the invisible-
hát nem egy vérbefagyott macskatetem volt? nyamm
-the invisible-

koszontem.
koszontem.

koszontem.
6 óra körül kiengedtem a kertbe, 7-kor arra ébredtem hogy egy nyakábán átharapott rigo tetem fekszik a melkasamon + winchester a macska. A kis "dög" levadaszott egy madarat es behozta nekem. Mondom magamnak mókás és azzal a lendülettel hajítottam is ki az ablakon a madár élletelen testét. Gondolom sejtitek mi történt.....
Visszahozta.
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------