Microsoft: Nem tettük inkompatibilissé a Windows-t!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG_real - hallod XP miert pont a axeleronak irt? 😊 - minb1, nem ez a lenyeg... BSA tenyleg volt kint? - ez sem lenyeg... ahogy Charlie leirta, barki tud barki levelcimevel uzenetet kuldeni... en barmikor irok a te cimeddel 😊.
caddie
Ha megadod az e-mail címed, írok neked ugyanilyen levelet. El fogod hinni a saját szemeddel. Nem kell mindennek bedőlni.
szemét hazugok
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Mellesleg eddig sem hazudoztam es ezutan sem fogok.
Pheel, ez nem vicc.Mondjuk a tulaj nem egy nagy IQ harcos de halal komolyan kapott egy e-mail-t az axelerotol.Tudom, hogy hihetetlennek hangzik... en sem hittem el amig el nem lattam a sajat szememmel.
sajnos, van aki nem nézhet úgy ki, mint egy akkád. ellenben valószínű, hogy elég okos faszi lehet. 😊
Ha mindenki után koslatna az Axelero, nem maradna ügyfele.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
"Microsoft: Nem tettük inkompatibilissé a Windows-t!"
Ugyan mar... ki is feltetelezne ilyet egy olyan artatlan cegrol mint az MS?
EZT MOST MINDENKI OKULASARA!
Megtortent eset, nem velem, de lattam sajnos... XY felinstallata a eredeti masolata, - active registration off (crack) - MS XP-t.Par napon belul meg is jott a level az Axelerotol (!!!!!) , hogy a gepen lopott fileok, ill hamis oprendszer van es hogy a BSA hamarosan megjelenik ellenorzesre.
Most kerdezem en ehhez megis hogy van pofaja az MSnek?
Ugyan mar... ki is feltetelezne ilyet egy olyan artatlan cegrol mint az MS?
EZT MOST MINDENKI OKULASARA!
Megtortent eset, nem velem, de lattam sajnos... XY felinstallata a eredeti masolata, - active registration off (crack) - MS XP-t.Par napon belul meg is jott a level az Axelerotol (!!!!!) , hogy a gepen lopott fileok, ill hamis oprendszer van es hogy a BSA hamarosan megjelenik ellenorzesre.
Most kerdezem en ehhez megis hogy van pofaja az MSnek?