478
és ha lehet a válaszai is
-
Napibenji #478 elkezdtem írni egy blogot és hát az élet nagy kérdéseivel is foglalkozom, ha érdekel: http://napibenji.blogspot.hu/ -
#477 Megkérdezni önmagunktól, hogy megkérdezzük-e „mik az élet nagy kérdései” -
#476 Látom megtaláltátok :) -
#475 Mi az élet nagy kérdése?? -
#474 ... -
#473 hehe hát igen de miéééééért? -
#472 Douglas Adams: Y (egy kis angol nyelvlecke)
"Why" is the only question that bothers people enough to have an entire letter of the alphabet named after it.
The alphabet does not go "A B C D What? When? How?" but it does go "V W X Why? Z."
"Why?" is always the most difficult question to answer. You know where you are when someone asks you "What's the time?" or "When was the battle of 1066?" or "How do these seatbelts work that go tight when you slam the brakes on, Daddy?" The answers are easy and are, respectively, "Seven-thirty-five in the evening," "Ten-fifteen in the morning," and "Don't ask stupid questions."
But when you hear the word "Why?," you know you've got one of the biggest unanswerables on your hands, such as "Why are we born?" or "Why do we die?" and "Why do we spend so much of the intervening time receiving junk mail?"
Or this one:
"Will you go to bed with me?"
"Why?"
There's only ever been one good answer to that question "Why?" and perhaps we should have that in the alphabet as well. There's room for it. "Why?" doesn't have to be the last word, it isn't even the last letter. How would it be if the alphabet ended, "V W X Why? Z," but "V W X Why not?"
Don't ask stupid questions. -
Garrett #471 itt? van persze! -
celllike #470 bazd meg itt sincs senki! -
celllike #469 hali van itt valaki?
-
#468 nem sztriptiztancosokat keresek :D -
#467 És akkor ez most, hogy is van?A csajok ülnek rá a fémrúdra vagy micsoda? -
#466 Próbáld a hatvani piacon. Van egy büfé, ahol két igen vékony, de szép lány van, ők ilyenen csinálják. -
#465 Lehet e meg valahol normalis hot dog-ot kapni? A klasszikus fajtara gondolok, amikor a kiflit a femrudon melegitettek (kicsit meg is pirult belul). Ha tud ilyenrol valaki szoljon. Esetleg meg is vennem a kutyut, ha nem tul draga. -
#464 Én is mindig csak egy jó nőt látok, ha esik.
És őt is otthon. -
Garrett #463 ha nem kötöd be a monitort csak vadul sípolni fog. nekem legalábbis.
Jano: a jó nők olyankor a jó pasikkal vannak otthon :) -
#462 Hova tűnnek esőben a jó nők? -
#461 nem, csak simán leveszi az észlelthardverlistáról. és amint rákapcsolod visszarakja. -
#460 Egy kérdés: ha a számítógépünkhöz nem kapcsolunk monitort, a gépet bekapcsoljuk, akkor a rendszer felállása után a windows vajon kiírja-e, hogy "A
Windows nem talált monitort, kérem csatlakoztasson egyet"? -
#459 A Vivamegen van az a Pannonos reklám hogy:
Mizé??
:DD
Az jutott eszembe! -
#458 Az élet legnagyobb kérdése: "hö?" -
#457 Ő volt a nagy KETTES. -
#456 Ok, de mi koze volt neki hozza? :D -
#455 Kun Béla vezérünk után. -
#454 Miert hivtak anno a 2ft-ost belasnak? -
#453 Esteleg nekem is lenne egy kirdisem hey!
Vajon me csinal nagyanyam ilyen ocsmany ize kakaot minden reggel?... -
Garrett #452 oks műxik:) -
#451 de, csak www.freeweb.hu/akármi/... -stílusban kell. -
Garrett #450 freewebről nem lehet képet kilinkelni ide? mert mindig csak egy nagy X et tesz oda... -
#449 miért pont azt ne? :o) mindent leszanálnak elöbb-utóbb... -
Garrett #448 ahha... basszus de miért az a negyed megás képet???? -
#447 mert nincs hely, és törlik. :) -
Garrett #446 nah miért van az hogy az FTP szerverről eltűnnek a feltett dolgok? -
Garrett #445 Hát a harcművésztekhz nem nagyon értek, de szerintem biztos ne mlehet tökéletes harcművész valaki, mert az ember eleve nem lehet tökéletes...
Más az ftp.supergamez.hu ra felteszek egy képet és rögtön eltűnik. Miért? -kérdem én -
#444 Van, aminek megvan adva egy határa, akkor azt lehet tökéletesen végezni, pl: dolgozat, számonkérés. De pl. egy harcművészetben nincs tökéletes, csak majdnem tökéletes. Szellemi és testi tökélyre törekednek egyes harcművészek, de szerintem képtelenség tökélyre fejleszteni valamit. Vélemények??? -
#443 Ezt visszavonom, ha a tökéletes szex a példa!!! :DDD -
#442 gyakorlat kell, de nem az dönt, szerintem -
#441 Ha tökéletes, akkor minek gyakorolni? -
#440 mi számít tökéletesnek? van egyáltalán olyan? -
#439 gyakorolhatsz jól és rosszul.
addig kell gyúrni amíg tökéletes nem lesz, és akkor te is az leszel abban amit gyakorolsz.