TOCA:Pro Race Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
Na nem farasztok senkit. A lenyeg , hogy 21.68.
alakuuul.Hova nem kell szunet?
< img scr="http://www.tar.hu/pieces/TOCA3.JPG" >
CSOCSO
lehet
én is nyomok 1 entert mégis kibasz a winfosba. nem tetszik neki a matrox?
CSOCSO
ppffff nekem ilyen nem cisnál..mikor megy a codemasters video nyomok egy entert
úgy hagyom és nem m1. kilép. nem kell megnyomni valamit amikor tölt? vagy codemasters logonál? mert végigmegy a codemasters logo, utána villan 1et a kép majd kiírja, hogy thank you for playing demo. és kirak a winfosba.
CSOCSO
rakd 800*600 ban 32 bit re.. nekem akkor lépett ki a töltés közben amikor innen elraktam kisebb felbontásba.. de mióta az új exe-t leszedtem azóta minden jó... kivéve azt hogy nemtok állítani a kocsin mert befagy a töltésnél😞(( perdég állítanék a váltón is a felfüggesztésen is.. és remélem lesz majd t9öbb állíthatóság is.. ( dõlés pl)
hogyan kell defaultba tenni? láma vagyok. de ha nem állítok semmit a beállításokon csak 1bõl a gammát indítom akkor is ugyanez van.
CSOCSO
arghh..szal <> ezek elé nem kell szünet
CSOCSO
nah meg vagy döntve és végre sikerûlt elsõnek lennem!!!!😊 pedig az a szemét auto sokkal gyorsabb és még hozzá sem nyultam a drága kormányomhoz😊

kép beillesztése:
< img src="http://www.tar.hu/nwocsocso/toca.JPG" >

szünetek nem kellenek ide:
De telleg , biztos nektek mar leragott csont de hogy is kell kepet beilleszteni?
CSOCSO
nembaj azt még elhisszük..
25.94 , csak nem tudom , hogy kell kepet beszurni.
CSOCSO
tedd a felbontast defaultba!!!
avval sem m1.
CSOCSO
egy betûvel lusta vagy tovább írni?😊))))tedd fel a no cd pecs et
m1=megy. csak az egyet az m után számmal írtam. az új demo. most telepítem újra hátha akkor m1.
CSOCSO
m1?? melyik demo?
Lehet, hogy én kibaszott láma vagyok de nem m1 a játék. elindítom tölt egy ideig. bejön a codemasters logo. végigmegy. majd kiírja, hogy thanks for playing. tölt még 1 kicsit majd kidob a winfosba. ez miért van? konfigom lejjebb és windows 98 se alatt próbáltam.
az 1. demó 640 x 480 minden minimumon is akadt mint állat. nem baj majd lehúzom ezt is és megnézem.
CSOCSO
hát a demonak mennie kell nálad 800*600 ban döccenõ mentesen.. nekem pr 600 és gef 2 mx és 1024 ben elmegyeget simán
maga a gamez szvsz igen csak le figja húzni.. 1 el kissebbre... szal nálam szerintem 800*600 ban elfog menni.. nálad meg 640 ben.
Kis felbontásban elmenne 1 ilyen gépen: p3 667 (nincs húzva), 128 mb ram, asus cusl 2-c alaplap, 60 gb maxtor ide (7200 rpm) hdd, matrox g400 (16 mb vram)?
CSOCSO
mivan??
nem kell kompatibilitást állítgatni!!
simán felrakta majd az exe-t kicsereltem és tökk király..
amugy meg 1:30 körül van a köridõm..persze ez nem a topp om.. mondjatjuk hogy ez quialify😊)) szal jöhetnek a körídõk..ha túl jó lett akkor képet is kérünk
Affene!
Ez nem akar jó lenni! Amikor beállítottam a kompatibilitást Windows 98-ra, elindult, játszottam is vele egyet, de miután kiléptem, nem volt jó soha többet 😞
Xanyi
CSOCSO
nálam kis felbontásban sem akadozik..
Nálam is jól megy 1024x768 32 bit-es felbontásban.nem szaggat!
CSOCSO
nálam nem akad kis felbontásban..
Thx!
Most töltöm le...
Majd kipróbálom, aztán írok!
Remélem jó lesz!
Xanyi
hiba
nalam halal komoly 640/16 full leakad az egesz 1024/32 megy rendesen 😊 -win2k

CSOCSO
😊))))))))))))) komoly?😊 LOL meglesem én is😊)))
hiba
bazki! hogy ez eddig nem jutott eszembe!
1024x768 32biten, minden grafikai opcio maximalisra allitva a megoldas! 😊)hehehhe
semmi akadozas tok siman megy 😊)

viszont 640x480x16bit minden minimumon, percenkent 65x elakad 😊))

szal nem minimumra hanem maxra kell midnen allitani es akkor nem fog akadni? hat nem trivilasi? 😊))
-de komoly 😊

CSOCSO
800*600/16 és medium qualityn simán megy... ez a no cd pecs miatt van vagy mert xp-n nyomom?😊)))
CSOCSO
pff😊) 640*480 ban 32 bitben közepes grafon gyönyörûen fut.. nahjo.. 25 fps felett van az biztos
CSOCSO
????????????????????????????????????????????????????????????????
EZZEL MI A SZAR TÖRTÉNT?????????????????? OLYAN SIMÁN FUT BAZZEG HOGY AZ MÁR FÁJ!!!!!!!! SEHOL EGY RICCENÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VÉGRE LÁTSZIK A NAP IS.. MÉG AKOKR SEM AKADOZIK HA A MÁSIK KOCSI ELÉM JÖN!!!!!!!!!! JIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MENTEM JÁTSZANI😊)))))))))))))))
hiba
http://www.bhmotorsports.com/download/240
ezzel - a setup & a program exek vannak benne.

CSOCSO
nekem megy 16 bitben?😊))))))) nekem behal ha a felbontás/szinmélységen állítok.. hol van uj pecS?
hiba
Marmint akarom mondani frankon elindult mert tobbet nemigen tud kihozni az en gepem ebbol a remekmubol 😊 A fiuk most mar nagyon kapkodnak a marketingesek miatt, vagy csak szimplan nem akarnak programonzi?! 😞
Bar lehet az en vidkartyam ment szarra...minimalis gfx 16bit 800x600 de ez meg az OFP-t is felulmulja akadozasban.

hiba
Vegre az uj "Demo Patch"-el frankon megy! 😊

CSOCSO
éppen felfele kúszik.. toca mappában lesz
CSOCSO
pill...
Hi!

Valaki, akinek megy, légyszí tegye fel nekem SG-FTP-re a prd.exe-t és a hardwaresetup.exe-t!
CSOCSO esetleg? Légyszí...
Elõre is köszi!
Xanyi
CSOCSO
mi van anyu nem vette meg a csokidat?
amugy meg ezért van PC-m!!
CSOCSO
szar a pecs az a gond