148
TOCA:Pro Race Driver
-
Xanyi #101 Ha csak simán felrakom, kéri a CD-t, el sem indul!
Ha berakom a No CD Patchet, akkor a tényleges játék indulásánál elkezd tölteni, de megáll és kifagy!
Erre én beállítottam a kompatibilitást 98/Me-re, elindult, egyszer tudtam is vele játszani, de mikor kiléptem, és újra akartam játszani, már megint nem volt, állítgathatok bármit :(
Na ez nekem a gondom!
Xanyi -
#100 ehh ehh le lehet szedni dodge viper meg tvr hangot is.. szedjétek
http://www.bhmotorsports.com/download/ -
#99 közel nem néz ki ugy mint a képeken -
#98 gta3mas oldal??
amugy meg vazzeg.. beállítottam a kormányt és azóta befagy a töltés közben..nem moccan semerre a töltő képernyő.. vkinek megy kormánnyal???? hiába állítottam vissza szar.:((((((((( -
KennyG #97 Nekem folyamatosan kilép, ha elindítom a race-t. De biztos az WIN_XP miatt, és most csak ezért nem fogok W9x-et felrakni de az in-game képek és videók szerintem igen meggyőzőek. -
#96 Csocso nem jöszz be a gta3mas oldalra? -
#95 hja... -
KennyG #94 Sajnos még mindig csak 70% a progi :( -
#93 nincs mit -
Pieces #92 Thanks -
#91 -
#90 -
#89 -
Pieces #88 Na nem farasztok senkit. A lenyeg , hogy 21.68. -
Pieces #87 -
Pieces #86 alakuuul.Hova nem kell szunet? -
Pieces #85 < img scr="http://www.tar.hu/pieces/TOCA3.JPG" > -
Pieces #84 -
#83 lehet -
Cobra11 #82 én is nyomok 1 entert mégis kibasz a winfosba. nem tetszik neki a matrox? -
#81 ppffff nekem ilyen nem cisnál..mikor megy a codemasters video nyomok egy entert -
Cobra11 #80 úgy hagyom és nem m1. kilép. nem kell megnyomni valamit amikor tölt? vagy codemasters logonál? mert végigmegy a codemasters logo, utána villan 1et a kép majd kiírja, hogy thank you for playing demo. és kirak a winfosba. -
#79 rakd 800*600 ban 32 bit re.. nekem akkor lépett ki a töltés közben amikor innen elraktam kisebb felbontásba.. de mióta az új exe-t leszedtem azóta minden jó... kivéve azt hogy nemtok állítani a kocsin mert befagy a töltésnél:((( perdég állítanék a váltón is a felfüggesztésen is.. és remélem lesz majd t9öbb állíthatóság is.. ( dőlés pl) -
Cobra11 #78 hogyan kell defaultba tenni? láma vagyok. de ha nem állítok semmit a beállításokon csak 1ből a gammát indítom akkor is ugyanez van. -
#77 arghh..szal <> ezek elé nem kell szünet -
#76 nah meg vagy döntve és végre sikerűlt elsőnek lennem!!!!:) pedig az a szemét auto sokkal gyorsabb és még hozzá sem nyultam a drága kormányomhoz:)
kép beillesztése:
< img src="http://www.tar.hu/nwocsocso/toca.JPG" >
szünetek nem kellenek ide: -
Pieces #75 De telleg , biztos nektek mar leragott csont de hogy is kell kepet beilleszteni?
-
Pieces #74 -
#73 nembaj azt még elhisszük.. -
Pieces #72 25.94 , csak nem tudom , hogy kell kepet beszurni. -
#71 tedd a felbontast defaultba!!! -
Cobra11 #70 avval sem m1. -
#69 egy betűvel lusta vagy tovább írni?:)))))tedd fel a no cd pecs et -
Cobra11 #68 m1=megy. csak az egyet az m után számmal írtam. az új demo. most telepítem újra hátha akkor m1. -
#67 m1?? melyik demo? -
Cobra11 #66 Lehet, hogy én kibaszott láma vagyok de nem m1 a játék. elindítom tölt egy ideig. bejön a codemasters logo. végigmegy. majd kiírja, hogy thanks for playing. tölt még 1 kicsit majd kidob a winfosba. ez miért van? konfigom lejjebb és windows 98 se alatt próbáltam. -
Cobra11 #65 az 1. demó 640 x 480 minden minimumon is akadt mint állat. nem baj majd lehúzom ezt is és megnézem. -
#64 hát a demonak mennie kell nálad 800*600 ban döccenő mentesen.. nekem pr 600 és gef 2 mx és 1024 ben elmegyeget simán
maga a gamez szvsz igen csak le figja húzni.. 1 el kissebbre... szal nálam szerintem 800*600 ban elfog menni.. nálad meg 640 ben. -
Cobra11 #63 Kis felbontásban elmenne 1 ilyen gépen: p3 667 (nincs húzva), 128 mb ram, asus cusl 2-c alaplap, 60 gb maxtor ide (7200 rpm) hdd, matrox g400 (16 mb vram)? -
#62 mivan??
nem kell kompatibilitást állítgatni!!
simán felrakta majd az exe-t kicsereltem és tökk király..
amugy meg 1:30 körül van a köridőm..persze ez nem a topp om.. mondjatjuk hogy ez quialify:))) szal jöhetnek a körídők..ha túl jó lett akkor képet is kérünk