Tajvan és Kína DVD gyártói új optikai formátumot fejlesztenek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasonló sorsra fog jutni a terv, mint annak idején majd' húsz éve a Sony BetaMax videórendszere. Meg akarták dönteni (a mai napig tartó!!!) VHS egyeduralmát a videórendszerek között. Egy elterjedt, bevált rendszert nagyon nehéz kiütni, nem elég kifejleszteni az újat, el is kell terjeszteni. Sok időbe és mégtöbb pénzbe kerül a terméket reklámozni, alacsony áron adni (ha az újdonság túl drága nem kell a kutyának se)
Ne legyen igazam, de szélmalomharc lesz az egész.
Ne legyen igazam, de szélmalomharc lesz az egész.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Ezek a ferdeszeműek nem viccelnek, jó lesz velük vigyázni :p
Supergamer_real: Milyen kiadók? Van ott film "kiadás" hollywood nélkül is 😊
Supergamer_real: Milyen kiadók? Van ott film "kiadás" hollywood nélkül is 😊
"A formátumról jelenleg annyit tudni, hogy infravörös lézert alkalmazó író/olvasó fejekre épül, egyoldalas, egy- és kétrétegû változatban fog készülni 6, illetve 11 GByte-os tárolókapacitással."
Majd ha valakinek van ideje azert elmagyarazhatna, hogy ennek most megis mi ertelme van.11GB?6GB? Az egy dolog, hogy semmi sem eleg, a kiadok nem hiszem, hogy erre kiadnanak valamilyen filmet is... ahhoz, meg hogy az idiota rajzfilmjeiket nezzek rajta total felesleges.....
Majd ha valakinek van ideje azert elmagyarazhatna, hogy ennek most megis mi ertelme van.11GB?6GB? Az egy dolog, hogy semmi sem eleg, a kiadok nem hiszem, hogy erre kiadnanak valamilyen filmet is... ahhoz, meg hogy az idiota rajzfilmjeiket nezzek rajta total felesleges.....