2153
-
GOAViktor #352 Mac-es változatot ne is várjak a játékból, gondolom... sajna nem win user vagyok :( -
Itt egy kép a Halo 2 honlapjáról.Itt teljesen 3d-ben van a szerkesztő,ott van az a háló is.Én is így szeretném szerkeszteni.Hogy lehet ezt megvalósítani? -
De azzal nem tok mapot csinálni,egyáltalán nem jelenít meg semmi 3ds pályát amit a videóban láttam(youtube),egyáltalán nem olyan.Viszont ír valamit a 3ds Max-ról.Tehát akkor hogy is működik? -
FLeK0 #349 az amit adnak hozzá -
Szal milyen progik kellenek ahoz hogy lehessen mapot csinálni(teljesen újat) a halo 2-höz? -
A virtual pc programok (Vmware/Ms Virtual Pc) jelenleg nem tudnak 3d támogatást! A napokban fogják ezt megoldani ha jól tudom a vmware már tudni fogja a 3d-t de az is csak Direct X 8-ig. Ez meg ugye az újabb játékra nem elég. Halo2-re meg végképp nem! -
csoola #346 láttam olyan progit amivel tudsz létrehozni virtuális gépet, de most rájöttem h nincs értelme, inkább csináljatok ti is egy multibootos vista/xp gépet.. amugy meg sztem ki fogják játszani ezt a védelmet is, meg alapba interneten aktiválod nem? vhogy letiltják nek ia netet és már baszhatja is az aktiválást a game:P meg fogják oldani, ahogy azt magánál a vistánál is tették;) -
Ezt most nem igazán értem. -
csoola #344 sztem van az a virtuális PC-s progi, azzal is megy valoszinü ha van vistád amit rá tudsz tenni -
Érdekes lehet a dolog. -
Néztem a map editort a halo 1 és 2nél is,nagyon hasonlóak.Nem tudok szerkeszteni benne,kell-e hozzá más program,esetleg modelszerkezsztő?Ha igen akkor mi az és milyen addon? -
kerek1224 #341 Nyilván el sem indul XP alatt.
XP beépítve a Vistába??? Mi?
Egyébként én Vistát használok, az általam használt játékok problémamentesen futnak. -
haxoror #340 Próbáld ki aztán írd ide hogy mi történt :P -
gregtom6 #339 És XP alatt mit csinál indításnál a játék?Akad,vagy egyből kivágja,h XP-d van?Esetleg fel se települ? Mit csinál?Arra nem is merek gondolni,h esetleg elinduljon,és menjen is XP alatt.Vagy lehetséges az elindítás? -
gregtom6 #338 Igaz,h a Vista alatt kevés játék indul? És az,h a Vistába bele van építve az XP?Mert akkor elvileg ugyanazokat a játékokat is viszi mint XP-n,nem? -
Én:) -
FLeK0 #336 ki várta annyira? -
K Ace #335 Még a végén az oly annyira vart halo2 lehet, hogy az év bukás lessz. Hát nem ironikus? -
Ezt az átirást elbaszták. Ezen már nem lehet segíteni. -
Newfronter #333 Ugyanazt adják ki mint ami már a neten van, csak a programozó segge nélkül. Nem fogják az aktiválós védelmet a warezosok kedvéért kivenni. -
gregtom6 #332 Ezt hogy érted? nem lesz másik letölthető copyverzió? Azt nem hiszem. -
Newfronter #331 Nem lesz, ugyanaz a verzió. -
gregtom6 #330 Bár ezt jobb lett volna megkérdeznem péntek után,ugyanis akkor adják ki:)ez a Boo-s vagy milyen verzió látszik,h lopott,de nem is ISO,szóval sztem nektek is szebb lesz a kiadás utáni Reloaded ISO vagy ilyesmi copyverzió/eredeti verzió.:) -
