148
TOCA:Pro Race Driver
  • Xanyi
    Affene!
    Ez nem akar jó lenni! Amikor beállítottam a kompatibilitást Windows 98-ra, elindult, játszottam is vele egyet, de miután kiléptem, nem volt jó soha többet :(
    Xanyi
  • CSOCSO
    nálam kis felbontásban sem akadozik..
  • djcom
    Nálam is jól megy 1024x768 32 bit-es felbontásban.nem szaggat!
  • CSOCSO
    nálam nem akad kis felbontásban..
  • Xanyi
    Thx!
    Most töltöm le...
    Majd kipróbálom, aztán írok!
    Remélem jó lesz!
    Xanyi
  • hiba
    nalam halal komoly 640/16 full leakad az egesz 1024/32 megy rendesen :) -win2k
  • CSOCSO
    :)))))))))))))) komoly?:) LOL meglesem én is:))))
  • hiba
    bazki! hogy ez eddig nem jutott eszembe!
    1024x768 32biten, minden grafikai opcio maximalisra allitva a megoldas! :))hehehhe
    semmi akadozas tok siman megy :))

viszont 640x480x16bit minden minimumon, percenkent 65x elakad :)))

szal nem minimumra hanem maxra kell midnen allitani es akkor nem fog akadni? hat nem trivilasi? :)))
    -de komoly :)
  • CSOCSO
    800*600/16 és medium qualityn simán megy... ez a no cd pecs miatt van vagy mert xp-n nyomom?:))))
  • CSOCSO
    pff:)) 640*480 ban 32 bitben közepes grafon gyönyörűen fut.. nahjo.. 25 fps felett van az biztos
  • CSOCSO
    ????????????????????????????????????????????????????????????????
    EZZEL MI A SZAR TÖRTÉNT?????????????????? OLYAN SIMÁN FUT BAZZEG HOGY AZ MÁR FÁJ!!!!!!!! SEHOL EGY RICCENÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    VÉGRE LÁTSZIK A NAP IS.. MÉG AKOKR SEM AKADOZIK HA A MÁSIK KOCSI ELÉM JÖN!!!!!!!!!! JIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MENTEM JÁTSZANI:))))))))))))))))
  • hiba
    http://www.bhmotorsports.com/download/240
    ezzel - a setup & a program exek vannak benne.
  • CSOCSO
    nekem megy 16 bitben?:)))))))) nekem behal ha a felbontás/szinmélységen állítok.. hol van uj pecS?
  • hiba
    Marmint akarom mondani frankon elindult mert tobbet nemigen tud kihozni az en gepem ebbol a remekmubol :) A fiuk most mar nagyon kapkodnak a marketingesek miatt, vagy csak szimplan nem akarnak programonzi?! :(
    Bar lehet az en vidkartyam ment szarra...minimalis gfx 16bit 800x600 de ez meg az OFP-t is felulmulja akadozasban.
  • hiba
    Vegre az uj "Demo Patch"-el frankon megy! :)
  • CSOCSO
    éppen felfele kúszik.. toca mappában lesz
  • CSOCSO
    pill...
  • Xanyi
    Hi!

