2153
http://www.sg.hu//forumkepek/2006_07/halo_2.jpg>
F.A.Q!

• spidey91
    De a bolti fel fog menni nem?
  • sorrow

Nem tudom.

folyamatosan figyelem az nforce forumát és se 32bites, se 64bites, se ultimate verzió, se enterprise verzió, se home verzióra nem megy fel a razor1911 biztonsági másolat.(még a legális vistára sem)
  • spidey91
    de akkor normál esetben nem kéne pronlem(install error ue??
  • FLeK0
    ha lesz akkor segítenek az ügyfélszolgálaton
  • spidey91
    De akko nem lesz vele más gondom ue? és bolti Vista muszály hozzá??
    Oneclick patch activation van
  • sorrow
    Csak annyiban, hogy meztelenséget tartalmazhat(egy programozó valaga), de ezt egy patchel ki lehet iktatni.
  • broman191
    A crack elég gyanús, át van írva 1 10 kilobájtos dll fájl...LOL. De Razor nagyon tud úgyhogy 90% hogy jó.
  • spidey91
    Ez nem lesz hibás ugye??
  • spidey91
    Ha bolttba veszem 13 ropiért a gémet akkor nem lesz gond vele??

a bolti eredeti verzsön nem gázos ue?
  • bon
    Az én Vistam eredeti és teljesen aktivált, mégse megy a telepítés.
  • sorrow
    Valaki szerint(nforce forum) akkor van probléma az installal ha nem (teljesen) aktivált a Vistád.
  • LegionarR
    Néztem a régebbi verziók commentjeit a mininován, és ugyanaza problémája van egyeseknek, mint nekem a razorral... Szal nem a verzióval van gond...
  • sorrow
    Itt a crack:

Halo.2.CRACKONLY-RAZOR1911
  • csoola
    razor cracket alone hol találom? nem akarom leszedni miatta az egészet ujra...
  • sorrow
    Többen írták az nforcon, hogy nem tudják telepíteni a razor1911 verziót.
    Hibás az installer-je...

A megoldás: a régi blindwrite verziót telepítsük a razor crack-kel...
  • bon
    Nekem se települ.
  • LegionarR
    Tegnap én is beszereztem razorosan, de b*szik működni... Custom install sem csinál semmit, Play sem... Bármelyiket választom, nem történik semmi ok a Custom Installnál még megengedi hogy kiválasszam a telepítési útvonalat :P Semmi hibaüzenet, csak szimplán semmit nem csinál... Próbáltam ki és bekapcsolt UAC mellett is... Mi mást lehet még tenni?
  • sorrow
    Így van!!!

A Falling Leaf Systems ugyanis bejelentette új megoldását, amivel remélhetőleg már július folyamán elérhető lesz a fentebb említett két játék (HALO 2, SHADOWRUN) Windows XP operációs rendszeren is. A cég olyan fejlesztésekkel foglalkozik, amikkel át tudják hidalni a különböző platformokat, így a Vista rendszerre írt játékok XP-n is elindulhatnak majd. Egy különleges akció keretében aki az oldalukon keresztül rendeli meg a játékokat, az a teljes kompatibilitási készletet megkapja majd ingyen, így a jövőben egyszerűen indíthatóak lesznek a hasonló szellemben készített programok. Arról nem kaptunk információkat, hogy a cég programja mennyire lesz legális természetű, hisz a Microsoft az új operációs rendszer népszerűsítése miatt lépte meg a Vista Only megjelenést, ám ameddig nem perelik a céget, addig még lehet reménykedni!

link
  • sorrow
    A BOO verzió és az összes eddigi verzió "az 1. map játszható csak" korlátos, és nem időkorlátos. A razor1911 crack ezt oldaná meg.
  • grebber
    Pedig lesz majd XP-re is levolt már irva :D Igaz azt megkell venni de remélem az is felkerül majd netre!
  • Kandurex
    nem igazán várható :/
  • Tatyla
    a BOO verzió idökorlátos...
  • pzs
    Sziasztok
    Xp alatt elindul ?
  • sorrow
    Gondolom a Razor1911 "biztonsági másolat" teljesen megegyezik a BOO verzióval.
    Vagyis elég ha a crack fájl-t alkalmazom a már megjelent BOO verzión??
  • grebber
    Na már csak XP-s okosság hiányzik :D
  • Newfronter
    Halo 2-Razor1911

Install Notes
    ~~~~~~~~~~~~~
    1. Mount ISO / Insert disc
    2. Run Autorun / Startup.exe
    3. Select "Customize game install"
    4. Enter installation path ("C:Program FilesMicrosoft GamesHalo 2" by default)
    5. Select "Full install only, do not start"
    6. Continue / Finish installation
    7. Optionally apply the update patch #1 (if you feel offended by accidental nudity )
    8. Copy the provided crack file (MF.dll) to your installation folder (the one chosen in step 4)
    9. Enjoy !
  • csoola
    nekem nem müködik
  • sorrow
    Valaki kipróbálta már az új cracket (ami talán vírus!!!) néhány .bat fájlból áll és annyit segít, hogy nem kell egyesével átnevezni a map-eket. (ugye így lehet csak végignyomni a gamet amíg nem lesz egy normális crack)

Egy kis rész a readme-jéből:

1. Extract the 4 (batch) files into the MAPS folder in your Halo installation folder.
    2. RUN THE BATCH FILE FIRST!!!!!!!!! THEN RUN THE GAME!!!!!!!!!!!! These files will rename the maps for you automatically, so follow the procedure properly!
    3. When you're done its CRITICAL that you press "ENTER" or any other key to close the
    batch file - DO NOT CLOSE THE FILE BEFORE THEN! OTHERWISE YOUR MAPS WILL SCREW-UP....
    If you screw up, read below on how to fix it...
  • Gideon Wieth
    nekem odáig bejön hogy válaszak hogy milyen nehéz legyen. rányomok hogy normál aztán semmi...
  • Gideon Wieth
    akkor csak simán elindítom? nekem valami boo verzsön van meg
  • Rick4U
    Nincs crack tudtommal...de nem is kell hogy elinduljon...tudom végigjátszottam...:)
  • Zsoltika 007
    Mivel nincs crack...
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    akinek vistája van, hogyan kell crackelni a halo2t hogy elinduljon ? :)
  • DummyBoy
    Csak egy gyors kérdés ... hekkelt DX10 volt fent? Azt olvastam az is kell ... az fogta meg főként a szemem ... De ki tudja igazi-e az is ...
  • gregtom6
    Nem én próbáltam,hanem vki más,de neki ezt írja ki XP-n:
    Az eljárás belépési pontja (CreateProcessWithTokenW) nem található a DLL-ben(ADVAPI32.dll).
    igazán kell már az az XP-n indítási trükk:)
  • DummyBoy
    Nekem nincs meg a játék, nem tudom kipróbálni, csak véletlen más keresgélése közben találtam, gondoltam Benneteket érdekel ... szóval az én válaszomra ne várjatok :)
  • Ry0K3N
    Nem feltétlenül. A Doom 3 is eredetileg WinXP only volt. De mégis egy kis bülyköléssel ment 98 alatt.
  • DummyBoy
    Ez FAKE lehet-e?
  • Zsoltika 007
    Az első részből is volt. Gondolom lesz ebből is. A kérdés hogy mikor mert tuti nem most.
  • KILLER2
    Addig öröülj, amíg nincs.