2153
-
Világositson fel valaki a Multyról,meg akartam venni a játékot,de fizetös Live multyért nem fogok 13000Ft kiadni érte? -
FLeK0 #191 MINIMUM REQUIREMENTS
Processor: 2 Ghz Pentium 4 class processor (or x64)
RAM: 1 GB
Hard Drive: 7 GB
Video Card: DX9 graphics card: WDDM driver, PS 2.0/32BPP, At least nVidia 6000 or ATI x700 or above
Online Multi-player: Internet connection for Games for Windows – LIVE
Drive: DVD-ROM drive -
Mi a hivatalos gépigénye?
-
Audigy-re is jönni fog a directsound emulátor év végére ígérik. X-fire már van. -
Vistát majd csak akkor teszem fel ha lesz 5.1 meg normális vga driverek.
-
Hát nemtom nekem már vista van. Azért kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. -
Majdha kijön a Halo 2 leteszteljük mit alkotott a srác. -
Nem hoax. Csak félre értelmezték. Ez egy fordító ami visszafejti a dx10 utasításokat régebbi verzióra. Nem feltétlenül életképes viszont ott ahol nincs a dx10 annyira kihasználva működhet. És pont a halo2 az ami nem annyira támaszkodik a dx10-re.
Részletesebben a Dx10 fordítóról -
Newfronter #184 Nem tudom hol lesz a kutya elásva, inkább a játéknak a telepítőjét kellene átverni, hogy azt higyje Vistára telepíted. Gondolom a telepítő fogja lecsekkolni az oprendszered. Ha a játék exe-je akkor azt a crackerek szerintem megoldják, de ha DX szinten lesz benne a védelem, akkor az felejtős lesz szerintem. Amúgy arra az XP-s DX10-re azt írják hogy egy hoax.
Amúgy a játék grafikájában nem láttam semmi DX10-et szóval ez inkább védelem szinten van megvalósítva. :)
Ja és már van a játékről értékelés, és ott írták hogy alacsony a gépigénye. Viszont nem lesz benne LAN, csak fizetős multi. :( -
De azóta már mondták hogy május 22. az új dátum.
Tehát lehet majd izzitani az xp-s dx10 hacket :D -
Hát az marha jó! -
11 új kép -
Most olvastam Worthplayingen késik a game új megjelenési dátum nincs :(
"Microsoft has postponed Halo 2 Vista's May 8th release date to improve the install experience and address other technical issues. No new date was given." -
marco2 #179 megjelenés május 23 -
Nem biztos az. Legrosszabb esetben mindenki felwarezolja a Vistát. Aki fan az úgyis megoldja. -
Én utánna érdeklödtem 2 nagyobb magyar üzletet hivtam föl hogy előrendeljem, de semmi nem tudtak időpontot mondani mikor lessz.
Külföldi üzleteknél sem találni semmit róla.
-
haxoror #176 Én is!
-
5 nap alatt még a föld is elpusztulhat.
De az only Vistára való tekintettel kevesebb lesz a sikere pc-n mint az egynek volt!
Mondjuk én kiprobálom azért a hackelt dx10 xp-re cuccal! -
Hát a május 8 már nem lessz semmmi! -
4 új kép -
Nem gyengébb. Inkább akkor veszed észre amikor valami táposabb játékot használsz. De ezt ugyanúgy észrevennéd xp alatt is. Igazából a vista ésszerűen belátva nem sokkal memória igényesebb mint az xp. (a differencia olyan 1-200mbyte) Mert ugye az egy dolog hogy megeszik fél-háromnegyed gigát mikor semmit se futtatsz (Ilyenkor előre beteszi a ramba a leggyakrabban használt alkalmazásokat és így hamarabb elindulnak=gyorsabb rendszer.) De ha olyan programot indítasz akkor mindent kiszed ami nem létfontosságú így ugyanott vagy mintha xp-n indítanád az adott játékot.
Én azon szoktam röhögni hogy sírnak a népek hogy: "Jajj! A vista megeszik alap állapotban majd 1 giga ramot." Persze mert kihasználja azt a rendszer gyorsítására. És különben meg mi a ráknak van memória ha nem használjuk ki? Vagy azért veszik mert jó nézni hogy csak 10%-ot eszik az oprendszer? Szóval ésszel emberek!
Ugyanez vonatkozik a 3d gyorsított grafikus felületre. Hogy az ilyen meg olyan lassú lesz mert a proci nem bírja majd. Azt persze a negyede se fogja fel hogy az eddig csak 2-3%-ig kihasznált vga kártya dolgozik majd és nem a proci. Ezáltal a prociról még plusz terhet vesz le. Nem hogy lassítja. -
sorrow #171 Mégis mennyivel 1GB felett?