gregtom6 #329 Hy! Egy kérdésem van. XP alatt mit csinál indításnál a játék?Akad,vagy egyből kivágja,h XP-d van?Esetleg fel se települ? Mit csinál?Arra nem is merek gondolni,h esetleg elinduljon,és menjen is XP alatt.Vagy lehetséges az elindítás? -
Ez a BOO verzió akkor nem megy,ezen is csak 1. pálya?És a map editor megy,az milyen,könnyen kezelhető? -
kopizását? amikor játék közben is telepíti a játékot, nem? Én azt kikapcsoltam :)
Teljesen fetltette, és csak utána játszottam ;) -
csoola #326 azért van nagy gépigénye mert sztem te sem vetted észre (mint én) a kopizását még plusszban.. viszont nekem nem megy ugy ahogy a kalozverziokhoz irják h átnevezem a mapokat...:S -
Igen, ilyen szar átirat még nem igazán készült. Ezt nem is érdemes PCn játszani, XBOXon még szebb is. -
huhh, hát végre lejött, és nagyot csalódtam benne :(
A problémák már ott kezdődtek, hogy nekem sem ment UAC kikapcs mellett :(
Bekapcsoltam , elindítom, megint valami hibát ír ki ... megkérdezi, hogy leállítsa, újraindítsa, vagy hibaforrást keressen. 3-4 próba után rájöttem, hogy nem szabad semmit sem nyomni, mert egy idő után mégis elindul (!) ...
Grat MS :/
OKé, végre belépek a játékba, halo2 logó felvillan (megcsillan a szemem :D ) , majd fehér képernyő :S Utólag rájöttem, hogy az az intro volt, csak úgy beakadozott, hogy csak az utosló pár frame-t sikerült látnom :(
Bejött a menü, és kéri hogy csináljak ilyen Windows Live Games, vagy milyen accountot. CSinálnám is, ha utána nem írná ki, hogy sorry, nálad még nem elérhető, de azért nézz vissza a hírekért :S
OK, htx :P
Amúgy a menü úgy ahogy van, át lett emelve a konzolos verzióból. Mindenhol "Press A", meg "Press B" és társai vannak :P
Belépek a játékba, végigmegy az intro, majd kézbe vehetem Masterchief irányítását.
Ezen dolgoztak ennyit??? Valami hihetetlenül ronda, minden textúra elmosott, az emberek ocsmányul néznek ki, és az effektek sem hiszem, hogy Directx10-et követelnének meg ...
Elképesztő, ilyen rossz konverziót már rég láttam . Ja, és a gépígénye természetesen az egekben van :( -
Akkor ok. Igaz nekem nincs kilőve az uac. -
FLeK0 #322 Az is automatikusan frissíti magát, még mielőtt bejelentkezne az ember a liveos cuccba. -
Lehet ezt már a javított verzió csinálta. Ugye ami kint van torrenten még a "segges" verzió. Azt visszahívták és lehet ezt is belerakták. Persze ha nem igaz annak én is nagyon örülnék. -
FLeK0 #320 kikapcsolt UAC mellett* -
FLeK0 #319 de nem az
UAC mellett megy, de egyébként is arra ott a tweakuac hogy ne kérdezgessen
games for windows account - asszem ezt kibírtuk a steammel egyszer már
"egyes GeForce8800-as kártyákkal" - valakinek nem ment olyannal és beírta vmi fórumra és akkor már nem kompatibilis. -
Mind1 ki írta ha igaz. -
FLeK0 #317 gamestar. -
LOL!
-
Én ha jól emléxem alcohollal tettem be. Az ismeri a formátumot. -
szaharin #314 ehh, hogylehet deamon toolsba betteni?:D halo2.boo filet..boot gondolom atkell nevezni, vagy mitkell?:S -
csoola #313 nekem már XP nincs, meghalt vmelyik nap azota nem tölti be cask bootol, nemtom mi van vele:P egyszer leformázom de annyi szar van h nemtom hány DVD kell majd a nem tul nagy 160-as vinyo kimentéséhez:S