148
TOCA:Pro Race Driver
-
#148 A streeman vagy hogy kell írni. -
#147 sziasztok.Honnan tudnám megvenni az 1.részét?576-ban nincs,se Galaxisnet-en -
#146 lehet írtátok már de honnan tudok leszedni no cd crackot?
-
#145 na, ezzel most te mit akartál?:D fogalmazd má meg brada. -
babus #144 Toca:Race Driver-hez bonus kódok -
#143 szavasztok
talátam 5 új videót a játékról
kurvajók
www.racecorner.de
registrálni kell de megéri -
#142 hülyék.. ezt veszettnek linkeltem be mert nem tudta hogyan kell... -
#141 bááár lehet hogy én vertem el őket..:)))))))))))))))))) -
#140 már megbocsáss de én ezt nem hiszem el....hát az a csávó aki a foposok ellen ilyen statsot csinál az vagy csiter, vagy a foposok egér vagy monitor nélkül játszotak....szal ezt nem hiszem el....a másik meg az hogy "látásból" majdnem mindenkit ismerek és azok télleg nem fopverők....tudom mijaz a CS :-DD -
#139 és miért linkelnék egy tocás válaszra Cs-t??? -
#138 nem Cs zem nem én cisnáltam ezt a képen..nem én linkeltem nem is 9ismerem az oldalt ahonnan van a link..nemtom mi ez és nincs rajta a nevem....szvsz valamit összekevert az SG -
#136 nekem gyakran megy az időm 1 24 alá
de enm tudom hogy kell ide berakni a képet!!!! -
#135 ezt a képet szerkeztetted ?? :DDDD azokat a lamakar én is kilövöm :-DDD -
#134 hee ? lama csocso te is cs-zel ?? bekapd :-DD 1x gyere be a kalandorra szétlőlek :-DD -
#132 Hírek, játékhírek
ITT A LINK -
#130 neeeem... én ilyen tar,hu-vernarancs vagy milyen címet nem is ismerek...szvsz valamit összekevert az Sg:) -
dashed_ #129 tenyleg kosz.. ez nem tudom miert nem jutott eszembe :) -
#128 www.hsw.hu -
dashed_ #127 akkor -
dashed_ #126 hat onnan nem nagyon jon.. el se indul de ha megy akor is max 2-3 kval jon csak.
nincs magyar szerveren valahol fent? -
#125 valaki tudja a jelszavadat? :D -
#124 de honnan van ez a kép? én ilyet nem linkeltem be,,miért tettem volna??? főleg nem ezt válaszolva "veszett"nek -
#123 amúgy a spencnaz klán egy részét ismerem személyesen -
#122 mellément? :D -
#121 http://www.extra.hu/vercsalad/a.jpg -
#120 ez a kép meg mi????? -
#119 www.bhmotorsports.com -
dashed_ #118 Honnan lehetne a masodik demot letolteni???
most kiprobalnam ujra de nem tudom honnan leszedni -
#117 :)) hát igen:)
-
#115 hja és nektek is átlátszik egy csomoszor a játék? néha hátulról elő"látszik" az icq nak az kis ikonja vagy as tart menű gomb..stb.. mi a faszé van ez? -
#114 nah hi.. senki ne írkálja át azt a filet inkább mentse el az eredetit..én megprobáltam kissebbre tenni és azt írja ki állandóan hogy error reading disc ÉS ROHADJON MEG A WINDOWS MEG A WIN XP MERT CTR+ALT+DEL KURVÁRA NEM ÉR SEMMIT!!!!!!!!!!!!!! -
#113 nah azóta már csak 6 an vagyunk a pályán és csak 8 kör:)) -
Pieces #112 Koszi Csocso! -
#111 -
#110 khm.. az autok számát lessétek és a körök számát:))))))
és a grafot minimumra vehettem nyugodtan:))))
és innen szedjétek le a filet amivel el lehet bohockodni:
www.tar.hu/nwocsocso/toca.zip -
#109 nemtom nekem 800*600 ban közepes felüli grafoin két autovalk gyönyörűen megy de közel sem ugy néz ki mint a videokon...mondjuk lehet hogy ha kijön jobb gépem lesz és ugy fog majd kinézni -
Cobra11 #107 az ciki. azért van még mit javítani rajta, de ez még csak 1 70%os demó. remélem a véglegesnek kicsi gépigénye lesz és támogatni fogja az én matrox kártyámat. bár lehet, hogy addigra nem is matroxom lesz. -
#106 nekem meg most állandoan befagy a loadingnál de ha nem akkor meg nincs hangja -
Cobra11 #105 akkor azért nem megy nálam mert matrox! basszák meg. remélem a végleges menni fog. -
Cobra11 #102 nekem sem megy. bejön a codemasters logo. ütök 1 entert. majd utána kiírja, hogy thank you for playing v8 supercars pro race driver demo vagy valami ilyesmi. pedig nagyon tetszik. próbáltam win98se és win2k alatt is. nocd crackel és anélkül is de nem m1. mi lehet a gond? konfigom pár hozzászólással lejebb van.