Valaki, akinek megy, légyszí tegye fel nekem SG-FTP-re a prd.exe-t és a hardwaresetup.exe-t!
    CSOCSO esetleg? Légyszí...
    Előre is köszi!
    Xanyi
  • CSOCSO
    mi van anyu nem vette meg a csokidat?
    amugy meg ezért van PC-m!!
  • CSOCSO
    szar a pecs az a gond
  • Xanyi
    Na telepítettem, aztán felnyomtam a No CD Patch-et, minden OK, el is indul, de amikor a tényleges játékot töltené, egyszerűen megáll, és nem hajlandó továbbmenni!
    Szal kifagy, csak a reset segít!
    Mi lehet a gond?
    Előre is köszi!
    Xanyi
  • CSOCSO
    :))
  • CHEAPBOY
    :D
  • CSOCSO
    !!ssuk
  • CHEAPBOY
    hat igy atvagni ahogy tegedet atvagtak ezzel a marios sztorival:)
  • CSOCSO
    kuss:)
  • CHEAPBOY
    butha csocsoo:)))
  • CSOCSO
    nem bírok egy kört sem menni mert ugy akadozik a gamez hogy nem érzékelem a sebességet és neki megyek a falnak... nagyon szar így
  • CSOCSO
    hja nekem akkor lassul be leginkább mikor a nagy kék fehér kocka megjelenik az égen.. nemtom mi a szar az..mintha a nap akar lenni csak nem huztak rá texturát és ha az megjelenik a képernyőn akkor kibaszottul lezúzza az fps-t
  • CSOCSO
    hja most jut eszembe lehet állítani a grafikát.. csak a 800*600/32-t ne állítsátok át mert akkor beszarik a gamez...
  • CSOCSO
    hát hja.. nemtom mé kéri a cd-t xp alatt.. ugyanuyg tettem fel 98 alatt és ott jó..
  • Cobra11
    Én végigolvastam a topicot. Talán ha te is visszaolvasnál 4-5 beszólást akkor láthattad volna, hogy XP alatt kéri a cdt 98 alatt viszont simán megy.
  • hiba
    W2k &
    Demon Tools: CD-t ker,
    kiirva: CD-t ker.

Hogy a joeletbe kell ezt mukodesre birni?
  • Xanyi
    Pedig épp el akartam kezdeni tölteni, de ha nem megy XP alatt, akkor felejtem!
    Xanyi
  • CSOCSO
    hát szerintem nem javult gépigényileg:) mondtam hoyg belassult 2 autotol..és nemtom te mivel játszadoztál de szvsz nfs sorozatot veri toca 2-t veri btcc2-t veri.. más ilyen sim gamez nem nagyon van vagy legalábbis nem jut eszembe..és különben is supra őrűlt vagyok:)))))))))))))))
  • CSOCSO
    win98 on müxik most probáltam xp-n és nekem is kéri:((((
  • djcom
    Ezt a problémát írték a bhmotorsport forumon is!
  • djcom
    Csocso:Neked indul?Én feltelepítem,de kéri a cd-t!!!
  • CSOCSO
    nah..megvan...
    első benyomás: nekem p3 600 asom van gef 2 mx el de ehhez a gammához kell ugy p4 .15 és egy gef 3és az ne legyen mx féleség!
    szal kurva gépigényes!!!!!!!!!!
    amikor elindult a gamma nyomtam a lámpánál egy kövért és ezt hallottam a motortol: dóóó-rééé-miii-fááá-szooo-lááá-tiii-dóóó:)
    szal el lehet képzelni milyen kurva lassú volt a gamma..és még a grafot sem lehet állítani:( mondjuk lehet hogy majd ha a full ban lehet akkor megoldodik a dolog..de 12-16 kocsi mellett nemhinném:)))
    a realisztikum: hát be kell valljam hogy 1 honap mulva lesz jogsim, bár már egy éve lehetne de mindegy:) de elég sok szim gamezzal és arcade gamezzal játszottam és azt kell mondanom hogy hülyék vagytok ha ez nektek arcade! ez szerintem kibaszott jo!!!!!!!
    nagyon zoral..lehet hoyg azé arcados nektek mert az általatok imsert best szimu egy szar....de majd odaadom egy két emberemnek ezt a gamezt akik vezettek több éves és nem trabit meg ladát:)
    hja és persze kormánnyal kéne kiprobálni mert 50% ban máshogy viselkedik az auto! lehet hogy nem ennyire drasztikus az a szám de tényleg máshogy viselkedik rohadtul az auto kormánnyal de nekem ez igy is cool volt!!szal erről ennyit... hja dashed meg hasonlok kéretik engem nem leanyázni:) csak mondjátok azt: majd rájösz:)
    ok?:)
  • djcom
    Nekem nem indul.Kéri a cd-t!