274
Pro race Driver
-
#274 Na milyen volt az élmény a játékkal? -
#273 gondoltuk, hogy nem a Microsoft rendezi :))) -
#270 nem árt tudni -
#268 azért az irányításon még lesz mit javítani, és némi graf. optimailizálás is ráfér
de tényleg No.1. lesz, ha sikerül -
Árnyvadász #267 Demo kipróbálva. 60% elkészültségi fokban leledzik a progi. Valóban büntet. Bump mapping, reflexion map-ok. Dögivel. Napsütés új időszámítása a grafikában. :) Nem rossz. Határozottan nem rossz. Aztán jönnek a törés effektek. Na igen. Ez már valami. Letöltés: www.hcgamer.hu Akinek inge vegye magára! -
#266 ugyan....... én végig gcsux-ot olvastam :)))))))) -
#264 a következő kép 20x7-es lesz??? :))))) -
#262 ez ott nem egy XBOX reklám a szévédőn??? -
rolika #260 ehhehehe :) -
#259 milyen lenne a F1-ben, a Ferrarin egy Tix reklám :))))))))) -
#258 LOL :DDDD -
rolika #257 igazad van, abbahagyom :)
nekem arról az MG logóról nem ugrott be az autómárka, lehetett volna mosópor is :)))) -
#255 nem vagyok tisztában a helyzettel, de a valóságban ANNYIRA nem hasonlítanak
az MG jobban néz ki :))))))))))
hótt komoly, láttam az autókiállításon -
rolika #254 az nem lehet, hogy azért hasonlítanak egymásra ennyire, mert a bmw-é az mg? vagy valami ilyesmi? mint ahogy az angol opel-t vauxhall-nak hívják...
lehet, hogy most totális hülyeséget mondtam, de nagyon egyformák... -
#253 először engem is megtévesztett, de bekavart az a nagy MG felirat :)))))))) -
rolika #252 igazatok van :) égek :)
nagyon arra a vese alakú hűtőre koncentráltam :)))
de azért jó nem? -
#251 az egy dolog, hogy a két gépen zsír ugyanúgy néz ki a game, de attól fosok, hogy pl. a GF4 MX nem lesz neki elég......
nVidia suxxxxx -
#248 nana
felkiáltójel a közelben nem volt................ -
#247 izé..... arra az MG-re gondoltál???? :)))) -
rolika #245 a bmw észbontóan jól néz ki! :) -
#244 kool -
#243 most a nascar2002 (ha nem fagyna...) és az F1 2001 GT mod tökéletesen kielégít, de várom ezt a szukát :))))) -
rolika #242 ps2-es shotok, nyammm:
ez büntetni fog! :) -
#241 nyugi freak:)...a nagy autóséhséged ki lesz elégítve ezzel is....annyira gyökerek mostanság az autósgammák PC-re hogy az már nevetséges, de ez biztos ad egy kis felüdülést....úgyhogy gecijó lesz:) -
rolika #240 de nem a konzolhoz... momentán az az egyetlen, amit olvasok mostanság -
rolika #238 olyanom nincsen nekem :( -
rolika #236 kuckuc, igazad van. elfelejtettem, hogy ez egy fake demo -
#235 figyi egy 60%-os nem hivatalos alpha után én nem alkotnék véleményt
tuti, hogy a kormányzás is ki lesz javítva, és optimalizálva is lesz
szerintem geci jó lesz, bár ez a "demo" csak a látványért meg a motorhangért éri meg -
#234 de a kanyarokba olykor eleg eros ellenkormanyzas szukseges :) nem annyira arcade azert -
#233 miert lenne szar az iranyitas olyan akrados.
Jo az egesz csak megeszi a gepet.
-
rolika #232 de akkor most milyen? ha azt mondod, jó a fizika, de sz.r az irányítás, akkor sz.r az egész! tudnom kell, mert nálam ez a játék megvételre van előjegyezve :)
engem az elején annyira idegesített a gt3-ban a ffb, hogy kikapcsoltam... de most már f.sza :) -
#231 bár ami a FFB effekteket illeti, abban nagyon ottvan!!!!! -
#230 hát nekem azzal se lett jobb
kibaszott érzékeny, vagy csak a kalibrálás logikája fordított, ma kipróbálom :) -
rolika #229 de kormánnyal azért meg lehet egysmást tapasztalni, ugye? :))))) -
#228 kurva jó a fizikája, bár ezt elég nehéz megtapasztalni a geci érzékeny irányítás miatt -
vrob98 #227 Olvastam, hogy itt par embernek tetszett a gama.
Hat nemtom, akkor vagy en vagyok a nagyon hulye vagy vmi szar vagy meg tenyleg alpha mint ahogy djcom irta, de en ilyen szar gamat utoljara konzolon lattam/mdjuk nem meglepo egy tocatol/, leesik az ajto vagy nem...
Remelem a PC-s szimulatorok nem ebben az iranyban akarnak "fejlodni". -
djcom #226 Most nyomtam vele,csak rohadt álmos vagyok és holnap dolgozom.Na hie!
Most már tényleg csicsika -
#225 Azon vagyok Éppen remélem tényleg jólesz !
:o)
Üdv! -
djcom #224 Szia!
Vedd le a V8 challenge-t!Nem tudom miért ocsárolják,ha tetszett a STCC2,ez is fog.Szerintem király!Jó éjt!
djcom -
#223 Á szia rég láttalak :o)
Akkor megnyugodtam ... Köszi !