De 1GB ram esetén gyengébb a vista, vagy nem?(vagy csak az aero lassítja be, ha azt kikapcsolom akkor nincs különbség?) -
1 GB RAM felett a Vista frankón fut. Nekem sokkal gyorsabbank tűnt, mint az XP. De sajnos még angoyn új. Egyenlőre még XP a nyerő. -
Hülyeség. A minap beszart az egyik ramom (2x 1Gb kit van) és 1 gigával is nagyon szépen futott. -
haxoror #168 Ja és remélem hamar lesz hozzá egy rajongói mod ami majd lehetővé teszi a futtatását xp alatt is :) -
haxoror #167 Na ezaz, IDŐVEL majd én is át fogok állni vistára de nem most mert pillanatnyilag az égvilágon semmi okom feladni a végre normálisan működő xp-t egy bugos Vistáért ami semmivel sem nyújt többet (nekem) mint az xp viszont nagyobb a gépigénye és inkompatibilis egy csomó cuccommal.
A Halo2 az egyetlen ami miatt egyáltalán megfordult a fejemben hogy felrakjam a Vistát, nem nagyon tudok semmi más játékról/programról ami miatt nekem MOST AZONNAL Vista kéne. -
üzlet ez a javából bakker
-
sorrow #165 Hát remélem, hogy 20 nap alatt gatyába rázzák a drivereket Vistára (május 8-ig) mert én is kiváncsi vagyok a Halo 2-re.
( utánna visszarakom az xp-t, mert ha jól tudom akkor a vista csak 2g ram felett gyorsabb mint az xp, 1-1,5G rammnál az xp a nyerő ...még. -
Nem rossz az a Vista. Szeirntem mire kiadják a Halo 2-t rá, addigra sok hibáját javítják is. Ha elég erős hozzá a géped, akkor jó gyors. Sajnos sok program nem fut rajta, de idővel lesznek még rá bőven. -
haxoror #163 Hát nem tudom, ez a csak Vistára dolog egyáltalán nem szimpatikus.
Semmi kedvem egyetlen játékért szétbaszni a gépem hogy aztán azon dühöngjek hogy a Halo2-őn kivül semmi más nem megy.
Már ha a Vista egyáltalán elindul a gépemen lol -
Halo 2 a finisben, arany lemezen a játék!
[2007. április 18. @ 10:23 - Chesario]
Rengetegen vártuk, hogy megérkezzen és heteken belül már a boltokba is kerül a Halo 2, ami immáron aranylemezen várja a sokszorosítást.
A Windows Vista operációs rendszerhez fejlesztett Halo 2 eleddig csak az Xbox tulajokat boldogította, ám hamarosan már a PC-s világ is megismerkedhet az egyik leghíresebb FPS folytatásával. A remek történet mellett a fejlesztők egy új FPS élményt ígérnek nekünk, amit a PC-s Live rendszer fog még élvezetesebbé tenni, hisz az Xbox tulajdonosokkal is összemérhetjük majd tudásunkat a multiplayer meccseken. A játékhoz új lehetőségeket és egy Map Editor is csatolnak a készítők, így mi azért kicsit többet kapunk majd a pénzünkért, mint a konzolos játékosok. A programot május 8-tól lehet keresni a boltokban.
info: Gamestar -
Igen. -
6600GT #160 hello! igaz hogy csak VISTán fog menni????? -
adammmmmmm #159 Most néztem a gamekapocson és azt mondják május 8-án a boltokban lesz!!! 
-
Képek + Trailerek -
Hát nemnagyon jött ki a Pistával egyidőben. -
adammmmmmm #156 Most néztem ezt a cikket a gamekapocson:
http://www.gamekapocs.hu/cikk/251/203/1/Halo+2+Bemutato -
Crazy Mate #155 Van már pontos megjelnési dátum? -
Code92 #154 nagyon nagy játék pláne úgy 10 körül mikor 4-en slayereztünk mert átjött még 1 haver és még a poén kedvéért beraktunk még 1 embert aki egyhelyben állt és úgy volt h. aki kinyírja azt aki csak áll(tehát akit csak úgy beraktunk 4-ediknek mert csak 3an voltunk) azt szívattuk mindennel és mindig azt csináltuk h. megááéltunk egy heéyen és nem mozdultunk és ha eljött előttem bárki lekaptam kispityuval:) meg nyomattuk normálisan is mekkora fíling vlolt meg mikor "ne nézd már a képem bazzze!!" volt hehe nem találtuk egymást akkora multis pályák vannak a játékban és az is feledhetetlen volt mikor fél életű banshee(remélem jól írtam) val mentem és haver tankkal jött vazzze mekkora volt és nem látott és lebombáztam tankostul....meg mikor csak 2 kontroller volt és 3-an voltunk ha meghalt v.ki az átadta annak ki nem jáccott és cseszegettük azt akit nem tudtunk legyőzni meg a cooperatív is nagy volt mikor sötétben mentünk és hirtelen világít v.mi kék mondom "anyádba ne rám dobd már a plazma gránáátot te...........!!!" hehe milyen volt már.....nagyon nagy játék lesz pc-n is. -
Most inkább játszok inkább kicsit az első résszel :D