Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
-csak megjegyzésként a Shadowrun sokkal szebb!!
http://st0rmy.blog.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem is erõltetem mára 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nekem így ment (ja, és nem vírusos):
1. Bemountolod a Daemon tools-ba
2. majd a dvd tartalmát kimásolod egy könyvtárba (Pl.c:\Halo2dvd) (lehetõleg ne hagyj Space-t!)
3. a Halo.2.XP.Patch-NoGrp 6 fájlát bemásolod ebbe a könyvtárba
(pl.c:\Halo2dvd)
4. a így elindítod a telepítést ---> pl.c:\Halo2dvd\Loader.exe c:\Halo2dvd\startup.exe <---
(magyarul a loaderrel betöltöd a startupot, ami a játék telepítõje)
5. Kiválasztod: "Customize game install"
6. Beírod a helyet ahová telepíteni fogja: pl.C:\Halo2\
7. kiválasztod: "Full install only, do not start"
8. Continue / Finish installation
9. Másold a Halo.2.XP.Patch-NoGrp tartalmát a játék könyvtárába
(ez pár dll (ez a crack), meg a már említett loader.exe (a only-vista kijátszó))
10. Loader.exe-vel indítsd a játékot (pl. c:\Halo2\loader.exe c:\Halo2\halo2.exe)
(1 módszer: Ha a loader.exe-rõl csinálsz az asztalon egy parancsikont, akkor csak simán rá kell húzni a halo2.exe-t)
11 kis várakozás és töltés után megy a game...
csak ennyi...:-)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
readme alapján simán elindult

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Szted ha lenne XP-s loader, akkor nem lenne már tele vele az internet? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A kövi a gondom:
Win Xpm van és nem naon szeretnék vistara menni át ezért kerestem és találtam ezt a HALO2-XPLOADER-NOGRP-t de nem tom mit kell csinyni
a readmeben az van hogy tömöritsem ki majd futtasam a loadert kitömöritem de a loader csak a pillanatra ugrik be azt eltünik
mit nem csináltam?
be van mountolva a HAlo 2 lemez
Gépem ati X1900 4200
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
És fogd már be basszus....elvéreztél vagy mi frász bajod van?
Nem tetszik valami, akko lõdd ki a gépedet, vagy menj a társkeresõ szobákba....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a kódot nálam is kéri, ne törõdj vele, attól még tovább enged
GOOBY, pls
Köszi!!<#confused>#confused><#worship>#worship><#worship>#worship>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Legalábbis mutattak dx10-ben multizást egy videóban...û
Nem konzolos, hanem csak gyenge....
Nézd meg a nextgen-eket....
Akkor ennyi erõvel minden pc-s játékra mondhatnánk, hogy konzolos grafikája van.....<#idiota>#idiota>
Mert akkor nem konzolos a grafika....
no comment
GOOBY, pls
Valszeg nehéz erõtvenned magadon és odafigyelned, hogy mit miért írok....
Tudom nagyon jól, hogy te tudsz mindent, azért azt is tudod, hogy nem érdekel a vergõdésed...csövi
"Köcce de ha kicsit informálódnál akkor nem engem kéne kérdezned..."
De nem akarlak kibillenteni! Tök jó nézni ahogy osztod az észt. Csak kár hogy ezeket a dolgokat már több száz hozzászólással ezelõtt kibeszéltük. Lehet késõn érõ típus vagy... <#hehe>#hehe>
Én is csak infokat nézegetem....<#sniffles>#sniffles><#miaz>#miaz>
Halo2-nél van biztos hangulat, ha haverokkal multizol, de single-ben nem sok embernek....
Fel tudod rakni 1024-re a felbontást?
Mert akkor nem konzolos a grafika....
Dx10 csak effect-ekben tud nem hogy többet, hanem gyorsabban számol....
És ezt nem én találtam ki....
Bárhol megnézhetsz errõl infókat, hogy nemsok különbség van....
Jah és megnéztem a DX9 vs. DX10-es videókat, amibõl le is szûrtem, hogy ez nem ér meg még 80e vagy 100e plusz zsetont....
Bár élesben már gagyibbak voltak a textúrák, úgyhogy van egy sanda gyanúm, hogy sok csalódás érhet még, de sebaj....
nem a crysis az elsõ játék amely interaktív, nézd meg pl az obliviont vagy a gothic3-at mondjuk
ezek nem fps-ek, ok..
akkor mondjuk nézzük meg a deus ex 1-et, ami vmikor 2001-2002 tájékán jelent meg
de még lehetne sorolni
a történet számít egy fps-ben (legalábbis nekem),de a legfontosabb a HANGULAT!!! (nolf1, halo1, mafia)
a halo-nál meg pont hogy a hangulata dobja fel a játékot- a grafika gagyi konzolos
crysis meg dx 10-el tudja a maximumot nyújtani, hiába megy dx9-en is
a különbség a két mód között óriási, nemcsak egy-két plusz effekt
na de elég az off-ból
szétbarmoljuk a topikot😮)
GOOBY, pls
Azt csak megemlítettem....
Én a halo-ra vagyok kiakadva...

a téma.