65
hogyan müxik?
-
#65 mp3DirectCut
http://www.rz.uni-frankfurt.de/~pesch/mp3DirectCut.zip -
#64 mondjuk olloval
-
#62 Simán felinstallálod, kiválasztod hova mentse a muzsikákat, aztán a kereső részben beírod az előadót vagy számcímet és leentereled...Thats All...Nem nagy ördöngősség. -
Atlasz #60 Sziasztok
Nincsen meg valakinek a FRESH áj száma.
SOULSEEK-en nem találtam.
Előre is köszi -
#59 Isten vagy!
Ez a program k*rva jó!!!!! -
arsenic #58 -
#57 4/3 az is jó , ingyén va!
En egyszer inditottam el a programot ,de azota egyhuzamban megy...
Csak irom a cd-ket -
#55 A Napigatorral megjelenited a listat, kiexportalod wsx formatumba majd beimportalod a WinMx-be.
-
#54 Ez tényleg jónak tűnik. Kezelőfelület tök Napster, de van minden anyag, zene, video, pikcsörz. -
#53 ize a link SOULSEEK.ORG -
#52 Tök jól müködik -
#51 Már majdnem kétségbe estem... de éppen akkor...
SoulSeek-et próbált már valaki? Probáljátok ki ,szerintem a legjobb. Majdnem AG szinten van. Lehet 1 klikkre 1 albumot szedni. Van választék és jönnek is a dolgok rendesen. Nemúgy mint a kazza,winmx ,meg se kottyan (adsl)
Már csak egy hungary room kellene;)
nyomasd ide az egeret! -
#50 Hogy kell hozzáadni ezeket az Openapos servereket a listához? -
#49 Ugye az Openapos szervereket hozzaadtad a listahoz?
Ha nem akkor nem ne is inditsd el a WinMx-et :)
Miutan hozzaadtad oket és felcsatlakoztál 1-2-re azonnal cirka 4-500Tbyte-nyi fajlt latni. -
OPM #48 mindig lesznek új progik, nem tudják megszüntetni az mp3 vagy 1általán a warez áramlását...
Bár az tény, hogy szerintem még 1 olyan mint az ag 2-3 éven belül nem nagyon lesz sajna.. :( -
#47 Sajnos foggal, körömmel tiltakoznak a zenészek, illetve jogvédőik. Van mindig valami jobb-gyengébb megoldás a cserélgetésre, de sajna előbb-utóbb elbuknak. Főleg a jobbak. :( -
#42 ihhh...imho nem rossz a winmx...en mar sok mindent leszedtem vele...plane az uj verzio mar tamogatja a tobbhelyrol valo egyszerre szedest...ezzel novelve a savszelesseget...egyetlen gond vele ha nem megy a szerver akkor sux van...de ilyen gond meg hol nem volt? -
Homaly #40 Jamie!! :)))))
Bocs, hogy javitalak, de latom egy velemenyen vagyunk! Nem tudom, ilyesmit hol lehetne beszerezni az AUDIOGALAXY-n kivul!!
De hat sajnos ez van!! -
Homaly #38 Sztem sajnos nem olyan jo ez a Filetopia se, meg WinMX-se, de biztos jok valamire! Hallottam egy zenet egy mixbe, es kene az egesz szam, de egyik se talalja!! -
Homaly #37 Gyönyörű megfogalmazás! Benned egy költő veszett el!!
tomas, neked meg valami ilyesmit kuldok -
#31 Szerezzetek valami hasonló oldalt!!!!Szerintem mindenkinek szüksége van rá!Ha sikerült találni értesítsetek!!!!Előre is köszi!! -
#30 Fáj a szívem az AG megszűnése miatt.Oda az a sok friss muzsika.Nem tom mi lesz így velem.WinMX-ről csak annyit, hogy nálam az sem műxik már.Bár elég fos a progi, de ha nincs ló, jó a szamár is.De az a kurva nagy gáz, hogy mostmár szamár sincsen.Ha van bármi új progi plz. írjátok már ki ide.Leginkább elektronikus tánczene érdekel, de nem ezek a műanyag Roxy-rádiós, meg VIVA+-os szarok, hanem a normális muzsikák, amiket eddig AG-n simán megtaláltam, néhány kivétellel, de most eljött a vég:( -
#29 Emberek! Amíg nem jön valami nagy ágyú, az AudioGnome-ot tudnám ajánlani. Sok server, nagy mennyiség, de sajna ez is csak olyan, mint a Napster volt. -
Zozo76 #28 Az AudioGalaxy-hoz kepest a tobbi csak egy sima fing. -
#27 A WinMX-rol annyit tudok, hogy az AG elott 1-2 evvel hasznaltam :) es ag ota nem mert minek...hogy most milyen nemtom, de szar lesz egy aranybanya utan. -
#26 Mit tudtok a Filetopia nevű programról. A magyar AG Group például oda költözött. Az lenne a következő örökös? -
Totya000 #25 azt hiszem, azt jelenti, hogy arra a zenere mennyien varnak elotted.
Ha nem ezt jelenti, javitsanak ki az okosabbak. -
#22 ennek annyi. Vege az aranykornak.
lehet szavazni mi legyen helyette...infoportal,webcast... -
Beepee #21 ez így nagyon nem jó... -
#19 hát ilyen nincs! :) -
#18 szerintem elegge fos volt ez az audiogalaxy... -
#17 RIAA beperelte, mint a Napstert. -
#16 Megszűnt az Audiogalaxy? Miért? -
Zozo76 #15 Nekem meg itt maradt egy Neoton szam felig letoltve... :(
A RIAA meg bekaphatja tovig.
Meg az a jo hogy akarmit csinal UGYIS LESSZ hasonlo szolgaltatas. -
#14 KEDVES AUDIOGALAXY(†)!
KÖSZÖNJÜK A SOK-SOK ZENÉT, AMIT LETÖLTHETTÜNK.
NYUGODJ BÉKÉBEN.
SZELLEMED RIASSZA MEG A RIAA-T. -
#13 naja, minden ritkasag rajta volt. sajnos ez mar a multe. az a szar, hogy ezek utan egy darabig biztos nem lesz egy ilyen ennyi felhasznalot osszefogo program... -
#12 mondok jobbat : Én régen Xénia láz rajongó voltam ! Le akartam tölteni az Ürgammák zenéjét ! Szép lassan jött az illetö csak nagyon ritkán volt fent! ! szám le is jött erre az is le van tiltva 4! Ezeket a számokat már soha sehonnan nem tudom letölteni......... -
#11 az audiogalaxy-n meg a neoton familia is le van tiltva...... -
#10 ha backstreet boys-t keresel ott a kazaa, de ha normalis zenet szeretnel egyenlore varnod kell amig felbukkan valami hasonlo szolgaltatas. -
#9 van helyette valami hasonló ?